Alleen jammer dat jacuzzi niet uit kan als je gaat slapen Verder top service

Mooie en schone wellness

Mooie schone wellness alles zoals verwacht. Vriendelijke gastheer,alles werd netjes uitgelegd. En konden altijd contacten als we nog iets nodig hadden.

Helemaal top verzorgd

Wij hadden het luxe pakket erbij Echt aan alles is gedacht

Super leuke tijdje gehad

Schoon , netjes en leuke plek om ff ontspannen en tijd voor jezelf nemen. Ik ben super blij .aardige eigenaar, Word zeker aangeraden.

Beste van Nederland

Super verblijf gehad

We hebben genoten alles was op en top. We gaan vanaf nu vaker terug komen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een hele lieve gastvrouw die haarfijn uitlegde hoe alles werkt. Locatie is erg mooi, ruim opgezet, romantisch en ook hygiënisch.

• Prijs kwaliteit verhouding

Perfect Recomand cu drag!!!

Un loc foarte frumos plăcut. Apă fierbinte sauna la fel, a fost tot pregătit din timp.Este curat miros plăcut igienic este tot necesarul pentru odihnă. Dar cel mai mult nea impresionat domnul de l‐a recepție este foarte amabil pozitiv și prietenos.5 stele pentru el si 5 stele pentru spa. Recomand cu mare drag!!!

• Ne-ai recomanda? Yes

Enorme mooie kamer alles in orde alleen kwam een apparte geur uit de frigo

Heb genoten

We hebben genoten van spa en personeel ook heel vriendelijk

• Prijs kwaliteit verhouding

Mijn vriend hebben een heerlijke avond gerelaxd. We hebben echt genoten en we komen zeker een keertje weer. Wel zou het fijn zijn, wanneer we ook een code krijgen van het hek ipv alleen van de sleutelkastje. Maar verder was het echt super.

Top kwaliteit

Mijn ervaring is super. Een hartelijk ontvangst. Goede uitleg en een warme sfeer. Het zwembad was klein maar wel heel fijn. Niet te zout en niet te koud. Super. De jacuzzi was het einde. Zo heerlijk. Handdoeken en hapjes op tijd en de minibar was lekker. Jammer dat de sauna kapot was. Hier was ook geen compensatie voor. Dat was echter het enige minpuntje dat we konden bedenken. Hopelijk is deze de volgende keer gemaakt. Een aanrader voor iedereen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een goede en leuke ontspannen ervaring.

Mijn partner en ik hebben echt genoten van de ontspanning in deze sfeervolle en nette sauna. Bij binnenkomst zijn we door een heel erg vriendelijke en leuke dame geholpen. Ze heeft ons alles netjes en duidelijk uitgelegd. Wij komen zeker nog een keer terug en bevelen deze sauna echt aan iedereen aan.

Schoon maar simpele kamer

Schoon maar simpele kamer

Heerlijk kunnen bijkomen

Wij hebben echt genoten van de rust en het ontspannen in de sauna, jacuzzi en regendouche. Het was leuk aangekleed en de snackjes waren super lekker. Zeker aan te raden en komen zeker terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

We werden vriendelijk ontvangen alles netjes uitgelegd Heerlijk genoten in de jacuzzi lekker op temperatuur 39.5 graden sauna was lekker heet en de stoombad was ook heerlijk enige min punt was als je buiten even wou afkoelen dat je naar de terras van de buren kon kijken niet echt privé verder was het perfect heerlijk genoten

Heerlijk genoten

Zeer vriendelijk ontvangen, na even plaats te hebben genomen in de algemene ruimte tot we naar onze ruimte werden gebracht. Hebben we een heerlijke avond gehad, alles was heel goed verzorgd en schoon.

Een fantastische ervaring

Ik kan er alleen maar positieve dingen over melden. De ruimtes zijn smaakvol ingericht en aan alle details zijn gedacht, een absolute aanrader en wij zullen zeker terug komen.

Geweldig genoten

Voor zowel mijn vriendin als mezelf was het de eerste keer dat we een dergelijke wellness bezochten. Wat een enorm fijne plek is dit. Vriendelijk personeel. Ook is de hygiëne prima. Een dikke aanrader om even lekker uit de dagelijkse sleur te ontsnappen.

Super netjes

Heerlijk genieten daar

Hele mooie spa

eerste keer, korte rondleiding Alles was schoon en heel fijn dat je badjassen etc krijgt!

Zoals altijd heerlijk

Vandaag een gratis fles wijn mogen uitkiezen omdat wij terugkerende klanten zijn, heel erg fijn! Verder was alles ook weer lekker en is het altijd netjes verzorgd.

• Prijs kwaliteit verhouding

Ik kan niet anders zeggen dat zeer tevreden te zijn over ons bezoek. Bij aankomst snelle incheck en rondleiding. De sauna was al warm, alles werkte naar behoren en het zag er super netjes en schoon uit. Kan geen minpunt bedenken.

• Prijs kwaliteit verhouding

Top ervaring, goede service. Alles geregeld

Alles ging zoals ik had gehoopt

Great

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!