Geweldig verzorgd

Netjes schoon en vooral een hele goede gastvrouw. Enorm vriendelijk en legt goed uit hoe alles werkt

Heerlijk rustige omgeving

We zijn nu voor de derde keer geweest. Dit zegt denk ik al genoeg. :) Een heerlijke sauna, klein en fijn. Mijn vriend en ik komen graag binnenkort nog eens.

Mooie ruimte

Wij waren tevreden, de ruimte was mooi en aangenaam. Voor een 2de keer te boeken , nee in tegenstelling tot sommige andere ruimtes.

Altijd top

Dit is de tweede keer dat ik en mijn vriend naar de Harbour Spa zijn geweest. De ruimte is altijd super schoon en de faciliteiten zijn geweldig. Nog even een extra bedankje aan Storm. Hij heeft ons goed begeleid en was erg vriendelijk!

Alles zeer naar wens !

Schoon, hygiënisch en alles is zoals op de foto’s Top!

Geweldig verzorgd

Altijd top verzorgd, goede ontvangst in 1 woord AANRADER

Mijn 2e keer daar is ben weer helemaal zen

• Prijs kwaliteit verhouding

Erg genoten in de skyloft kamer.

Dit is de 2e keer dat ik hier heen ben geweest met mijn dochter. Wij hebben dit keer gekozen voor de skyloft kamer. Wij werden al erg fijn ontvangen door Storm. Hij gaf gelijk een fijne uitleg en een comfortabele sfeer. Deze kamer is iets kleiner dan de penthouse, maar erg sfeervol en perfect voor met zijn 2en. Het was hier erg hygiënisch en er waren veel faciliteiten. De tapas was erg lekker. En er was gratis koffie en thee. Na afloop ook erg fijn ontvangen door Mathijs. Wij komen hier zeker terug, een echte aanrader.

Genoten

Heel fijn, mooi en schoon van binnen. Misschien een idee om iets van een grote televisie te plaatsen met Netflix, youtube etc muziek dit zal de sfeer mooier maken. Zal zeker nog vaker boeken!

Gezellig een avond wellness

Wij waren 12 1/2 jaar getrouwd en als verrassing had ik deze privé sauna met overnachting voor ons geboekt. Bij aankomst werden wij door de gastvrouw verwelkomt die alles aan ons uitlegde. Het was een leuke ervaring om alle faciliteiten voor jezelf te hebben en op je gemak uit te kunnen proberen. Het bed lag comfortabel en het ontbijt is ruim voldoende.

Heerlijk romantisch vertoeven

Wat een lief, warm en fijn ontvangst. We kregen een korte rondleiding en er werd uitgelegd wat er van ons werd verwacht en wat we van de ruimte konden verwachten. Door het romantische pakket was de locatie leuk versierd met slingers en ballonnen. De faciliteiten waar je gebruik van mocht maken waren ook top! Zoals een infrarood stoel, sauna, stoomcabine, voetenbad, regendouche, maar ook Netflix., spotify, koelkast, koffie en thee! We hebben wel wat verschillende spa locaties gehad. Maar dit was wel heel fijn gevoel van thuis komen. Een mooie ruimte. De hygiëne was echt klasse! Heel erg schoon, wat ik fijn vond waren de spulletjes bij de wastafel waar je gebruik van mocht maken. Ook is er nagedacht voor de vrouw zoals wattenschijfjes na het douchen. Erg fijn. Ik kom zeker nog een keer terug

Prachtige sauna !

Alle faciliteiten voor een paar uur ontspanning.

• Prijs kwaliteit verhouding

Prima, alles goed verzorgd.

Prima, alles goed verzorgd.

Zeer aardige medewerkster

Enkel zeer jammer dat je niet van te voren geinformeerd wordt dat de stoomcabine al een tijd buiten gebruik is en er enkel koud water uit de kraan komt.

Heerlijk ontspannen

Vriendelijk ontvangen door storm en goede communicatie. Fijn dat je zo flexibel was met de tijden. De ruimte is schoon en leuk ingericht. De tijd vloog voorbij :)

Heel ontspannen

Hele beleefde man en ging alles goed

Heel erg leuk!

Mooie en gezellige plek. Heerlijk geslapen ook!

Top locatie

Heerlijk kunnen ontspannen met m'n vriendin. Goeie ambiance, goede welness

Eens maar nooit meer.

De jacuzzi stond aan bij binnenkomst maar was veel te heet, water weg laten lopen en koud water erbij gedaan. De toiletbril zat los op de wc. Geen aangename geur. De douche was moeilijk in te stellen en de houder waar de regelknoppen aan zit was afgebroken. De tv kon alleen op YouTube. De sauna was erg klein en was al afgekoeld toen wij erin gingen. We zijn een uur eerder naar huis gegaan. Dit was eens maar nooit meer.

• Prijs kwaliteit verhouding

Super netjes ontvangen en de kamer zag er super goed uit

• Prijs kwaliteit verhouding

Vriendelijk ontvangst en super schoon!

Top ontvangst en duidelijke uitleg over de ruimte en alle mogelijkheden. Ruimte was erg schoon en vooral ook mooi ingericht.

Heerlijk

De titel is eigenlijk voldoende. Wij hebben genoten van de overnachting. Kwamen iets te vroeg aan, dit was geen probleem, we mochten gelijk naar binnen. Alles stond al klaar en de sauna's waren voor verwarmd. Ook nog een bezoekje van de liefste kat ooit gehad, onze ervaring had niet beter gekund! Het enige minpunt was dat we weer naar huis moeste

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles goed verzorgd en leuke sfeer. Gewoon top.

• Prijs kwaliteit verhouding

Wat een top locatie en schone accommodatie

Zo enorm genoten, service, uitleg, en vooral de uitstekend schone kamer

• Prijs kwaliteit verhouding

Erg mooi, heel erg genoten en vriendelijk personeel.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!