Prachtige sauna

Zeer nette en schone omgeving, erg gezellig ook. Kleine kanttekening; de sauna stond niet aan, die zijn ze direct wel komen aanzetten, de jacuzzi koelde best snel af, maar we kregen geen warm water te pakken en de stoomcabine konden we maar eenmaal aanzetten, later bleek er een storing te zijn geweest met de stoom. Beetje jammer, maar anders zeker de moeite waard.

Heerlijk ontspannen

Schone spa, vriendelijk ontvangst. Ruimte is erg ruim. Heel erg genoten!

Wij hebben genoten

Het was erg mooi ingericht voor de Valentijn. Echter miste ik wel een föhn voor me haren weer droog te föhnen. De doppen van de jaccuzi zaten erg los, waardoor sommige er vanaf vielen.

Fijn zwembad

Douche koud water Wc nog bevuild!

Had beter gekund

De sauna was heerlijk, lekker warm. De jaccuuzy was ook lekker. De zwembad water was koud, had wel warmer gemogen om heerlijk te kunnen ontspannen. En jammer genoeg van ons verblijf van 3 uur, 1 uur lang een ijskoude douche gehad te hebben. Dit door gegeven aan de leiding, gaven aan de boiler even uit en opnieuw aan te zetten. Helaas daar dus geen gebruik van kunnen maken. Dus al met al, was het geld eigenlijk niet waard!! Je betaald al een hoop geld ervoor, dus dan mag je er ook wel wat van verwachten!

Super gezellig

Wij hebben heel hard genoten van de kamer, deze was netjes en zeer aangenaam. Ook zijn we super vriendelijk ontvangen!

• Prijs kwaliteit verhouding

Perfect voor een dagje weg

Op Valentijns dag samen met me vriendin langs geweest, het was een leuke ervaring. Mooie decoratie voor Valentijns dag en echt zeer genoten. Echt een aanrader!!

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldige plek om te ontspannen en te genieten

De plek was prachtig en helemaal privé, wat zorgde voor een rustige en ontspannen ervaring. De toegang en het vertrek verliepen soepel, en zowel de jacuzzi als de sauna waren geweldig. Alles was perfect om te ontspannen en van de natuur te genieten door de grote ramen. Vier uur zijn voorbijgevlogen alsof het maar één uur was! Een geweldige ervaring, zeker een aanrader.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel vriendelijk zeer proper mooi georganiseerd top sauna

Heel vriendelijk zeer proper mooi georganiseerd.

• Prijs kwaliteit verhouding

Super relaxt, lekker muziek op tv’tje zetten en in de jacuzzi zitten

Heerlijk en exclusief gevoel

Vanaf aankomst voelde we ons al erg verwent met het arrangement en de rustige sfeer. Alles was goed schoon en we konden al onze wensen gemakkelijk doorgeven. We hebben erg genoten.

Altijd even fijn

Altijd netjes en goed verzorgd

perfect

Voor de tweede keer hier geweest en het was weer heerlijk , mooi versiert voor valentijn en zoals de keer ervoor ook netjes schoon en ze zijn super vriendelijk , dus wij komen zeker terug

• Prijs kwaliteit verhouding

Was heel warm ontvangen. De plek is schoon en netjes. Mijn partner en ik hebben genoten

Genoten!

Heerlijke plek! Wij hadden gekozen voor welness outdoor en dit was super. Gezellig verwarmd binnenhuisje en een mooie grote tuin waar de sauna, whirlpool & stort douche zich bevinden. Over de privacy hoeft je geen zorgen te maken want dat heb je. Vriendelijk ontvangen met hun goede zorgen. Zeker voor herhaling vatbaar❣️

Alles was kapot

Ik heb een slechte ervaring met deze spa ik heb voor 2 uur geboekt ben er half uur geweest cominucatie was slecht sauna deed het niet geen aanrader!!

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was echt een zalige ervaring

Alles mooi proper Drank is ook top in orde

• Prijs kwaliteit verhouding

Hartelijk dank voor het hartelijke welkom, het was erg gezellig

Great relax.

Amazing experience.

Sfeervol

Goed verzorgd

Erg naar mijn zin gehad

Prima ervaring, alles was in orde, zeker aan te raden!

Heerlijk genoten

Bij binnenkomst zijn wij goed ontvangen door de gastvrouw. Wij hadden een romantisch arrangement met massage en 3 uur gebruik van de saunaruimte. We kregen een heerlijke streekwijn borrelplank met lekkere (lokale) hapjes. Alles was mooi schoon tot in de puntjes verzorgt. Echt een aanrader!

Heerlijk genoten!

Fijn en heel ontspannen. Mooie ruimte.

Geweldige tijd gehad!

Ontvangst was zeer hartelijk en vriendelijk! De sauna is super mooi en spik en span! Wij hebben het erg naar onze zin gehad! Zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldig.

Heerlijke welness, alles wat je verwacht bij een sauna was er.. Genoten en voor herhaling vatbaar..

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!