Gezellig relaxen

Gezellig en vriendelijk

• Prijs kwaliteit verhouding

Mijn ervaring was zeer goed.

We werden goed ontvangen alles werd duidelijk uitgelegd de mensen zijn vriendelijk het was netjes en schoon

Heerlijk!

Alles was echt goed! Heerlijk om ff nachtje eruit te gaan, alles is goed schoon en netjes. Enige wat ik miste was bestek voor me eten wat wij hadden besteld :)

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke spa super genoten We hadden nacht geboekt Alles is top ook fijn dat er drinken bij zit Openhaard heel sfeervol. Jacuzzie was heerlijk En fijn dat je ook kan poolen

• Prijs kwaliteit verhouding

Romantische ruimte zeer proper en relax Juist jammer dat je het bubbelbad hoort boijven overlopen tijdens de nacht.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke plek om samen te genieten!

De Veluwnaer is van alle gemakken én luxe voorzien. Heel fijn zwembad, heerlijke grote jacuzzi, stoombad en sauna! Mooie lounge ruimte en nog mooiere slaapkamer met fantastisch bed! Heel hygiënisch en schoon, wat echt een must is voor zulke locaties! En wat een welkom en warm ontvangst van Jeffrey! Wij hebben heerlijke genoten van de overnachting en komen graag nog een keer terug.

Heerlijk!

Fijne, schone ruimte, we hadden het voor 2,5 uur geboekt. Werden vriendelijk ontvangen, kregen een korte uitleg, alles stond al aan en hebben heerlijk kunnen ontspannen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een aanrader naar zowel koppels, vriendinnen, ... toe

Onze ervaring is eigenlijk zeer goed, wij hadden voor de eerste keer deze sauna bezocht en geboekt met een overnachting, hierbij was alles tip top in orde mooi versierd, goede uitleg en rondleiding gekregen, uitgebreid ontbijt, ... We komen zeker nog een terug!

goeie prijs kwaliteit

was een leuke ervaring....

geweldig

alles netjes schoon ,leuke ontvangst,jammer dat je er geen alcohol kunt krijgen

Was wel oke

Alles was oke, maar 15 euro betalen voor een dooie fruitschaal. Kom met wat betere kwaliteit en wat beter fruit zoals een mango, aardbei etcetera.

• Prijs kwaliteit verhouding

Top service en schone ruimte. Behulpzaam en vriendelijk personeel!

• Prijs kwaliteit verhouding

Super ontvangst door lieve dames, Geweldige uitleg. Super schoon . Komen er zeker nog eens terug

• Prijs kwaliteit verhouding

Echt super lekker en heel netjes

We hebben heerlijk genoten

Heel fijn!

Mn vriend en ik vonden het een hele fijne prive sauna. De man die ons verwelkomde was echt heel aardig en behulpzaam, we waren gelijk op ons gemak door zijn uitstraling (we vonden beiden je nagels heel leuk bij je staan btw!! We wilden t op t einde nog zeggen, maar vergeten omdat we snel weg moesten). Heel fijn geregeld, behulpzaam, schoon van binnen en we voelden ons op ons gemak om hulp te vragen tijdens het bezoek. Dankjewel! Al het eten is halal van het restaurant btw :) voor degenen die twijfelen: niks aantrekken van de paar nare reviews, t is schoon en t zwembad is niet te koud, bubbelbad is lekker warm en de sauna heel aangenaam

• Prijs kwaliteit verhouding

Mijn bezoek aan deze privé sauna was een fantastische ervaring! Vanaf het hartelijke welkom voelde ik me direct op mijn gemak. Alles zag er prachtig en perfect uit. Deze sauna is een absolute aanrader, zeker voor speciale gelegenheden zoals mijn verjaardag. Een top ervaring!

Altijd weer genieten

Goed geregeld, alles perfect schoon. Heerlijk stout genieten altijd.

Heerlijk

Perfect, ontzettend lekkere privé tuin en fijn ontvangst! Wij gaan zeker terug.

Een mooie locatie

Een heerlijk verblijf gehad Compleet uitgerust weer naar huis vertrokken

Het was perfect !

Hele lieve man en echt top service. Alles was naar wens en als hoe we het hadden gewild. We hebben er enorm van genoten!

• Prijs kwaliteit verhouding

We hebben erg genoten van alle faciliteiten.Het zag er prachtig uit,hygiënisch en schoon.De ontvangst erg professioneel en de uitleg goed.Zeer tevreden dus.Zeker voor herhaling vatbaar.

Slecht

Sauna was uit bij aankomst, en meerdere keren aangegeven maar ging maar niet aan. Uiteindelijk geholpen is er een collega bij gekomen en heeft hij het aan gezet en hadden we maar 15 minuten gebruik van kunnen maken, hij had aangegeven dat we extra tijd kregen maar uiteindelijk moesten we erop tijd uit en als goedmakertje brachten ze de laatste 5 minuten een drankje. Wat hebben we aan die drankje als we moesten haasten? Echt teleurstellend !

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke dag gehad. Een fantastische locatie. Geweldige faciliteiten. Echt een superontspannende en relaxte dag gehad. Aanrader voor iedereen. Groet, S&R

Ontspannend

Zeer vriendelijk, goede uitleg van alles en goed service

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke plek en zeer goede prijs

Heerlijke plek om 2 uurtjes ff te ontspannen. Sauna was heerlijk, jacuzzi met een beetje assistentie ook helemaal prima, stoom douche en loumgebed. Lieve Spaanse dame die erg aardig was. We komen graag terug

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!