Alles aanwezig maar veel net niet

Goede ontvangst met uitleg. Eerste indruk was goed. Prima bed en vriendelijk personeel/eigenaar. Maar je betaald best een bedrag dus dan is de lat vrij hoog. Bij een bezoek aan een sauna eet je meestal goed. We hebben een schaal met chocolade besteld, soep met brood. Patat en ontbijt. Deze waren allen uit een zak van de supermarkt. Zelfs de soep en ook de broodjes waren van die afbak prulletjes met niet luxe te noemen beleg. Snoepjes waren gewoon wat spekjes en een paar Snickers. Dat kost dat €17. Bij elkaar betaalde we hier bijna €60 voor. Er lagen twee theezakjes en 3 cupjes koffie voor de avond, tot de ochtend half 12. Er lag een mini tube douchegel en shampoo terwijl je echt wel gaat zweten van de sauna. De spa was niet goed schoon en rook een beetje vreemd. Het oog wil ook wat. kranen waren geoxideerd en de kitranden waren erg lelijk en je kon zien dat er echt een vochtprobleem was aan het plafond. Geen schimmel maar dat is er wel geweest. Weinig licht als je het nodig hebt en een mini tafeltje om aan te eten. Het verblijf was ook best gehorig maar we hebben op zich lekker geslapen. We hebben het beste ervan gemaakt. Het duurde ook een tijdje voor ik deze review heb gemaakt omdat het wel even moest landen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Ons eerste keer en het was superfijn

Het was superfijn. Werden zeer vriendelijk ontvangen en voor herhaling vatbaar

Fijne ervaring gehad.

Vriendelijk personeel en over het algemeen schoon. Jammer dat de shampoo en douchegel op was. Wel een aanrader.

• Prijs kwaliteit verhouding

Review: Gezellig Bij aankomst werden we fantastisch ontvangen. De wellness had een aangename temperatuur van 22 graden, de jacuzzi was heerlijk warm op 38 graden en de sauna was geweldig. Alles was super hygiënisch en goed onderhouden. Daarnaast zorgden de tv en elektrische haard voor extra sfeer. Een echte aanrader – wij komen zeker terug!

Geweldig!

Perfect verzorgd. Prachtige ruimte. Aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk luxe, brandschoon en sfeervol

Hartelijke ontvangst, duidelijke uitleg en sauna op gewenste temperatuur. Jacuzzi lekker warm. Overheerlijke borrelplank. Drie uur ontspannen in alle rust. Eigen muziek op de speaker. Allerlei drankjes en hapjes naar keuze te gebruiken.

Polecam

Swietne miejsce. Odjęta gwiazdka za mega śliska podloge.

• Poleciłbyś nas? Tak

Voor ons was dit de eerste keer. We werden super ontvangen. Vriendelijke vrouw die je alles netjes uit lecht. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. En wat een prachtige locatie. Wij heben een zeer geslaagde avond gehad.en komen zeker weer

• Prijs kwaliteit verhouding

Sauna in een mooie omgeving

Voortijd een boswandeling in de mooie omgeving van Ermelo en daarna in deze fijne sauna……..aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke plek om te ontspannen!

Het meisje bij de receptie was erg vriendelijk en aardig, legde alles uit en beantwoordde alle vragen. De accommodatie was geweldig, alles was schoon en netjes. Het was een geweldige vakantie, ik raad het zeker aan!

• Prijs kwaliteit verhouding

Prachtige, hygiënische privé spa!

Wij hebben echt genoten van deze spa. Alles was heel schoon en netjes. Iets dat wij wel erg belangrijk vinden. Met alle faciliteiten, de sfeer en de fijne ontvangst, in 1 woord fantastisch te noemen!

Niet voor herhaling vatbaar

Lieve medewerker maar verder niet voor herhaling vatbaar.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een geweldige ervaring beleefd!

Serene omgeving, barok achtig interieur, gigantisch zwembad dat goed op temperatuur was, ook niet te veel chloor. Hele lieve eigenaresse die ons aanbood wat langer te mogen blijven (gratis). We komen zeker nog terug wanneer het zonnetje schijnt en we een rondleiding krijgen door de prachtige tuin. Groetjes de zusters uit Almere;)

Een absolute aanrader

De locatie is verzorgd en discreet. 3 uur is veel tekort, volgende keer blijf ik langer.

• Prijs kwaliteit verhouding

Prima wellness, wel duidelijk verouderd.

De ruimte was duidelijk toe aan vernieuwing. Sloop om het bed heen had gaten, bank had wat vlekken.

• Prijs kwaliteit verhouding

In 1 woord kan ik het beschrijven en dat is WAUW!

Als je binnen komt dan wordt je meteen heel warm ontvangen. Je krijgt uitleg over de faciliteiten en dan is het lekker gaan ontspannen. Je komt niets te kort daar, behalve de tijd. Je bent zo ontspannen, dat de tijd voorbij vliegt. Zeker dat wij nog eens terug gaan komen!

Zalig gewoon

Fijne ervaring

Ik vond het een fijne ervaring. Ik vond alleen voor de prijs van 316 euro welke ik betaald heb wel dat er meer aandacht aan de candle Light besteed mocht worden. Een aantal kaarsen gingen vroeg uit . Ook vond ik het zonde dat wanneer je in de jacuzzi zit je de oude waterlekkage kunt zien . De trap na het zwembad waren sommige tegeltjes kapot van de trap ik vind voor de prijs wel dat dat allemaal in orde moet zijn. Verder wel echt genoten en raad ik het iedereen wel aan!

Hot hot hot

Het was echt super. Het water van de jacuzzi mocht iets kouder….

heerlijk

Een mooi verblijf, vriendelijk onthaal en afscheid. Van alle gemakken voorzien. Wij komen zeker terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Super fijn alleen jammer dat er geen mogelijkheid was tot gebruik van olie

Perfect!

We hebben enorm genoten onder ons 2tjes! Wij hadden echt nood aan een rust momentje onder ons 2. Onze ervaring had niet beter kunnen zijn! Dit was onze 2de keer hier, maar zeker niet de laatste!

• Prijs kwaliteit verhouding

Deuren waren dicht ik zat letterlijk opgesloten toen ik weg wilde

Ik zat opgesloten heb 25 min gewacht tot ik terug naar buiten kon om naar huis te gaan echt belachelijk bad was vies met haren en vieze dingen

Ultiem zalig genieten!

Alles gezellig ingericht, proper. Zeer zeker een aanrader.

Gewoon geweldig

Het was een zeer mooie ruimte en zèèr verzorgd. De ruimte was mss iets te groot voor 2 personen. Maar was uiteraard ook de eerste keer dat we er waren geweest. Maar zeker de moeite waard.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!