Genoten

Het was een mooie prive spa en ook goed schoon lekker genoten samen met me vriendin

• Prijs kwaliteit verhouding

Clean, romantic, and relaxing spa for a great private getaway.

The entire experience was amazing, from the second we stepped foot into the private spa until the exit. The spa had great facilities (shower, bathroom, jacuzzi, sauna, and bed) along with great amenities (two televisions, towels, bathrobes, slippers, snacks, menu, and hair dryer). Everything was clean and the staff were very friendly and helpful. The price is a bit steep, but that can be expected from a private sauna with high maintenance costs. Overall, I highly recommend the experience, especially on Valentine's Day, because the decorations were amazing. It's a great experience if you want to treat yourself and your partner.

Heerlijk relaxed

We hadden maandagavond tm dinsdagmorgen. Goede uitleg en hele aardige gastheer. Mooie schone privesauna met bubbelbad etc. Prima vertoeven voor avond nacht ochtend. Lekker ontbijtje en toen nog rondje sauna voor de uitcheck. Zeker voor herhaling vatbaar

• Prijs kwaliteit verhouding

Het is een andere ervaring geweldig

Helemaal top geregeld!

Super netjes

Goed en schoon

Van te voren uitleg gekregen hoe alles werkt, het was lekker schoon stil en relaxt.

Super middag gehad. Lekker ontspannen

Heerlijke plek

Ruim opgezet, veel faciliteiten, vriendelijk geholpen, schoon. Tips voor de eigenaar: 1) iets meer haakjes om handdoek / badjas op te hangen zou fijn zijn. Ook bij de jacuzzi misten wij een mogelijkheid om onze badjas op te hangen. 2) 4 blikjes frisdrank voor een verblijf incl overnachting voor 2 personen was wat aan de karige kant.

• Prijs kwaliteit verhouding

Niks te klagen. Alles was goed.

Alles was goed.

Gewoon top

Komen zeker vaker

• Prijs kwaliteit verhouding

Al vaker hier geweest en elke keer top! Verheug me alweer op de volgende keer!

Zeer fijne prive spa/sauna

Wij hebben een fijne tijd gehad met zijn drietjes. De pooltafel is een leuke toevoeging als je even iets anders wil dan in de sauna of in bad. Erg leuk en schoon!

Een top middag gehad

Zeer welkom ontvangen, alles zeer netjes.

Prachtige accomodatie echt ontspannen

Wij zijn voor de 2e keer geweest. Je bent echt even samen. Faciliteiten zijn mooi, schoon en luxe. Volledige privacy. Echt een aanrader

Leuke plek en schoon

Goeie duidelijke uitleg. Enige wat jammer was dat precies op 14 feb de jacuzzi niet werkte. Dat was wel een grote domper maar voor de rest was het prima.

Heerlijk!

Weinig op aan te merken. Het enige putje is dat wij het er vrij koud vonden. Je had de sauna en jaccuzzi echt nodig om warm te blijven. Verder schoon en netjes.

• Prijs kwaliteit verhouding

Genieten in een leuk decor .

Leuke ontvangst , goede uitleg over de mogelijkheden en de drankjes en hapjes zijn een leuke meerwaarde en niet extra betalend .De fles wijn heeft ons zeker nog gesmaakt . Een gezellige compacte ruimte met propere sauna , stoomcabine en bubbelbad . Zeer handige en propere douche ook . Zeker een aanrader .

Hartstikke goed geregeld

Was hartstikke mooi alles goed geregeld en de eigenaar was ook heel erg klantvriendelijk

Was top

Was goed schoon, was heerlijk tot rust komen en de service was goed. Dankjewel

• Prijs kwaliteit verhouding

Top, en alles goed schoon,lekker prive

Erg fijn

Fijne sauna, warm bubbelbad, verkoelend zwembad. Kan naar eigen muziek luisteren of casten naar de tv. Showergel, shampoo, lotion en andere verzorgingsproducten beschikbaar om te gebruiken.

Sehr wohltuender und erholsamer Aufenthalt

Es war ein toller erholsamer Aufenthalt im Pure Wellness. Sehr netter Empfang und durch kleine Gesten haben sie uns den Tag versüßt. Insgesamt waren wir sehr zufrieden und besuchen die Location definitiv erneut. Kann ich wärmstens weiterempfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heerlijk kunnen ontspannen!

Fijne plek om even tot rust te komen, ik heb heerlijk genoten van de uitgebreide spa ervaring!

• Prijs kwaliteit verhouding

wij hebben het prima naar onze zin gehad alleen het zwembad had iets warmer gemogen

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!