We hebben genoten

Netjes, schoon en privacy, precies wat je mag verwachten.

Helemaal super !!!

Super middag gehad.

We hebben ervan genoten!

Alles was naar wens en netjes

Heerlijk ontspannen!

Heel hartelijk ontvangen en erg schoon. Ook mooi prive gelegen.

Het geld niet waard

Weinig uitleg IVM accomodatie, Geen sauna gevoel. Stoombad/douche slechte combinatie (zelfde ruimte) Traditionele infrarood sauna ..niet de traditionele en werkte niet.

• Prijs kwaliteit verhouding

Relaxing yet fun with the family

We had a lovely Sunday day out at the spa. It’s nice to have some free drinks arranged. And free towels as well. My kids really enjoyed the pool. While grandma enjoyed the Jacuzzi. I think it was a lovely day out for the whole family. Will definitely try to come again.

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijn dat er flexibiliteit was in tijd. Over het algemeen goede faciliteiten. Even stoeien met het mediasysteem. Trap op/af is wat onhandig. Vervelend omkleden aan het eind van de sessie als het warm is en de luchtvochtigheid hoog is.

Fantastisch!

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en alles supernetjes.

Heerlijke ervaring!

Echt een aanrader om er even tussenuit te zijn. De faciliteiten zijn super. Aardige gastvrouw die alles goed uitlegt hoe het werk. Het was zeer schoon. We komen zeker nog een keer.

Heerlijke ervaring.

Super goed verzorgd!

We zijn heel tevreden over ons verblijf, alles was netjes verzorgd en goed geregeld. Dit is een dikke aanrader voor iedereen die nood heeft aan een heerlijke ontspanning. Wij komen zeker terug!

Netjes , prima op orde.

Fijne locatie. Duidelijke routebeschrijving en hygiënisch en netjes. Goede faciliteiten, koelkast watercooker , koffie thee. Top

• Prijs kwaliteit verhouding

Vriendelijk personeel maar hygiëne kon beter

Netjes en vriendelijk ontvangen door verzorgd personeel. Goede uitleg over de accommodatie. We namen een kamer zonder zwembad. Toen de dame weg was gleed ik bijna uit door de hoeveelheid water die op de vloer lag. Wat ons direct opviel was toen wij het bubbelbad betraden merkte we dat de wand niet schoon was. Over heel de zijkant voelden het afwisselend ruw en glad aan. Hoort natuurlijk glad te zijn. We moesten na afloop het bad leeg laten lopen, toen het water bijna allemaal uit het bad was zagen we bij het rooster onder in (denk ik een afviel.. was metaal plaatje met gaatjes) allemaal zwarte drek dat duidelijk wijst op lang niet schoon gemaakt.

Heerlijk

Heerlijk genoten

• Prijs kwaliteit verhouding

Ben naar veel verschillende geweest, deze was echt heel mooi en netjes

Elke keer opnieuw HELEMAAL TOP

Mijn vrouw en ik zijn hier nu meerdere kerem geweest, elke keer opnieuw genieten in heerlijke luxe en even lekker helemaal alleen zijn.

Schoon, goede uitleg faciliteiten

Behalve dat het op de foto's een andere indruk maakte was het fijn. Er was alleen maar ¹ cupje melk en suiker. Het zitmeubel was ook niet echt comfortabel. Alles was wel goed schoon

top!

schoon, mooie ruime inrichting, balkon is een fijne toevoeging. vriendelijke werknemers!

Zeer goede ervaring

Zeker voor herhaling vatbaar

Vriendelijk, hygiënisch & kwalitatief goed

Vriendelijk ontvangst, een hygiënische ruimte die voorzien is van alle gemakken die je verwacht bij een wellness.

Heerlijk ontspannen en genoten

Het was weer heerlijk genieten! Waterdruk in de douche is wel aan de lage kant En de deur in de stoomcabine sluit niet meer goed af. Ondanks dit toch heerlijk genoten van de faciliteiten!

Fantastisch!

Heb je geboekt, twijfel je om te boeken, en heb je de reviews hieronder gelezen. Twijfel dan niet: BOEK! Wat een fantastische plek is dit. Ik snap ook niets van de reviews die hier staan. Alles was fantastisch: alles netjes, schoon water, een uitstekend werkende stoomcabine, een bed met infrarood lampen, een fantastische jacuzzi & een Chromecast, inclusief projector en speakers om wat muziek te draaien of een film te kijken. Wij hadden de Tropical room. De vrouw die ons vriendelijk ontving gaf toe: de verwarming van de sauna is zeer recent vernieuwd. Dat verklaart waarschijnlijk ook een aantal van de slechte recensies hier. Eén recensie zweert ook bij het feit dat er een camera hangt. Die hangt er, maar staat gericht op de gang (die naar de ruimte toe loopt) en hangt achter een gordijn. Onder geen mogelijkheid kan die de ruimte filmen. Wij komen hier zeker nog is terug!

Fantastisch!

Heel vriendelijk! Super netjes en gezellig. Hier kan je echt alles vergeten en ontspannen!

• Prijs kwaliteit verhouding

Voor ons de eerste keer dat we een privesauna hadden geboekt. En na deze ervaring gaan we dat zeker vaker doen. Aardige gastvrouw, zeer schone omgeving en een mooie ambiance waarbij je echt tot rust komt. Ik echt een aanrader.

Lekkr

Mooie locatie heerlijke tijd gehad lekkere hapjes en zeer vriendelijke dames Kom zeker terug

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!