Genoten

Heerlijk dagje genoten top locatie

Super mooi en gastvrij

Een hele fijne ervaring!

Het is een mooi stukje privésauna, er was alles aanwezig om te ontspannen! Het was heel mooi aangekleed om dat extra valentijngevoel te creëren!

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles was prima Heel schoon en comfortabel

Geweldig zoals altijd

Al een aantal keer geweest en nu de ruimte viva uitgeprobeerd! Alles is top, schoon, vriendelijk personeel. Heel leuk gehad bedankt en tot snel!

• Prijs kwaliteit verhouding

ik heb het naar mijn zin gehad

Het was schoon en netjes alleen het zwembad was niet zo op temperatuur maar voor de rest was wel goed.

Wij hebben genoten!

Gingen voor het eerst naar de sauna. Hebben heerlijk genoten. Super ontspannen. Alles was netjes, wij hadden ook het ontbijt/lunch. Was erg lekker.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke middag in rust!

Prachtige locatie met prima faciliteiten. Even helemaal weg van de buitenwereld.

Prima verblijf !

Bij binnenkomst word je meteen verrast. Het ziet er netjes, strak en schoon uit en dat midden in het centrum van Kampen. Nooit gedacht dat er zoiets moois als een privé spa zou zitten. Het is warm en knus. Niet de grootste prive spa maar daar hebben we bewust voor gekozen. De instructies zijn duidelijk en is zeer gemakkelijk te communiceren via de app met de eigenaar van het pand.

Niet fantastisch

Toen we aankwamen was alles pas net aangezet . Dus moest opwarmen . Vloer in stoomkabine wederom haren op de vloer . Jacccuzi was niet op juiste temperatuur de jets voelde koud aan . Eten besteld bij binnenkomst sauna via de app . Uur laten nog geen gehoor, toen gebeld voor 2 de keer en zou in orde komen . Borrelmix besteld met met loumpias en bitterballen . 20 min voor eindtijd pas eten Ontvangen , een gewone mix zonder loumpias en bitterballen . Een bericht gestuurd . Geen reactie op gehad . Gemeld beneden aan de balie , antw. Als er iets niet in orde is had je dat kunnen melden zodat we het juiste konden brengen . ( tijd nog kwartier ) DAT DUS !!!

• Prijs kwaliteit verhouding

Super gezellig en aardig personeel. Super schoon en goedkoper tegenover alle andere saunas voor wat je er voor terug krijgt!

Grandioos

Is perfect alleen jammer dat de dame van de receptie geen Nederlands spreekt En wij spreken geen Engels helaas

Heerlijk

Het was heerlijk, heel goed ontvangen en een mooie kamer.

Helemaal te gek

Als je een paar uur wilt genieten, is deze prive sauna echt een aanrader, nu geweest met valentijn alles was erg leuk versiert, een goede ontvangst. mensen die er werken super aardig en erg behulpzaam. Wij gaan zeker snel weer terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles was goed geregeld en verzorg mij complimenten daarvoor !

• Prijs kwaliteit verhouding

Erg genoten en zeker voor herhaling vatbaar. Was erg schoon, hygiënisch en rustgevend.

Gewoon top

• Prijs kwaliteit verhouding

Very nice and relaxed experience

Very nice location and host. Pool is warm as promised and everything worked excellent, good sound system also. The cleaning could be just a lil bit better, but overall a very relaxed and nice experience

Super ervaring!

We kwamen aan in spa supreme waar wij goed ontvangen werden en begeleidt werden naar de prive spa. Waarna wij lekker 2.5u hebben genoten van het verjaardagsarrangement voor mijn vriendin. Met daar nog een leuke versiering en een cadeautje, chocolade en een heerlijke shampoo. Super ervaring en zeker een aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijne en zeer schone sauna

Een fantastisch mooie privésauna, met bubbelbad, een sauna, stortdouche en infraroodcabine. Mooie badkamer met dubbele douche, toilet en wastafel. De hygiëne is super! De entree ligt beetje verstopt, maar de borden geven goed aan waar je moet zijn. Het personeel vriendelijk en behulpzaam.

• Prijs kwaliteit verhouding

Onwijs fijn en relaxerend.

Prachtige locatie- zeer fijn huisje en onwijs lief personeel.

Hele goeie ervaring!

Wij werden door vriendelijke mensen ontvangen, kregen een korte maar duidelijke rondleiding. Ook lag er nog een extra blaadje in de ruimte met nummer etc voor als wij vragen hadden tijdens ons verblijf. Ruimte was erg leuk versierd, en alles was goed schoon en op temperatuur. Al met al hele goeie ervaring gehad, en zeker voor herhaling vatbaar!!

Relaxed naar huis toe

We moesten er even onze weg vinden, want het was een eerste keer voor ons. Maar het was heerlijk ontspannen samen in alle vrijheid en privacy. Enige nadeel was de temperatuur van het zwembadwater en het feit dat 3 uur zo snel om zijn.

Perfect day of wellness

Amazing experience,we will be back!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!