Ik heb een hele leuke tijd gehad met mijn vriendin. Heerlijke jacuzzi, lekker warm.

Heel leuk versierd, echt een hele leuke ervaring.

ruim voldoende

Goede service en aardige werknemers, erg schoon. Duidelijk. Enige minpuntje is dat het wat gehorig is.

Geweldig!

Vriendelijk personeel super goed ontvangen Keurig schone kamer met alles er op en eraan top service en een hele leuke tijd gehad komen zeker nog een x terug

• Prijs kwaliteit verhouding

Een super valentijns avond gehand

Het was echt een top avond. De kamer was super mooi versierd en alles was heel schoon. Heel goed geregeld allemaal. En de bazin is ook echt heel vriendelijk! Zeker een aanrader om eens een lekker avondje te ontspannen!

Zeker een aanrader

Het was heerlijk.

Super vriendelijke mevrouw die ons heeft rondgeleid en was duidelijk. Verder heerlijk genoten en alles was prima. Ik kom zeker nog een keer!!!

Heerlijk genieten!

Het was een super Valentijns avond.

Was heerlijk

Lekker rustig kunnen genieten van de rust.

Geweldig!

We werden heel vriendelijk ontvangen door Connie, alles werd heel duidelijk uitgelegd eb het was supernetjes geregeld, erg mooi opgezet en alles was heel schoon. We hebben een heerlijke en ontspannende tijd gehad. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Heerlijk!

Vriendelijk opgevangen en heerlijk genoten!

• Prijs kwaliteit verhouding

Warm welkom hele vriendelijke werknemer beetje mi casa su casa ervaring

Ontspannen genoten

We werden leuk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd We waren postief verrast Zo mooi schoon en netjes alles was We hebben heerlijk samen 2 half uur genoten Je word niet gestoord en je ben echt even lekker helemaal weg van alles Enorm genoten en we komen zeker nog eens terug om de andere uit te proberen

Fantastic place

Really good place, very clean, warm and romantic, best place for a date. Fully recomended.

Super en relaxt!

Gastvrij ontvangen en een zeer fijne ervaring! Fijne welness ervaring en alles ontzettend netjes en schoon. Wij kwamen tevreden en uiterst ontspannen thuis!

Top !!!!!

Super netjes en lekker Echt een aanrader

Top , leuke ervaring .

Unieke cave , super , vriendelijk personeel . Heel leuke ervaring . Genoten van deze grot .

Prachtige plek ,, Cleopatra,,

Ik raad het aan. Een prachtige plek, we zullen er hele mooie herinneringen aan hebben. Zeer goede service.

Geweldig!

Gisteren hadden we weer een bezoek gebracht aan jullie privé spa en het was wederom geweldig! De vernieuwde stoomcabine heeft ons aangenaam verrast en past goed bij de andere faciliteiten. We zijn altijd enorm tevreden en we komen graag een volgende keer weer terug.

Slecht voor dat geld

Als je komt in de jacuzzi staat op 32 graden en moet nog warm worden, sauna wordt niet warm, daarnaast is de Finse stoomcabine netjes schoongemaakt maar vervolgens zijn de bank en de vloer ijskoud dan is dit niet fijn. Je betaald behoorlijk hiervoor en dan moet ook alles top zijn. Heel jammer.

Netjes, schoon en verzorgd

Was een prima ervaring. Hebben heerlijk kunnen genieten in alle rust. Ruimte was zeer verzorgd en netjes.

• Prijs kwaliteit verhouding

Wat hebben wij een heerlijke 2 uur gehad. Eigenlijk is alles super geregeld en ben je echt even ertussenuit. Wij komen heel snel weer terug om helemaal te ontspannen.

Fantastische!!

Heerlijk warm! Lekker relaxen en tot rust gekomem in de privé welness , samen met mijn vriend!Verassing voor hem op valentijnsdag ❤️ Altijd in de kou aan het werk met deze temperaturen, dus lekker opgewarmd! Hapje , drankje erbij , perfect!!

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie spa was een top ervaring

Really nice experience!

Really nice and CLEAN spa! The lady that works there welcomed us nicely and showed us everything that we needed to know. The food was also good. The only thing that bothered us a bit is that it was a little bit cold inside the spa.

Slecht

Slechte ervaring – Niet aan te raden Op 14 februari 2025 hadden wij een privéspa geboekt, maar dit was helaas een enorme tegenvaller. Bij binnenkomst hing er een sterke beerputlucht, en het water in de spa was troebel. We werden er letterlijk misselijk van en hebben het daarom na een uur al opgegeven. We hebben niet eens gebruik kunnen maken van de extra toe te voegen opties (Broodplank) en badjassen waren niet eens aanwezig alleen 2 kleine Handdoeken. Het is totaal niet hetzelfde als de website. Totaal misleidend. We hebben dit direct aangegeven bij het personeel, maar zij zeiden dat ze niets roken vanwege een verkoudheid. Er werd beloofd dat we de volgende dag teruggebeld zouden worden door de eigenaar, maar dit is natuurlijk nooit gebeurd. Al met al een teleurstellende ervaring, slechte hygiëne en geen klantvriendelijke service. Wij raden deze spa absoluut niet aan. Wij gaan naar meerdere spa's maar nog nooit zo een slechte tegen gekomen als deze, zo duur betaald voor slechte service.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!