Heel mooi

Heel gezellig, zeer vriendelijk , alles netjes en proper , ga zeker nog terug komen

Perfect!!

Ik heb een geweldige ervaring gehad in deze privé spa! Alles was super hygiënisch, mooi en netjes. De luxe inrichting en het perfecte onderhoud zorgden voor een heerlijke, ontspannende sfeer. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar rust en comfort! Zeker voor herhaling vatbaar!

• Prijs kwaliteit verhouding

Sehr gut, nur der Ofen hat nicht so gut funktioniert, der Rest War Super.

nur der Ofen hat nicht so gut funktioniert, der Rest War Super.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pure klasse

Mooie wellness. Zeer netjes en schoon. De lunch was goed en de gastvrouw heeft ons uitstekend verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Geweldig!!!

Een geweldige ervaring. Super lief personeel, mooie kamer,heel schoon en lekker relaxen.

Fijn en netjes

Super geholpen door Hayat, weer heerlijk gerelaxed!

Heerlijk

Prachtig, sfeervol, schoon

• Prijs kwaliteit verhouding

super genoten van deze mooie plek

Ondanks wat stroom issue's hebben we super genoten. We zijn heel ontspannen ontvangen en alles was goed en snel uitgelegd. ook de stroom issues welke ons voor aankomst al bekend waren zijn supersnel opgelost. Heerlijke plek een echte aanrader. Tapa's schotel was ook heerlijk en heel goed gevuld. echt een hele mooie fijne plek... 1 commentaar, De tijd gaat hier helaas te snel :-( We komen vast en zeker nog een keer heerlijk genieten.

Herhalen

Verfrissend en kalmerend ervaring

Mooie en nette kamer. Vriendelijk ontvangst en uitleg over de locatie. Zeker voor herhaling vatbaar

Heeerlijk even rebooten

Je bent heerlijk op je zelf en we hebben echt heerlijk ge relaxed ! Wij hadden de Romeinse welness en het was echt ultiem genieten we waren gewoon helemaal ontspannen faciliteiten waren echt uitstekend en makkelijk te bedienen ons zie je zeker vaker terug !

Zalig genieten!

Super eerste ervaring bij Aarts wellness. Zeker voor herhaling vatbaar. Ongelooflijk vriendelijke medewerkers, top service en mega genoten van alle faciliteiten.

Fabulous

Amazing

Is oke

Het was gied

• Prijs kwaliteit verhouding

Erg genoten en goed verzorgd

Voor de verjaardag van mijn man de privé sauna geboekt. Hierbij de verjaardag arrangement genomen en dit zag er erg leuk uit. De gastvrouw was erg vriendelijk

Echt even lekker ontspannen

Wij zitten midden in renovaties met ons huis en we zochten een plekje waar we even konden opfrissen. We kwamen op een prachtig land weggetje in Friesland dat ons bracht naar een mooi B&B en een super vriendelijke vrouw ontving ons en legde ons alles uit. Alles was gewoon top, heerlijk rustig, prachtig onderhouden en dit gaan we zeker nog een keer doen hier. Echt even lekker.

Just amazing

Every thing was amazing

Heerlijk ontspannen en genoten

Nette en goed verzorgde ruimte, zeer vriendelijke gastvrouw die ons warm ontving en alles duidelijk uitlegde. We voelden ons zeer welkom en gelijk thuis. Het thema liefde was heel mooi geregeld en droeg bij aan de fijne ambiance. Wij zullen zeker weer komen!

• Prijs kwaliteit verhouding

Zalig genoten met het gezin

De omgevingstemperatuur én het zwembad waren heerlijk warm. Onze kinderen (8j en 3j) hebben enorm genoten, en wij ook. De service is top en de uitbaters zeer vriendelijk. Alles was tot in de puntjes netjes en verzorgd. We hebben op de terugweg al een nieuw thema gekozen voor binnenkort!

Heerlijk en lekker ontspannen

Super, een aanrader om even een paar uur te ontspannen. Gastvrouw is erg aardig en de hygiëne is top!

Ge-wel-dig!

Wow! Bij binnenkomst waren we al blij verrast, echt helemaal compleet, erg ruim en alles werkte. Hele dag geboekt dus ook eten en drinken bijbesteld, allemaal erg lekker, deze gaan wij zeker onthouden!

Geweldige spa

Alles is super hygiënisch en vriendelijk personeel

Entspannung pur!

Wir haben die privat Sauna gebucht und waren begeistert. Es fehlte an nichts. Modern eingerichtet und sauber. Wir haben die Auszeit genossen und konnten so richtig abschalten und entspannen. Wir kommen gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heerlijk

Derde keer dat we hier komen heerlijk ontspannen.

Super nette accommodatie

Heerlijke privé sauna, het ontbrak aan niets. Intens genoten!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!