Netjes ontvangen, alles was schoon. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke ervaring, alle voorzieningen zijn netjes in orde, mooi aangeklede ruimte, masagezetels zijn geweldig! Rookruimte buiten in de tropische kamer is klein maar dat was verder geen probleem voor ons Al met al een hele fijne prive sauna, wij gaan zeker terug voor alle andere prachtige kamers uit te proberen

Super!!!

Ik ben erg tevreden over het plekje en de service je bent gewoon samen alleen heelde plek blijft voor jullie samen je hoeft je zelf niet te schamen of voelen opgenomen er zijn geen camera’s ik niet buiten op de terrasje je kan gewoon met je handdoek even snel sigaretje roken en de water was erg schoon en de gloor was niet zo erg dat je ogen verbranden of dat je last zal hebben van de geur echt geweldig ik raad het zeker aan dit wordt zeker van mij en mijn man vaste spa plek!❤️

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk genoten van alle faciliteiten, het was super

Prima ervaring

Alles was netjes en schoon vriendelijk mensen is nu tweede keer dat we geweest zijn en gaan zeker nog terug

Alles goed voor elkaar

Goede service en uitleg. Mooie goed verzorgde locatie!

Mooie spa

Prima spa met veel ruimte. Weinig tot geen negatieve punten.

Wederom heel goede beleving

Wederom alles prima geregeld

gastvrijheid is supper!

Goede kwaliteiten

Heerlijk genoten!

Door een reservering fout bleken wij 1 dag te vroeg daar aangekomen te zijn. Gelukkig was de spa room vrij en binnen 10 min werd hij gereed gemaakt voor ons. Meer dan fantastisch! Na een korte uitleg hebben wij heerlijk genoten en meer dan ontspannen weer weg gegaan.

Tolle , gepflegte Privatsauna

Tolle , sehr saubere und neuwertige Anlage. Alles vorhanden, was man braucht. Toller Pool und Whirlpool. Das gebuchte Frühstück , war gut und nett angerichtet. Servicepersonal sehr nett und kompetent. Wir kommen gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heerlijk prive ontspannen

Lekker gezwommen, meerdere keren sauna en jacuzzi, hapjes erbij, prima avond gehad

Zeer ontspannen

Dit was onze tweede bezoek en wij werden net als de vorige keer warm ontvangen door de gastvrouw. Wij hebben heerlijk kunnen genieten van schone en hygiënische faciliteiten. Het was voor ons wen zeer ontspannende avond en wij kijken ernaar uit voor ons volgend bezoek.

Zeer luxe privé spa

Dit was tot nu toe onze beste ervaring in een privé spa. De voorzieningen waren zeer luxe. Het apparatuur werkte uitstekend en was van goede kwaliteit. Mooie rustige en afgelegen omgeving, waar je met de deuren open nog privé zit. De kamer was sfeervol en romantisch ingericht met kaarslicht bij binnenkomst. De ideale plek om lekker tot rust te komen. Heerlijk buiten onder een afdak in het jacuzzi zitten. Vriendelijke eigenaren, en uitstekend geregeld.

Heerlijke ontspannen avond gehad

Schone kamer. Lieve gastvrouw. Alles ziet er mooi uit!

Heerlijk

Plezierig ontvangst en fijne faciliteit en top gezelschap

• Prijs kwaliteit verhouding

Netjes, alles top geregeld. Ik ben helemaal tot rust gekomen. Ik kom zeker terug.

Heerlijk, ontspannen en schoon

We zijn hier al een aantal keer geweest om een paar uren te relaxen. De ruimtes zijn mooi en sfeervol. Alles werk naar behoren en de ruimtes zijn altijd heel schoon. Vriendelijk en gastvrij ontvangst. Iedere keer weer een succes.

• Prijs kwaliteit verhouding

Lieve meiden bij de receptie, jacuzzi ruikt naar chloor

We thought that the jacuzzi is gonna be like a normal jacuzzi that we will fill the water freshly ourselves. It was a bit unfortunate that the jacuzzi has already filled with water and actually smells like chlorine(?) For some hygiene reason it was very wild to think how much people has been in that small pool before us :,) Other than that the girls at the receptionist are so kind! And everything inside the spa looks exactly like in the picture. Everything was clean honestly i would've given it a 5 stars if the jacuzzi was perfect! Would maybe come back too!

Heerlijk

Een kleine privesauna maar alles was goed verzorgd en aanwezig. Hadden een broodje erbij besteld wat heerlijk smaakte tussendoor.

• Prijs kwaliteit verhouding

Hele mooie locatie, met heel veel ruimte voor jezelf. Leuk ingericht, schoon en ook de hosten waren top!

Ontspannen

Als verjaardagscadeau voor mijn vriend wilde ik samen genieten en even ons de rust gunnen. Dat is zeker gelukt!! Het was top! En we werden vriendelijk verwelkomt het was netjes en hygiënisch! Zeker een aanrader Wij komen uit Groningen en het was ons ritje wel waard!

Fantastisch in luxe geniete

Fantastisch en ontspannen ervaring. Weer genoten van alle luxe en ontspanning. Ontvangst is erg goed, en een wereld weekend gehad met overnachting.

Een hele fijne ervaring

Voor ons begon de beleving al tijdens de autorit. We reden door een prachtige omgeving, over de dijk langs schapen en koeien. Het was een schitterende maandagavond – iets wat we niet hadden verwacht na de flinke regenval eerder die dag. De tuin is werkelijk prachtig en goed verzorgd. Op een gegeven moment waren er nauwelijks omgevingsgeluiden en hoorden we alleen nog de vogels. Er zijn voldoende faciliteiten – aan alles is gedacht. Er lagen genoeg handdoeken klaar en de minibar was ruim gevuld. We komen dan ook heel graag snel weer een keer terug!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!