Slicznie, pięknie

Heerlijk relaxen

Heerlijk genoten in deze prachtige spa

Ontspannen

Voor de eerste keer een privé wellness ervaren. Het was heerlijk ontspannen! Alles was goed geregeld.

• Prijs kwaliteit verhouding

Vriendelijke gastvrouw, goed ontvangen, duidelijke uitleg. Netjes en schoon.

Heerlijk genoten, van alles!

Niet in mijn top 5 privesauna’s

Er mag wat beter schoongemaakt worden. Tv waar je muziek kon afspelen was het geluid erg zacht op te verstaan

• Prijs kwaliteit verhouding

Een juweeltje, liefst gaan we morgen weer terug ;)

Gerda en Hans, we hebben heel erg genoten van ons verblijf in jullie Bed & Wellness! Wat een luxe, heerlijk om je hier even in onder te dompelen! De hartelijke ontvangst en uitleg van alles, de wellness, de borrelplank, het uitgebreide en met liefde verzorgde ontbijt, het heerlijke bed met het comfortabele bedlinnen, en de luxe dikke badhanddoeken... Het was in één woord fantastisch én een bijzondere ervaring!

Super lief ontvangen geweldig

Ik en me dochter hebben genoten .wij gaan zeer zekker terug op een korte termijn geweldig

Geweldig!

Lieve mensen je word warm ontvangen en alles werkt en doet het goed. Dus je ken heerlijk ontspannen!

Geweldig!

Zeer vriendelijke mensen en een uiterst schone wellness. We hebben er enorm van genoten en gaan zeker vaker terug!

Vriendelijke ontvangst

Mooie ruimte Vriendelijk personeel Top

• Prijs kwaliteit verhouding

We zijn hier al zo vaak geweest, maar nog altijd blijft het een geweldige ervaring

• Prijs kwaliteit verhouding

Jungle ruimte was super, we hebben goed genoten . Heerlijke jacuzzi, zwembad , massagestoelen . Zeker herhaling vatbaar. Zeker gaan allemaal, je weet niet wat je mist.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk genoten, het was top!

Alles was perfect.

Echt een aanrader!

Wij hebben echt genoten van de prachtige locatie, heerlijke bedden en natuurlijk de wellness. Een fantastische plek voor even qualitytime met elkaar.

• Prijs kwaliteit verhouding

Komen zeker terug. Alles was Super. Heb geen op of aanmerkingen. Echt n aanrader.

Heerlijk

Netjes ontvangen door de gastvrouw, korte uitleg gehad en daarna lekker kunnen genieten van de bijbestelde lunch. Hebben heerlijk kunnen relaxen geen spijt van onze keuze voor Nova Bliss Spa

• Prijs kwaliteit verhouding

Voor de eerste keer een prima ervaring

Dit hebben we samen voor het eerst gedaan, het was prima geregeld.

• Prijs kwaliteit verhouding

Hele mooi en geweldige ervaring

Het was een geweldige wellenss, alles was schoon en goed onderhouden. Heel erg leuk en we komen hier zeker vaker terug!

Ontspanning

Mooi ingerichte en schone prive sauna met fijne sfeer. Ontvangst door vriendelijke dame die tot in de puntjes alles goed had geregeld. Heerlijk ontbijt en goede uitleg. We kregen aangeboden dat we iets langer mochten blijven omdat er in de middag niemand had geboekt. We gaan met regelmaat naar een prive spa maar naar deze zullen we vaker gaan.

Helemaal top

Vriendelijk ontvangst en alles goed uitgelegd. Dit was voor ons de eerste keer, een privé sauna en is goed bevallen. Voor iemand die niet van openbare of gedeelde sauna's etc. houdt, is dit ideaal. We hadden 3 uur geboekt en dachten dat het misschien te lang zou zijn, maar de tijd vliegt voorbij. Ook hadden we nog een borrelplank besteld, deze was ook heerlijk en voldoende.

Fijne en comfortabele ervaring

Ontspannend en hygiënisch met een fijne sgeer

Top Qualität

haben uns sehr wohl gefühlt

Heerlijke en gastvrije ervaring

Wat een relaxte omgeving. Privesauna is heel goed bevallen. Alles wat je nodig hebt in een luxe omgeving. Heerlijk. En de ontvangst en begeleiding is top! Aanrader.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een heerlijke ontspannende ervaring in mooie ambiance

We hebben 2 uur van de privé sauna met jacuzzi, stoomcabine, infrarood panelen en relaxruimte genoten. Vervolgens hebben we een uur lang genoten van een ontspanningsmassage. Echt een aanrader.

Heerlijk gehad, paar minpuntjes

Schone sauna, alles werkte goed qua sauna faciliteiten, nette ontvangst. Minpunten: - spekglad bij de douches met natte vloer (pas op!) - Spotify en WIFI werkte niet bij ons/beter bij aankomst gelijk even regelen voordat je naakt rondloopt - lamp in douche erg fel, niet zo romantisch en kon niet uit

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!