Amazing

Very clean, Very private & A romantic experience. Will go agian if im in the area

Geweldig ervaring

Netjes, schoon, chique

Super ervaring gehad..

Wij waren hier voor de eerste keer en dat zal zeker niet de laatste zijn.. alles wat tot in de puntjes perfect verzorgd, het personeel ook super vriendelijk! Dikke 10..

Gewoon genieten

Heel vriendelijk, proper en gewoon puur genieten. De Romeinse kamer is een aanrader

Meer verwacht

Wij hadden de oase ruimte en hadden er meer van verwacht . Zeker de sauna mocht veel warmer zijn.

Super gaaf!

Echt een hele leuke ervaring. Onze relatie na 8 jaar weer een leuke spannende twist kunnen geven hiermee :) Ook de hostess was een super lieve meedenkende vrouw, wij komen zeker nog eens terug.

Perfect !

Super relax, voor herhaling vatbaar

Helemaal tot rust gekomen

Erg mooie privé sauna en groot binnenbad. Erg mooie accommodatie, tot in de puntjes verzorgd. Fijne ontvangst door de host.

Heerlijk genoten

De ruimte was goed op temperatuur en erg schoon, lekker muziekje aangehad en de 2 1/2e uur waren zo om!

Top locatie goed verzorgd

Last minute een middag geboekt op een zondag. Inclusief kaas plank en vers fruit. Zeer vriendelijk ontvangen, goede uitleg. Alles faciliteiten schoon en netjes. Hele leuke middag gehad!

Heerlijk!

Mijn vriend en ik zijn hier zondag geweest . Wij hebben gebruik gemaakt van de ocean vieuw kamer . We hebben genoten van de grote whirlpool en van de sauna . Wat wij ook heel fijn vonden was dat er een tablet aanwezig was waar je muziek op kon zetten en kon verbinden met een box . We hebben 3 hele gezellige uurtjes gehad daar . Ik raad het zeker aan , we zijn heerlijk ontspannen naar huis gegaan .

• Prijs kwaliteit verhouding

Gastvrijheid zoals het hoort te zijn!

Ons verblijf bij Bed en Wellness Haarle was simpelweg geweldig! Bij aankomst werden we warm verwelkomd door de gastheer, wat meteen een huiselijk gevoel gaf. De accommodatie was tot in de puntjes verzorgd, sfeervol ingericht en ademde pure rust – de perfecte setting voor een ontspannen weekend. De wellnessfaciliteiten waren een waar genot. We hebben ultiem genoten van de sauna en de jacuzzi, die beide perfect onderhouden waren. Het warme water, de stilte om ons heen en de luxe ambiance maakten de ervaring compleet. En dan het ontbijt… Wat een traktatie! Een uitgebreide en heerlijke selectie van verse producten, met zorg bereid en geserveerd. We voelden ons de hele tijd ontzettend verwend. Voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van rust, luxe en verwennerij in een prachtige omgeving, is Bed en Wellness Haarle absoluut een aanrader. Wij komen zeker terug!

Heerlijke middag

Super mooie sauna, wat je van buiten misschien niet direct verwacht. Vriendelijke gastvrouw. Ruimte was ruim, schoon en netjes. Alle gemakken aanwezig. Keukenblokje, toilet, kledingkast, etc. Drankjes erg voordelig. Enige puntje wat ik kan verzinnen is dat ik de sauna erg klein vond. Ik had graag beide kunnen liggen en daar was het te klein voor. Maar verder echt keurig schoon en super geregeld allemaal.

Wij hebben erg genoten!

Een mooie ruimte waar je heerlijk kunt ontspannen in de jacuzzi en sauna. We werden vriendelijk ontvangen en er werd uitgelegd hoe alles werkte. Er zit inderdaad wel iets teveel chloor in de jacuzzi, maar al met al zeker genoten van alles!

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel erg naar ons zin gehad

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke middag kunnen ontspannen!

Zondag voor de eerste keer een de wellness ruimte Ardenna geboekt voor 3 uurtjes. Zeer vriendelijk ontvangen en 15 minuten eerder al naar binnen mogen gaan. Hygiëne staat hier hoog in het vaandel, want ze waren op het moment van wachten nog de jacuzzi opnieuw aan het vullen. Tapasplank ook een echte aanrader! Enige minpuntje is dat je toch (zeker de vrouwen) ruim van te voren moet douchen, omdat de eindtijd ook echt gewaarborgd wordt. Trek dus die tijd van de ontspanningstijd af. Al zal hier wellicht rekening mee gehouden zijn in de prijs! Maar een aparte kamer om rustig om te kleden, waardoor ze wel al kunnen starten met schoonmaken zou helemaal ideaal zijn! Desalniettemin een echte aanrader!! Wij gaan zeker terugkomen. Alles tot in de puntjes verzorgd.

10/10 would recommend to anyone looking to relax

Everything was very smooth the lady at the front was very nice and welcoming overall a good experience and will definitely be coming back! Highly recommend

Helemaal prima

Spontaan en gezellig ontvangen. En heerlijk een paar uur gerelaxt. Dankjewel en hopelijk tot snel!

• Prijs kwaliteit verhouding

Ik kan deze ervaring oprecht aan een ieder aanbevelen. Wat een top SPA!

Wat een top SPA! Ik kan deze ervaring oprecht aan een ieder aanbevelen. Ik persoonlijk heb er een woord voor: Subliem! Evelien en Jeroen zijn onwijs secuur, super klant vriendelijk en volledig gefocused op jou ervaring als persoon. Dit zullen jullie DIRECT opmerken bij het boeken van een arrangement bij Spa Royal. Dit zijn mensen met een hart van goud, die je nog maar weinig vindt in deze tijd. Ik was in dit geval samen met een vriendin opzoek naar rust en ontspanning en dat is volledig gelukt! Wij willen jullie enorm bedanken voor het faciliteren van een super middag! Groetjes Diango Stegeman (Mochten jullie mijn reviews / energie leuk vindt of je wilt mij graag volgen, dan kan dat via insta of Tiktok: St_Diango doe er wel even een introductie berichtje bij want ik accepteer normaal gesproken alleen mensen die ik persoonlijk ken)

Genoten!

Een fijne warme ervaring! Prachtige locatie, schoon, en super lieve mensen. We komen zeker weer terug.

Geweldige plek!

Echt een aanrader, wat een heerlijke plek!

Relaxed

Ik vind het heerlijk vooral dat je in de jacuzzi kan zitten en lekker kan netflixen

erg prettig.

We werden prettig ontvangen door het personeel en verbleven in een mooie kamer. Erg lekker.

• Prijs kwaliteit verhouding

Was voorvons de eerste keer Super geweldig en heel vriendelijk personeel. We gaan zeker vaker

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!