Heerlijk gehad, paar minpuntjes

Schone sauna, alles werkte goed qua sauna faciliteiten, nette ontvangst. Minpunten: - spekglad bij de douches met natte vloer (pas op!) - Spotify en WIFI werkte niet bij ons/beter bij aankomst gelijk even regelen voordat je naakt rondloopt - lamp in douche erg fel, niet zo romantisch en kon niet uit

• Prijs kwaliteit verhouding

Een heel comfortabel en mooie Sauna.

Was een prachtige en mooie, schoon spa... Heel vriendelijk en gastvrijheid.

Heerlijk!!!

Zeker een aanrader. Als je echt wilt ontspannen dan is dit wel het juist adres.

• Prijs kwaliteit verhouding

Echt een fantastische privésauna!

Wat een geweldige ervaring en mooi accommodatie! Bij aankomst uiterst vriendelijk ontvangen. Eerst een rondleiding gehad en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Daarna hebben we heerlijk genoten van alle luxe en het grote zwembad. Alles was keurig schoon en goed verzorgd! Dankjewel Diamond!

Helemaal top

Super relax

3 uurtjes is heerlijk alles kan op je gemak! Personeel is vriendelijk alles werkte naar behoren!

Aanrader

Het was zeer goed .Aardig personeel en alles was naar onze zin

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie sauna. Erg genoten!

Fijne, relaxte sauna

We hebben een mooie middag gehad. Goed verzorgd, voor herhaling vatbaar.

anegenehm, sauber. Alles perfekt

Samen met mijn partner zijn we hier op een avond geweest. Het was fantastisch.. zijn heel gastvrij ontvangen. Alles zag er tiptop uit is zeker voor herhaling vatbaar. Ik kan echt even heerlijk ontspannen

Relaxed

Fijn ontvangst. Schone ruimte. Je kan er echt tot rust komen.

Ontspannend

Wat een geweldige ervaring! Vanaf het moment dat we binnenkwamen, werden we hartelijk ontvangen en voelde de sfeer direct ontspannen en luxueus. De ruimte was brandschoon, stijlvol ingericht en voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt voor pure ontspanning. De jacuzzi, zwembad, sauna en stoomcabine waren perfect op temperatuur en zorgden voor een ultiem wellnessgevoel. De sfeervolle verlichting maakten de ervaring helemaal af. Het voelde echt als een moment van pure verwennerij en ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. De service was top: vriendelijk, professioneel en discreet. Alles was tot in de puntjes verzorgd, van zachte handdoeken tot heerlijk geurende producten. Hier kom ik absoluut terug! Een aanrader voor iedereen die zichzelf even wil onderdompelen in luxe en ontspanning. ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldig! Fijne ruimte, sfeervol ingericht en schoon. Met veel aandacht verzorgd door vriendelijke gastvrouw en gastheer, die het allemaal goed geregeld hebben. Komen zeker terug!

Super genoten

Alles was naar wens. Optimaal ontspannen. Tapas en snacks waren ook goed. Zeker voor herhaling!!

Erg mooie sauna genieten

Mijn man en ik hebben genoten lekker in de sauna wirlpool en Zwembad Met stroming helemaal tegek

• Prijs kwaliteit verhouding

sauna en stoombad niet goed

prima verblijf, maar geen goed werkende stoombad en sauna erg teleurgesteld

• Prijs kwaliteit verhouding

⭐⭐⭐⭐⭐ Een hemelse wellness-ervaring bij privé sauna Nardin! Vanaf het moment dat we binnenkwamen, voelden we ons meteen welkom. We werden warm en hartelijk ontvangen, en de service was werkelijk top. Linda, bedankt voor je gastvrijheid en de waardevolle informatie die je met ons hebt gedeeld! De wellness zelf was een waar paradijs – alles was tot in de puntjes verzorgd, hygiënisch en sfeervol. We hebben genoten van de faciliteiten en het heerlijke eten. Als kers op de taart hebben we de prachtige Garden bezocht, absoluut een aanrader! Een wandeling door deze rustgevende omgeving maakt de ervaring compleet. Neem even de tijd om te genieten van de natuur en kom helemaal tot jezelf. Kort gezegd: een onvergetelijke ervaring bij Nardin. Beleef het zelf en gun jezelf dat ultieme moment van ontspanning!

Heel fijn

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen door een hele lieve dame. Ze legde alles goed uit. Het was heel mooi en gezellig ingericht. Ik ben helemaal tot rust gekomen, zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Ik heb het als heel leuk en prettig ervaren en we kwamen niks tekort

Ik heb de Eckhoorn als heel prettig ervaren. Alles was naar wens en wat voor mij ook heel belangrijk was, was de hygiëne. Dat was ook helemaal in orde. Faciliteiten werkten ook helemaal naar behoren, er was geen (verborgen) defecten. Gastheer was ook heel vriendelijk en vroeg ons meerdere malen of alles naar wens is geweest.

Heerlijk

Me man en ik hebben genoten

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke ervaring met lekkere hapjes en zalig bubbelbad!

Was een geweldige ochtend en een aanrader!

AANRADER!! Heerlijke ervaring en topservice

Behoorljke ontspanning!!!! Hele vriendelijke eigenaren! Bovendien zijn ze erg erg flexibel en behulpzaam Faciliteiten; Heerlijke jacuzzi TV makkelijk te verbinden met telefoon Goede sauna! Al met al, wil je relaxen? Is dit de juiste plek voor een aardig prijsje! Beste prijs/kwaliteit in heel limburg

Zeer hygiënisch en comfortabel

Zeer vriendelijk en professioneel ontvangen geweest, de suite was zeer goed uitgerust. Een echte aanrader!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!