Geweldige mensen Prachtige mooie prive wellness. Zeker de moeite waard van ver te komen. Je wordt geweldig verzorgd met eten en alles .zeker de moeite waard om vaker te gaan .we hebben samen een geweldige wellness gehad .

Relaxt

Mooie privé spa

• Prijs kwaliteit verhouding

Top wellness echt de beste waar ik ooit ben geweest

Ik ga er zeker nog eens naar toe

Puur genot, pure klasse

De ontvangst aan de receptie was heel vriendelijk, de kamer was heel netjes en de faciliteiten waren gewoonweg tiptop in orde. Een heel leuk extraatje was de tablet waardoor je je eigen muziek kon opzetten.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een super mooie sauna waar we met z’n tweeën heel erg genoten hebben. De sfeer en de hygiene zijn top. Zeker aan te raden. Parkeren was geregeld en we werden ook heel warm verwelkomd

Awesome

We had a great time exceeded our expectations!! Bring your own water next time bc they don’t have any sparkly water. My partner wanted champagne and they don’t have that either probably aren’t allowed to sell alcohol but complementary water w lime and mint or something would add to It all. Lighting great, sauna hot everything clean. Great job! And thanks we’ll be back!

Slecht

Super slecht alleen de jaquizie deed het fatsoenlijk, geen led therapie te bekennen zoals omschreven in de tekst.

Heerlijke ruimte

We hebben weer heerlijk genoten en een aantal sauna rondes kunnen doen. Alles is aanwezig om te kunnen ontspannen.

Heel prettig en rustgevend

Het moment dat je aankomt is alles leuk en fijn en positief. En het was fijn maar als je maar 8 uur kan boeken en vervolgens geen nachtje er bij kan boeken is dat teleurstellend. Geld is namelijk geld. Dan komt er bij dat als je in een sauna zit er dieren om lopen. ( dan heb je gauw onrust terwijl je voor ontspanning komt ) Dan het kaas plankje: 12,50 daar kan wel wat meer op dan dan een standaart pakketje van de lidl) het bad is eingelijk voor een 1 kind en niet voor een stel volwassenen. Op de site staat niks over een nacht verblijf. ( beetje raar bij aankomst te moeten zien) Ondanks alles wel genoten! Rustige omgeving en een lief knus huisje maar dan zou een nachtje logeren moeten kunnen als je tot 10 uur in de avond verblijft. De sleutel in het huisje hangen en weg gaan geeft niet echt een fijn gevoel maar goed dat zijn de regels. Geen iemand aanwezig bij weg gaan. Beetje raar. Maja verder was het prima en hebben we even kunnen genieten en ook al was het niet perfect. Het zijn de kleine dingen die het doen! Vriendelijke groet P en H

Heerlijk

Mijn beste vriendin en ik heb optimaal genoten, de dames zijn onwijs lief en vriendelijk. We voelde ons meteen welkom. Mooi ingericht, netjes en vooral heel erg schoon. Wij komen hier zeker wel terug❤️

Wederom perfect

Al vaker hier geweest, alles perfect. Aanrader. Je komt echt helemaal tot ontspanning. En wederom een heerlijke tapasschaal erbij om het compleet te maken.

Super mooie sauna

Hele mooie en schone sauna. Ook de borrelplank was heerlijk en uitgebreid.

Verbazingwekkend mooi!!!

Zeer vriendelijk ontvangt door Gerda en Hans met Prosseco. Moderne en warme uitstraling. Volgende ruimte voor mijn vriendinnen groep))) Leuk ook de kleine keuken met drankjes naar keuze. Sfeervolle verlichting. Zéker voor herhaling vatbaar (met mijn vriendinnen). Elena uit Den Helder.

Altijd geslaagd

Altijd genieten en schoon

Hervorragend

Einfach nur toll

Super mooie ervaring

Alles is helemaal af. Heel chique en van alle gemakken voorzien. Alles ziet er chique uit. Tip: zorg dat er een minibar is of iets met blikjes of flesjes dranken /ook zoute of zoete snacks. Er was alleen maar koffie en water beschikbaar.

Spa-ciaal

3 uur is inderdaad te kort. Absoluut een must-go. Enjoy!

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie ruimte, lekker knus, schoon alles erop en eraan. Alleen jaccuzi werd helaas niet warmer dan 23 graden? Van alles aan het lukte niet. Stoomcabine is heel erg goed. Sauna doet het ook goed, alleen de deur sluit niet goed dus je moet zelf wat improviseren om t goed te sluiten. Half uur voor onze tijd leek t erop dat de sauna automatisch half uur voor onze tijd op stand-by gezet was. Kortom prima hier, faciliteiten zijn goed. Alleen de jaccuzi is een probleempje

fantastiche

we hebben heerlijk genoten van de prive sauna, uitstekende service en schoon

• Prijs kwaliteit verhouding

Hele lieve dames die je begeleiden. En de halotherapie echt een aanrader in combi met een massage en sauna! Wij hebben op en top genoten en geslapen als een roosje

Genoten van 2 uurtjes ontspanning

Hygiënisch, ruim & mooie inrichting. Wij hebben genoten van 2 uurtjes ontspanning. Goed bereikbaar, ligging op industrieterrein met genoeg parkeergelegenheid. De gastvrouw gaf kort & duidelijke uitleg. Eten/drinken kan je ook ter plekke bestellen via de QR code. Er zijn 2 tv’s aanwezig waar je ook je Spotify aan kunt koppelen. Slippers & badjas aanwezig.

Heerlijk

Veel keus Grote ruimte Netjes en een aanrader

Heerlijk genoten

Mooie ruimte en veel opties. Vriendelijk ontvangen en alles duidelijk uitgelegd. Aantal knoppen van de jacuzzi waren niet helemaal in orde meer en de douche was zacht.

Fijne omgeving

Is een mooi schone rustig plek

Chique en verzorgd

Het was onze 2e keer. En wederom perfect geregeld. Super schoon. Alles zag er verzorgd en netjes uit. Top ervaring!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!