We hebben onze dochter verrast met een middagje wellnesstuin voor haar 12e verjaardag. We hebben genoten van wat moeder-dochter quality time samen. De tuin en faciliteiten zijn modern, nieuw en super schoon. De decor van de plek is met extra aandacht gemaakt. Alles wat we nodig hadden was voor ons klaargezet om het ons comfortabel te maken, zoals handdoeken, dekens, slippers en thee. We bestelden een borrel en die was erg groot en heerlijk. Hannan zorgde ervoor dat we ontspanden en ons speciaal voelden. Privacy is absoluut gegarandeerd. Ik kan niet wachten om weer naar deze prachtige oase te gaan.
We werden vriendelijk ontvangen door het personeel en werden vervolgens rustig door de hele spa geleid met uitleg over alles wat er is. De infrarood op de boomstammetjes is een beetje spannend maar wel relaxt. De stoomcabine is top en de sauna met de olie is super. De jaccuzi koelt wel erg snel af. Deze lijkt niet van zichzelf verwarmd. Veel ook aanwezig in de vorm van een bed, koffie, gevuld koelkastje, badjassen, noem maar op. Alles was ook goed schoon.
Wij hebben dit geboekt als gezin met een dochtertje van 8 jaar en wij vonden het geweldig. Zowel de service als de uitleg en de vriendelijkheid van de mensen die er werken allemaal super. En niks op aan te merken. Zeker een aanrader
Het is zeer netjes en sfeervol. Alles werd goed uitgelegd. En het werkte naar behoren. We misten alleen ons arragement die we erbij besteld hadden. Maar dit werd opgelost. Het enige wat we misten was een wastafel waar je je weer kan klaarmaken voor vertrek. We hebben een ontspannende middag gehad
Lokatie was schoon, netjes, wel koud in het begin, bubbelbad was koud, later ietsje warmer, deur sauna klemde, we konden er met moeite in en uit Voor de rest prima, aardige dame die ons hielp, hapjes waren prima, dus een mooie ervaring
Het was echt heel erg mooi en zeker het waard om terug te komen!
We hebben bubbels in bommel met moeder en twee dochters bezocht als verjaardagsverrassing. We werden zeer vriendelijk ontvangen, waarbij het gebruik van alle faciliteiten duidelijk werd uitgelegd. Het is heerlijk luxe ontspannen in de gecreëerde prive setting. We komen hier graag vaker terug!
Schone wellness, super faciliteiten en erg luxe uitstraling.
Heel fijn gehad , en heerlijk kunnen uitrusten. Wij komen zeker een keer terug!
Heerlijk genoten in deze prachtige sauna!
We hadden voor ons 10 jarig samen zijn een overnachting geboekt in de grot ruimte Heerlijk was het, bij binnenkomst kregen we slippers,drankjes stonden in de ijskast, badjassen hingen klaar, korte goed uitleg gekregen en toen kon het genieten beginnen Super schoon en rook fris Ik las dat de ruimte kleiner leek als op de fotos, dat vonden wij meevallen(dit was wel onze eerste keer bij Aarts wellness,dus hebben geen andere ruimte om te vergelijken) Alleen slapen kon ik niet vanwege het geluid van het zwembad en de hitte De airco proberen aan te doen met de tablet maar dit werkte niet. Er lagen ook oordoppen klaar maar ook dit hielp mij niet Mijn vriend had wel goed geslapen ! Maar ben om 7uur baantjes gaan zwemmen en ook dit was heerlijk En daarna hadden we nog een massage geboekt en ook deze was erg goed, niet te zacht zoals je vaker hebt maar precies goed Al met al een hele fijne prive wellness
Hey Het was zeker in orde Daarvoor dank Enkel een melding van wat ik persoonlijk miste Een ijskoude afkoeling bij de sauna Een douche of kuip
Wij hadden een overnachting met ontbijt, Alles was top, ook het ontbijt was voortreffelijk met lekkere verse jus, voor herhaling vatbaar.
Wat een boel keus om heerlijke wellness dingen te doen
Wat een top ervaring. Gaan we zeker vaker doen. Vergeet niet je eigen handoeken mee te nemen en stoomcabine mag wel lekker luchtje gebruiken. Voor de rest super
Nette sauna, alles aanwezig. Handig zou zijn korte uitleg geplastificeerd bij de desbetreffende sauna gelegenheden. Omdat je een korte rondleiding krijgt en uitleg, wat fijn is, maar hoor je ook veel en is niet alles makkelijk te onthouden. Gaat namelijk snel gezien de aanvangstijd dit je boekt. Je kunt altijd wel bellen want er iemand bereikbaar maar je wilt ook niet jezelf uit een relax stand halen.
Super vriendelijke ontvangst, heel goed ontbijt! Kleinere sauna die super goed in orde is. Echt genieten!
Nette, schone spa.. heerlijk voor een paar uurtjes relaxen!
Een medewerker zat ons netjes op te wachten op het afgesproken tijdstip, heeft ons uitgelegd hoe de voorzieningen werkten (jacuzzi, sauna etc.) en ons daarna lekker met rust gelaten. Hygiëne regels zijn (gelukkig!) streng. Verplicht badslippers/handdoek-gebruik, geen eigen oliën e.d. Alles zag er schoon uit! Gratis koffie en thee, en voor blikjes drinken/snack kon je achteraf bij betalen. Top ervaring! Leuke toevoeging voor de spa zou zijn: ijsbad, stoomcabine.
Goed ontvang, zeer ruime en mooi kompleet sauna complex. Komen zeker nog terug !
Vriendelijk personeel. Alles zag er gewoon goed uit en het was het waard voor de prijs. Gezellig ingericht, heel cosy. Voor herhaling vatbaar!
Was heerlijk genieten alles top daar
Goed en duidelijk en vooral discreet. En boeking via internet veroopt. Snel en gemakkelijk.
Heel vriendelijk personeel, heerlijke wafels en hapjes en de spa is echt een aanrader, totale ontspanning, helemaal zenn. In 1 woord geweldig, we komen hier zeker nog eens terug!
Heel gezellig proper en mooi maar te klein voor 3 uur 2 uur had genoeg geweest daar in tegen jungle van vorige maand had ik gemakkelijk 3 uur volgemaakt maar chapo voor de mensen en properheid en fruitschotel was heel lekker.
Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!