Fijne ochtend

Wij hebben inmiddels een paar sauna's bezocht en dan ga je toch wat vergelijken. De sauna was schoon en netjes, niet heel groot, maar alles zat er wel in. Markeert niks aan. Het is midden in het centrum dus dat is wel even wennen. Bij ons was helaas de stroom er af waardoor de eigenaar langs moest komen, dat verstoord toch een stukje rust. Ondanks dat deze ons erg netjes en vrij snel geholpen heeft, maar al met al koste het ons een half uur van de tijd. We kregen er later wel een kwartiertje bij, dat was aardig. Verder was de jacuzzi niet op temperatuur (35 gr) wat een beetje koud is, wij hebben hem omhoog gezet maar dit duurt lang, toen wij weg gingen was hij 36 gr. Dat vonden wij wat minder, doordat wij vooral in die jacuzzi zaten. De massage douche vonden wij erg fijn en de sauna was lekker op temperatuur. Wij hebben genoten en was de eigenaar erg klantvriendelijk. Hij heeft ons nog een korting bon toegezegd voor het volgende bezoek dus dat is erg aardig.

Wunderbar wie immer

Alles top, wir kommen gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles was top !

Geweldige ervaring. Alles was top!

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldig mooie prive spa.

Super mooie schone prive spa. Ben hier nu voor de 2e keer geweest en kom hier zeker vaker terug. Lief personeel.

Genoten

Fijn verblijf

Erg goed

top

top

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was een fantastische ervaring !!!!

Heerlijke sauna , heerlijke bubbelbad , de medewerkers waren heel behulpzaam en beleefd , al met al een mooie ervaring

• Prijs kwaliteit verhouding

Genoten in deze deze spa!

Het was een heerlijke middag. Genoten in de privé wellness.

Geweldig en schoon

We hebben geweldig genoten met zijn 4-en groot genoeg om alles samen te doen maar ook om nog als stelletje ergens prive te zijn .

Prachtig !

Super mooie ervaring. Alles was super proper en onderhouden. Het enige dat ons een beetje lastig vielen was de jacuzzi die veel lawaai maakte 's nachts. Wij hebben gezocht naar een knopje om het uit te doen maar dat was er niet. Voor de rest alles pico Bello !

Fantastisch!

We werden vriendelijk ontvangen en hebben genoten. Alles werkte zoals het moest en er hing een fijne sfeer. Ik kreeg het idee dat het schoon was en dat vind ik belangrijk!

Zeer prettige ervaring

De ontvangst is prettig. De faciliteiten zijn ronduit perfect. Het is schoon, ruim van opzet, compleet en overall een hele fijne locatie. Het complementaire drankje van het huis is een aardig extraatje. Een aanrader wat mij betreft.

Goed naar ons zin gehad

Hele fijne ervaring

Francis was onze host en had alles goed uitgelegd. Het was een fijne locatie en we hebben erg genoten van de faciliteiten

Fijne ruimte

Wij reserveerden op de dag zelf waardoor we begrip hadden voor feit dat eigenaar alles nog in orde moest maken en bij aankomst ook nog bezig was. Gastvrije ontvangst verder. Ruimte was schoon en faciliteiten in orde. Douches en ook jacuzzi waren ok maar bijvoorbeeld kranen gingen wat stroef. Het lounge bed was plastic dus nodigde niet uit om cosy film te kijken na bijv sauna. Wel een prima voldoende voor deze ruimte.

Next time

Heerlijk

Schoon, rustig en heerlijke sauna, stoom douche en bubbelbad

super!!!!!!

perfecte locatie en super geregeld, echt een aanrader!!!

Heerlijk genieten!

Vriendelijke man die ons verwelkomde en alles uitlegde. Verder heerlijk genoten zeker voor herhaling vatbaar.

Voldoende

Onze ervaring bij la vie in tilburg was zeer gezellig bij binnenkomst word je vriendelijk geholpen en word alles netjes uitgelegd het ziet er allemaal erg netjes schoon en mooi uit alleen onze tegenvaller waren de sauna’s dat het best lang duurt voor ze warm te krijgen en bij de stoom sauna als je water op de stenen giet word het even goed warm maar de warmte is ook zo weer weg waarop wij omdat we maar 2,5 uur geboekt hadden alleen gebruik hebben gemaakt van de jaquzzi.

Geweldig!!

Zeer vriendelijk personeel !!

Ontspannen

Dit was onze 2e keer in een privesauna. We vonden het lekker ontspannen. Wel vonden we dat er weinig faciliteiten waren, alleen een jacuzzi en sauna. Bij onze eerdere ervaring was er meer dan dat. Verder netjes en schoon en goede uitleg.

Heerlijk ontspannen bij Priva Spa Luxx

Wat een heerlijke ontspannen en luxe omgeving, met stoombad, ruime sauna en 2-persoons jacuzzi, prachtig luxe aangekleed en verzorgd. Fijne uitleg vooraf, goed gedaan!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!