G E W E L D I G

Een geweldige sauna, we hadden een royale tijd van drie uur geboekt en een lekkere tapasplank erbij. De ontvangst was heel hartelijk en persoonlijk, we kregen een goede uitleg en rondleiding langs de verschillende ruimtes, heel attent was het persoonlijke welkom op een letterbordje. De sauna, infrarood, stoombad, jacuzzi en douches zijn allemaal prima in orde. Diverse relaxplekken: bij de sauna een heerlijke loungebank, in de algemene ruimte een hoog zitje en ligstoelen. In de ruimte waar de jacuzzi staat is een heerlijk bed onder een flonkerende sterrenplafond, echt prachtig. We hebben van alle faciliteiten gebruik gemaakt, zodat we de tapasplank geeneens helemaal op hadden. Volgende keer dus maar wat langer boeken.

• Prijs kwaliteit verhouding

We zijn heel vriendelijk ontvangen. De accommodatie is ook geweldig. Echt een aanrader!

Genoten

Alles netjes en schoon. We hebben genoten

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke ervaring, netjes en schoon. Voor herhaling vatbaar.

Prachtige wellness

Heerlijke relaxen in een prachtige wellness die van alle luxe is voorzien. Verbeterpunt is wel dat de sauna tijdig (op voorhand) aan had gemogen, het duurde nu geruime tijd voordat deze echt op temperatuur was.

Super ontspannend.

Goed ontvangen door de gast dame. Sauna had klein defect maar dit was vermeld en werd goed opgelost. We hebben ons prima vermaakt. Al met al een fijne middag.

Uitstekend!!!!

Alles goed verzorgd en mooie ruimtes met alle faciliteiten.

Super.

Heerlijk

Mooi

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldig fijn om te ervaren

Onze eerste x in een privé sauna. Geweldige ervaring. Zag er mooi uit lekker warm. Alles perfect geregeld

Hoogstaand genieten!!!

• Prijs kwaliteit verhouding

Ik heb precies gekregen waar ik voor heb betaald

Alles was super schoon en super ontspannen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel erg mooi en schoon plek

heel erg fijn plek, mooie sfeer, relax en schoon

Heerlijk

Hele mooie privé spa. Vriendelijk personeel, schone ruimtes. Tot in de puntjes verzorgd!

Fantastische ervaring en zeker voor herhaling vatbaar

Fantastische ervaring en zeker voor herhaling vatbaar

Prima ervaring

Heerlijk even de tijd samen kunnen genieten. Schoon, hygiënisch en netjes. Fijne sauna, zwembad en bubbelbad met lekker warm water. Alles was goed geregeld, ontvangst was prima.

Echt genieten

Fijne betrouwbare plek

• Prijs kwaliteit verhouding

Persoonlijke benadering en uitstekende sauna faciliteiten

Personal Spa te Diemen is echt een must visit voor elke spa lover in en rond Amsterdam/Diemen! De spa is rustig gelegen en goed bereikbaar. Het is een uitstekende wellness spot, met goed werkende warme Finse sauna/jacuzzi/stoomcabine en warm hartig personeel. Mijn complimenten aan de altijd super vriendelijke Mevrouw Sam. Het is altijd een feestje om door u goede service en persoonlijke benadering te worden ontvangen. Kortom, Ik ben en blijf bij jullie vaste klant ;) Groetjes, Linda

Heerlijk, schoon en aardig

Was schoon en netjes en onthaal was vriendelijk. Faciliteiten genoeg.

Zwaar gebrek aan klantenservice

Bij binnenkomst geen warme welkom en heel recht toe recht aan. Na het laten zien van de ruimte is ons gevraagd kaugum weg te spugen en werd ons meerdere malen gevraagd om de ruimte schoon te houden. En na het uitchecken was mevr aan de telefoon en vroeg ons tussendoor of wij wat van de mini bar hebben genomen maar niet gevraagd hoe wij het hebben ervaren. Door deze ervaring voelen wij ons niet welkom om terug te komen en ook niet om het aan derden aan te bevelen.

Relax

Het was erg mooi ervaring. We hebben echt genieten

• Prijs kwaliteit verhouding

Zeer fijne privesauna. Allee netjes schoon en overal is aan gedacht.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel mooi. Net als de foto’s die ik op het internet zag. Ik zou zeker terugkomen.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!