Genoten

Na een drukke periode zijn wij bij jullie tot rust gekomen in de grot.

Alles was perfect geregeld

Heerlijk ontspannen

Mooie ruimte, zeer hygiënisch, lief personeel.

Fantastische ervaring!

Heerlijke plek! Echt super netjes en schoon, goede service, lekker dompelbadje! Echt een mooie plek en je komt echt even tot rust. Dank jullie wel

Zalig

Ben helemaal zen geworden na mijn verblijf

Voor herhaling vatbaar!

Netjes en goed ontvangen, ook de spa was erg netjes en schoon! Wij komen zeker vaker terug

Top avond ontspannen!

Gastvriendelijk ontvangen en het zag er echt netjes, knus en mooi uit. Super fijne avond gehad. We gaan zeker nog eens terug!

Heerlijk genieten

Heb echt genoten van de rust de ontspanning en natuurlijk de jacuzzi en sauna

Geweldige sauna! Schoon, compleet en goed verzorgd

Geweldige sauna! Schoon, compleet en goed verzorgd

• Prijs kwaliteit verhouding

Wij hebben de privé spa als zeer goed ervaren. Alles zag er netjes uit vriendelijk personeel.

Was fantastische ervaring.

Fantastisch!!!

• Prijs kwaliteit verhouding

Super mooie aankomst Hele mooie prive spa alles netjes geregeld We hebben genoten En zullen vaker naar deze gaan

Alles prima

Zeer leuke ervaring!

Ik ben samen met mijn vriend voor ons half jaartje samen hier komen genieten van 2uurtjes welness. Het was een geweldige ervaring zeer mooi uitgerust met alles erop en eraan. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook personeel was top en zeer vriendelijk!

Schoon en netjes

Vriendelijke personeel. Netjes schoon en goede inrichting. We hebben genoten.

Super fijne ervaring

Ik wil goed ontvangen en na een korte uitleg kregen we ons fruit hapje. Het was een super schone privé sauna. Helemaal ontspannen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Met mijn verloofde altijd geweldig

Tis altijd super lekker bij jullie wij hebben genoten van het eten en van de super schone wellness tot volgende keer

• Prijs kwaliteit verhouding

Goed, schoon en net verblijf

Aardige medewerkers, een goed schone en nette kamer. Ook een uitleg gehad over alle activiteiten en aparaten, wat erg fijn was.

Heerlijk genoten

Wederom erg genoten van alle faciliteiten alles is schoon en netjes. Hebben dit keer ook ontbijt erbij geboekt en ook dit viel goed in de smaak. Goed verzorgd en ruime keuze zeker aan te raden als je in de ochtend gaat! Zeker voor herhaling vatbaar en wederom zeer vriendelijk personeel.

ontzettend genoten

meerdere keren hier geweest, het was zoals elke keer weer helemaal naar ons zin! schoon, netjes en de eigenaren zijn ontzettend aardig!! we zijn weer relaxt en ontspannen! wij komen zeker snel weer terug!

Super ervaring gehad!

Geen enkel probleem gehad en alles was helemaal top!

Heerlijk, hemels, helend.

Makkelijk te boeken en betalen. Hele vriendelijke ontvangst. Wat een prachtige ruimtes en geweldige, rustgevende sfeer. Aan alles is gedacht. Wij komen zeker terug! Gek hoe je eigenlijk midden in het centrum zo tot rust kunt komen. Zeker een aanrader!

Een mooie wellness ruimte

Prachtige sauna

We zijn heel erg gastvrij ontvangen, alles goed uitgelegd Hele mooie sauna Schoon en hygiënisch Er ontbrak er aan niets Deze sauna is zeker een aanrader Dit is de beste sauna waar we tot nu toe geweest zijn Echt TOP!!!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!