Heerlijk ontspannen

Netjes en schoon, aardig personeel! Alleen de vloer was erg glad met doucheb omdat het een gladde vloer is. En met natte slippers was het ook wel opletten. Dus dat is misschien wel een puntje van aandacht. Verder heerlijk ontspannen en een mooie ruimte. En lekkere snacks.

• Prijs kwaliteit verhouding

Wij hebben weer heerlijk genoten! Wij waren hier voor de tweede keer we komen zeker weer terug!

TOP! Heerlijk alles wat je hier nodig hebt om te ontspannen en te genieten!

• Prijs kwaliteit verhouding

Samen met kinderen geweest. Goed zwembad, jacuzzi en sauna 's. lekkere temperatuur. Schoon en proper.

Zeer slecht

Hele slechte ervaring met de medewerkers van deze sauna.

Heerlijk

Mijn man en ik hebben onwijs genoten. De ruimte is schoon en erg ontspannend. Bedankt voor de goede service!

Alles was op en top!

Bedankt voor de fijne ervaring, we hebben genoten. Alles was top geregeld en een hele vriendelijke gastheer!

• Prijs kwaliteit verhouding

Hele mooie spa zag er prachtig uit en was perfect

Mooi

• Prijs kwaliteit verhouding

Aangenaam verblijf, alles in orde

Fijn verblijf, alles schoon en netjes, aangename sfeer

Alles was perfect.

Beter kan niet

Waanzinnig

Wat een mooie accomodatie met bubbelbad, 3 verschillende sauna’s. Nette service. Echt top!

Heerlijk

Hygiënisch, heerlijk, voor herhaling vatbaar!

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldige locatie, alles zag er schoon uit. Mijn ervaring was ontspannend. Personeel was super, zeker voor herhaling vatbaar.

Heel fijn

Super fijne spa heerlijk genoten . Zeker een aanrader.

heerlijk

geweldige spa, lekker ontspannend

• Prijs kwaliteit verhouding

Keurig en voorzien van alle gemakken

Het was heerlijk om even samen te genieten van de wellness. Het was schoon en het werd netjes uitgelegd hoe alles werkte en koffie en thee was gratis. Het was top!

Een geweldig royale ervaring

Wat een overweldigende ervaring, uiterst vriendelijke ontvangst. Goede uitleg over de faciliteiten. Heerlijk ontspannen in deze wellness waar alles goed verzorgd is, en hygiënisch. Tot in de kleine details is aan alles gedacht. Een aanrader, en als wij in de toekomst nog eens naar een wellness willen komen wij zeker terug. Hartelijk dank voor deze overweldigende ervaring.

We hebben genoten

Zeer mooie welness centrum

Fantastisch!

We werden netjes ontvangen, de ruimte zag er super netjes uit! Het rook er ook helemaal lekker fris naar wellness geurtjes. Het zwembad was iets aan de koude kant, maar dat mocht de pret niet drukken ! We hebben echt genoten van de luxe relaxte sfeer. Wij komen zeker nog vaak terug.

3u vlogen voorbij!!!

Zeker een aanrader voor familie en vrienden, alles naar wens, zeer proper en goede ontvangst en begeleiding tot in de ruimte zelf! We zijn zeer benieuwd om de volgende ruimtes te ontdekken! Het zal daarom ook niet lang gaan duren om onze 3e ruimte te boeken, ditmaal gaan we voor een overnachting denk ik, we fantaseren er alvast hardop over. Gr Tom & Maaike

Aangenaam verrast

Heel fijne ervaring, lekkere hapjes, warm zwembad

Mooie thema sauna

Voor ons de eerste keer in deze sauna. We werden goed en vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. Na de uitleg over de ruimte, kregen we een lekkere fles wijn. Sfeervol en gezellig ingericht. De 2 uur weren zo voor bij. Aan alles was gedacht. Meerdere handdoeken, badjassen en drinken. We komen graag nog een keer terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk genoten van de Ardenna ruimte. Mooie en schone ruimte, aan alles is gedacht. (Net als de andere 2 ruimtes die we al eerder hebben geboekt) Ook de bestelde tapasplank was heerlijk en goed verzorgd evenals de verjaardagstraktaties! Alle lof voor de eigenaren!

Leuk

Leuk maar duur

Fantastisch.

Vriendelijk personeel, snelle uitleg en duidelijk! Het grote bad is echt fantastisch ook goed op temperatuur! Waar veel baden vaak koud aan voelen is het hier toch anders! Alles is schoon niks op aan temerken.Samen heerlijk genoten. Zeker een aanrader! Eerste keer en zeker voor herhaling vatbaar

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!