Gewoon prima

Netjes, schoon, gezellig en goed verzorgd, handdoeken, shampoo en douchgel. Alles werkt naar behoren. Enige “min” puntje is dat er geen drankje te koop is.

• Prijs kwaliteit verhouding

Super schoon, goed werkende faciliteiten en netjes geholpen

Fijne ervaring gehad

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke en ook vooral schone plek. Heerlijke fruitschaal met alleen vers en mooi fruit. Vriendelijke ontvangst en alles makkelijk en snel uitgelegd Zeker iets om naar terug te keren.

• Prijs kwaliteit verhouding

Niet de kwaliteit die je voor deze prijs verwacht

We werden vriendelijk ontvangen door een zeer hartelijke dame, wat een prettig begin van ons bezoek was. De sauna zelf was prima, maar de algemene ambiance oogde zeer verouderd. Vooral bij de douches was er sprake van schimmelvorming en vieze plekken, wat echt afbreuk doet aan de ervaring. Zeker gezien de prijs die je hiervoor betaalt, hadden we een hogere standaard verwacht

• Prijs kwaliteit verhouding

Ein sehr schönes Wellness Erlebnis.

Einzige Manko war die gefährliche Treppe zum Pool.

Amazing

Just perfect nothing to complain. 100% privacy all on point.

• Prijs kwaliteit verhouding

Super fijne plek om even bij te komen en top eigenaren.

Zeker een aanrader!

Heerlijk plek om ontspannen en de gastvrijheid was super! Aardige mensen

Was perfect

Jammer dat onder de muziek niet te horen was. Onder

Heerlijk ontspannen

Mooie ruimte, vriendelijk ontvangst, fijne faciliteiten.

Een oase van ontspanning

Mooie ambiance, luxe uitstraling, schoon! Echt privé ontspanning. Aardige gastvrouw, heerlijke zelfgemaakte smoothie. De moeite waard om weer terug te komen.

Heerlijke middag genieten

Mooie spa , schoon en vriendelijk ontvangen . Zeker voor herhaling vatbaar

Slecht

Aan het einde van onze reservering hadde we geen warm water uit de douche plus de sauna deed het niet en de zwembad was heel koud De vloer was gedwijlt alleen deze was gewoon zo nat dat het niet weg trok en er een zwembad op de vloer lag

Gewoon perfect!

Geweldig!

Heerlijk weer ff uit de drukke stad. Ontvangst was goed, super aardige mevrouw. Nadat alles netjes was uitgelegd, konden we genieten. Het weer zat mee, het was lekker warm. Jacuzzi, sauna en liggen in rust id zon was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Prijs kwaliteit verhouding

Goed verzorgd en netjes taartjes waren wat minder maarja zou iets anders aanbieden ipv die soort

Erg naar me zin gehad birthday cake kan beter zeker voor herhaling vatbaar [email protected]

Zeer goede service

Eten was top service was allemaal goed geregeld

Was goed en heerlijk

Ontvangst was goed Werd goed uitgelegd En heerlijk genoten Komen zeker terug

Super.

Alles in orde. Heel gezellig, hygiëne helemaal in orde, alles netjes. Zeker een aanrader

• Prijs kwaliteit verhouding

Wat een uitstekende plek, ontspanning, rust alles wat je nodig heb…

Wat zijn wij fijn ontvangen wat een ontvangst zeer hygiënisch alles zag er tip top aan. Wij gaan zeker nog een keer.

• Prijs kwaliteit verhouding

Uitstekend en super relaxed!

Uitstekend en super relaxed! Volgende keer boeken we de andere kamer!

Voor herhaling vatbaar

Mega ontspannen, top geregeld

Fijne locatie, echt heel goed kunnen ontspannen. Personeel erg vriendelijk en alles was netjes, schoon en goed geregeld.

Helemaal geweldig

Echt top een aanrader alles is goed geregeld schoon en netjes vriendelijk ontvangen en bij weggaan Heb alleen maar lovende woorden en we komen zeker snel weer terug

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie ingerichte privésauna en geweldig verblijf

We waren heel positief verrast door de mooie ingerichte kamers van de privésauna, die ook als bed & wellness geboekt kunnen worden om te overnachten. De heerlijke geuren van Rituals waren ook aangenaam. Alleen de traditionele infrarood sauna gaan we nog een andere keer proberen, want de 3 uurtjes vlogen zo voorbij. Fijne ruimte tuin met sauna en vogelgeluiden als je in de tuin ligt. Voor ons niet heel storend, maar de deur van de sauna kregen wij niet helemaal dicht maar bleef op een kier. (vanwege de scharnieren die het volledig kunnen sluiten van de deur tegenhielden). Hartelijk dank voor het prettige ontvangst, de gastvrijheid en de chocoladepaas als verrassing!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!