Sehr wohltuender und erholsamer Aufenthalt

Es war ein toller erholsamer Aufenthalt im Pure Wellness. Sehr netter Empfang und durch kleine Gesten haben sie uns den Tag versüßt. Insgesamt waren wir sehr zufrieden und besuchen die Location definitiv erneut. Kann ich wärmstens weiterempfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heerlijk kunnen ontspannen!

Fijne plek om even tot rust te komen, ik heb heerlijk genoten van de uitgebreide spa ervaring!

• Prijs kwaliteit verhouding

wij hebben het prima naar onze zin gehad alleen het zwembad had iets warmer gemogen

Super leuk

Heel leuk

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijne ervaring en alles naar wens

Vriendelijk personeel, de sauna zag er schoon en netjes uit. Wij hadden de Valentine special genomen, de ruimte was mooi versierd en ook lekkere hapjes. Ik kan geen minpunten benoemen, het was een fijne ervaring.

Heerlijk privé

Goed en mooi verzorgd en een mooie prive sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles was super geregeld! Het ziet er als nieuw uit, heel netjes en super schoon. Aan alles is gedacht; geuroliën, zeepjes, een fohn, noem maar op. Zeker de moeite waard om heen te gaan en vaker terug te komen!

Geweldig genoten

Altijd lekker in suite 1

• Prijs kwaliteit verhouding

So beautifully presented. Amazing facilities. Very clean. Food quantity was really great. Staff was nice. I hope the spa starts doing overnight stays.

• Prijs kwaliteit verhouding

Voor de 2e keer geweest en weer een top ontspannen ochtend gehad. Letterlijk alles is goed verzorgd.

Lekker relaxt

Erg leuke versiering

Heel fijn

Fijn ontvangst door eigenaar. Alles zeer netjes en schoon, uitzicht over landerijen is prachtig. Fijne sauna's en heerlijke jacuzzi. Echt een aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie ruimte, locatie van rust!

Hele mooie ruimtes, rust gevende omgeving! Verzorgd, schoon, verzorgd en heerlijke rustige omgeving binnen als buiten. Echt een plek om tot je rust te komen, te genieten van de wellness. Echt een aanrader, komen zeker terug ook als je voor het eerst gaat. Je krijg goed uitleg over alles wat ze te bieden hebben. Vriendelijk ontvangen!

• Prijs kwaliteit verhouding

echt geweldig, schoon, mooi aangekleed alles wat je in een spa wilt hebben!

• Prijs kwaliteit verhouding

Ontspannen in een oase van rust

Ontzettend genoten van een Finse sauna, stoombad en bubbelbad. Vriendelijke gastvrouw die alles goed uitlegt.

Leuke locatie, goed verzorgd

Leuke locatie, faciliteiten en aankleding goed verzorgd, vriendelijke gastheer

Hele mooie accommodatie

Heerlijke relaxen in deze mooie en schone sauna

Heerlijk relaxt

Fijn om je eigen ruimte te hebben. Daardoor ben je nog meer ontspannen. Alles wat tip top in orde!

Zeer mooi en lekker

Super mooi en gezellig

• Prijs kwaliteit verhouding

Loved the experience but the space wasn’t clean enough .

The host and spa was very nice but the space next to jaccuzi and next to the mattress wasn’t clean and the smell wasn’t nice but aside from that the place is very good and will definitely recommend

Super relaxed

Genoten ❤️

• Prijs kwaliteit verhouding

Leuke sauna en super vriendelijk.

• Prijs kwaliteit verhouding

Leuke en nette locatie, vriendelijke gastvrouwen

Al meerdere keren geweest en elke keer naar volle tevredenheid. Een van de betere locaties waar we via privesauna.nl zijn geweest

Heerlijke wellness

Pluspunten naar de jacuzzi! 1 aandachtspuntje is het toilet wat een beetje loshangt

• Prijs kwaliteit verhouding

Prachtig ingericht, De temperatuur van het water was top. Voldoende keuze voor te ontspannen Zeker een aanrader

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!