Lekkr

Mooie locatie heerlijke tijd gehad lekkere hapjes en zeer vriendelijke dames Kom zeker terug

Geweldig!

Gisterenavond samen met mijn vriend een geweldige ervaring gehad in deze hygiënische en prachtig ingerichte privé spa. De gastheer en gastvrouw waren super vriendelijk en behulpzaam. Na een uitgebreide rondleiding met uitleg over de apparaten heerlijk genoten van de Finse sauna, infrarood sauna, stoomcabine en heerlijke buiten jacuzzi. Aan alles is gedacht, zelfs tot de kleinste details: een heerlijk uitgebreid assortiment aan geurtjes voor de jacuzzi waaruit je kunt kiezen, shampoo, conditioner, douchegel en andere verzorgingsproducten, op het "saunaplein" een heel handig bakje om je bril in te kunnen leggen, lekkere kussentjes in de Finse sauna, en voor de rokers buiten een asbak. Tussen de sauna rondes door hebben we genoten van de lekkere en uitgebreide tapasplank onder het genot van een filmpje in de ruime en uitgebreide rustruimte die heerlijk op temperatuur was. Tot nu toe de beste privé sauna waar we zijn geweest! gaan hier zeker nog vaker terugkomen! Nogmaals dankjewel voor de geweldig verzorgde avond.

Splinternieuw, top ervaring

Splinternieuwe spa, super vriendelijk en ontvangst en alles wat je nodig hebt is er. We konden het zeer waarderen dat alle drankjes in de koelkast inbegrepen waren, dit gaat meestal heel anders bij privé spa’s.

Matig

Slecht onderhouden

Heel goed!!

Het was de eerste keer voor ons hier en hebben er echt van genoten! Heel vriendelijk personeel, werden goed begeleid naar de ruimte. De ruimte was heel mooi, ook heel fijn dat je je eigen muziekkeuze kan opzetten. Zeker een aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

zalig relaxen met heerlijke hapjes

Heerlijk relaxen in jacuzzi, stoombad en sauna. aanrader

Een heel fijne middag

We werden ontzettend gastvrij en vriendelijk ontvangen. De sauna was op temperatuur, het bubbelbad was warm en alles was schoon en privé. Een absolute aanrader als je een plek zoekt om echt even met zijn 2 weg te gaan. En in alle rust te kunnen genieten.

Optimaal genieten

We werden vriendelijk ontvangen waar we een heerlijke massage kregen, je merkte echt dat ze erg professioneel zijn. Ze vragen ook precies naar waar ze wel/niet aangeraakt wilt worden. Daarna kregen we alle privacy door lekker naar de welnesstuin te gaan. Het was hier prachtig, voorzien van alle faciliteiten en enorm schoon! We komen hier zeker terug!

Heerlijk ontspannen

Bij binnenkomst mevrouw was super vriendelijk spa is prachtig en mooi ingericht rustgevende sfeer wij hebben lekker gezwommen gebruik gemaakt van de sauna en stoombad het water was perfect op temperatuur en wat mij het meeste opviel het was allemaal super hygiënisch

Proper en goed verzorgd

Proper en goed verzorgd

Hele vriendelijke mensen

Het was geweldig

We hebben heerlijk genoten

Genoten!

Was netjes en verzorgd! Intens genoten van de vele faciliteiten, dikke aanrader!

Mooie ervaring

Mooie en verzorge wellness

Absolut Traumhaft!!!

Wir hatten das erste Mal gebucht und unsere Erwartungen wurden absolut übertroffen! Wir waren in der Aurora mit Übernachtung und haben wirklich noch nie so viel Liebe im Detail erlebt! Alles war absolut hygienisch und sauber. Wir wurden sehr liebevoll empfangen und bekamen einen ausführliche Einweisung, sodass wir uns direkt wohl gefühlt haben. Erholung und Entspannung garantiert! Wir haben heute wieder gebucht für unsere nächste Auszeit!

Goed verzorgd leuke huisje

Heerlijk, schoon, vriendelijk personeel

We gaan zeker nog een keer terug.

Prachtig

Een mooie ervaring die ik regelmatig zal herhalen. De plek is prachtig en gunstig gelegen.

Gewoon FANTASTISCH

Wij zijn voor de eerste keer bij Aerts langs geweest. We hebben 2 uur heen en ongeveer 2 uur terug moeten rijden maar het was het echt waard! We hebben de jungle ruimte genomen en dit was echt fenomenaal. Wat een groot pluspunt is dat je snacks zelf mag meenemen. Ook al het personeel was immens vriendelijk!! Top ervaring en hier komen we zeker nog terug!

Kille ontvangst

Ontvangst was kil en communicatie betreft borrelplank is niet door gekomen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Zeer proper zeer vriendelijke mensen zeker en aanrader

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie, gezellige, schone Spa om te relaxen.

Leuk, vriendelijk ontvangen, waren iets te vroeg maar konden gewoon naar binnen, duidelijke uitleg, bestelde tapas stonden in koelkast al klaar, waren heerlijk, sauna, stoomcabine en bubbelbad helemaal naar wens. Na paar uur relaxen, lekker douchen en afsluiten met kopje koffie. Heerljk gehad, komen zeker nog een keer terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel mooi, clean en fijne mensen

Een van onze lievelings, zo heerlijk ontspannen en mooi en schoon

Super middag

Fijn,eerste ervaring hier mee voor herhaling vatbaar

Heerlijk genieten !

Alles perfect.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!