Hele mooie locatie, met heel veel ruimte voor jezelf. Leuk ingericht, schoon en ook de hosten waren top!

Ontspannen

Als verjaardagscadeau voor mijn vriend wilde ik samen genieten en even ons de rust gunnen. Dat is zeker gelukt!! Het was top! En we werden vriendelijk verwelkomt het was netjes en hygiënisch! Zeker een aanrader Wij komen uit Groningen en het was ons ritje wel waard!

Fantastisch in luxe geniete

Fantastisch en ontspannen ervaring. Weer genoten van alle luxe en ontspanning. Ontvangst is erg goed, en een wereld weekend gehad met overnachting.

Een hele fijne ervaring

Voor ons begon de beleving al tijdens de autorit. We reden door een prachtige omgeving, over de dijk langs schapen en koeien. Het was een schitterende maandagavond – iets wat we niet hadden verwacht na de flinke regenval eerder die dag. De tuin is werkelijk prachtig en goed verzorgd. Op een gegeven moment waren er nauwelijks omgevingsgeluiden en hoorden we alleen nog de vogels. Er zijn voldoende faciliteiten – aan alles is gedacht. Er lagen genoeg handdoeken klaar en de minibar was ruim gevuld. We komen dan ook heel graag snel weer een keer terug!

Voor herhaling vatbaar

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles was geweldig zoals altijd bedankt weer gr

Het was fantastisch!

Wat hebben we genoten van de romantische ruimte! En alles was super proper. De frigo vol met hapjes en drankjes was ook heel fijn. Wij komen zeker terug!

Super avond gehad

Heel goed verzorgd. Wij hadden het luxe arrangement en alles stond in overvloed klaar. We komen zeker terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Top relax moment, we komen terug

Voor t eerst naar een privé sauna en een super keuze. Leuk dat je er ook als gezin naartoe kan, je eigen muziek kan draaien, film kijken of eten bestellen. Helaas duurde t eten bestellen lang, waardoor we wat gehaast moesten afronden. Maar de privesauna is rop, goed heet, lekker bubbelbad en leuk zwembad. Heerlijke douche trouwens. Persoonlijk hou ik van een sterke eucalyptus geur of andere essentiële olie id sauna. Als ik dan iets moet noemen, dan zou dat een leuke toevoeging zijn. Op naar de volgende keer.

Top privé sauna

Raad aan iedereen Aan !! Heel schoon

Relaxing

Heerlijk na een harde werkdag

• Prijs kwaliteit verhouding

Hele sfeervolle, schone en luxe Sauna

Alles aanwezig voor een heerlijke wellness ochtend, gastvrije ontvangst en alles tot in de puntjes verzorgd

• Prijs kwaliteit verhouding

Een hele fijne ruimte om te kunnen onstpannen!! Wel zijn er wat kalkresten aanwezig in en rondom de douche.

Mooie wellness

Fijne rustige omgeving

Toppp!!!! super

Top serivce , legde goed alles duidelijk aan ! zeker een aanrader om terug te komen

Eerlijk gezegd een Ongemakkelijk gevoel

We zijn voor het eerst naar een prive spa gegaan en hadden beide zoiets van hoezo een bed? We komen voor de Sauna en de Jacuzzi maar blijkbaar komen er dus ook stellen voor heel andere activiteiten!? (Vreemdgaande stellen?) Heerlijk genoten van de Sauna en Jacuzzi en bij thuiskomst hebben we zelf maar een Sauna gekocht, de Jacuzzi (die we al hadden aangeschaft) wordt over 2 weken geplaatst en dan hebben we ons eigen 'Spa Resort' een stuk voordeliger als je een paar keer per week wil relaxen en NEE deze gaan we niet verhuren! PS: Bij de Spa die wij bezochten stond een te koop bord in de tuin en moest dus even bellen omdat we niet zeker waren of we nu wel of niet het juiste adres hadden....

Heerlijk genoten.

Heerlijk genoten. Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen, rondgeleid en rustig uitleg gekregen hoe alles werkt. Alles was zeer netjes en erg mooi! Heerlijke ruimte! Zeker een aanrader!

Heel erg compleet

Zalige privé sauna, heel compleet. Fijne ontvangst. Verschillende ruimtes te boeken, elk met een ander thema. Wij gaan zeker terug

• Prijs kwaliteit verhouding

De privésauna was superleuk en we hebben enorm genoten

Voor de verjaardag van mijn vriend gingen we naar een privésauna, en het was echt een superleuke en relaxte ervaring die ik niet snel zal vergeten

Zoals verwacht

Geweldig zoals op tiktok

Geweldig!

Ik bezoek minimaal 1x per maand een prive spa/wellness, ik kan je vertellen dat ik zeer tevreden ben over deze prachtige locatie! De eigenaresse was zeer vriendelijk en erg behulpzaam, wat ik zeer prettig vond is dat de ruimtes goed gescheiden zijn! Zo krijg je bij een overnachting geen last van geluiden zoals een sauna die moet spoelen of de wellicht intense chloor lucht van de jacuzzi. Ik vond deze ervaring buitengewoon goed en hier zie je mij zeker wederkeren!

Disappointed

Didnt give less stars because our first experience here (last year) was perfect. But this time, very upset that the packages we purchased weren't presented as promised. It was my girlfriend's birthday and no actual birthday package (purchased - no decoration) and half a snack package (purchased - no fries). We got a complimentary bottle of champagne but in the end, she didnt get the experience she wanted. We should have gotten a refund the packages and not got excuses that the employee is new. Thats not on us or the new employee. Probably will go to a different spa in the future.

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijne spa met fijne faciliteiten

Het was prima. Het was schoon, mooi afgewerkt, prima kleurstellingen, goede watertemperatuur van het zwembad. Het enige nadeel was dat het stoombad het niet deed en dit was niet van tevoren aan ons gemeld. Daar is verder vanuit de wellness ook niets mee gedaan. Dat had wel gemogen. Verder vriendelijke en nette gastvrouwen bij ontvangst en vertrek. Parkeren gratis en recht voor de deur.

Nette en schone ruimte

We werden heel vriendeljk ontvangen door een vrouw die ons alles uitlegde. Alles sprak voor zich. Het was een hele nette en schone ruimte, we werden voorzien van water, bodywash, badjassen, badslippers, een fohn en nog meer. Kortom, echt alles wat je nodig had was er.

Mooie ervaring

Ziet er goed uit en blijft een mooie ervaring

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!