Fantastisch.

Vriendelijk personeel, snelle uitleg en duidelijk! Het grote bad is echt fantastisch ook goed op temperatuur! Waar veel baden vaak koud aan voelen is het hier toch anders! Alles is schoon niks op aan temerken.Samen heerlijk genoten. Zeker een aanrader! Eerste keer en zeker voor herhaling vatbaar

• Prijs kwaliteit verhouding

Zeer mooie loft, schoon en heerlijke wellness faciliteiten!

• Prijs kwaliteit verhouding

Maximaal genieten en helemaal tot rust komen.

Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen door de gastheer. Na de rondleiding hebben wij heerlijk gebruik gemaakt van alle faciliteiten die deze prachtige locatie biedt. Erg sfeervol ingericht, hygiënisch en van alle gemakken voorzien. Zeker een aanrader als je heerlijk tot rust wilt komen!!!

Perfect!

We had a fantastic experience. The atmosphere was cozy and peaceful, and the owners were incredibly kind and welcoming and everything was well explained. The entire place was also very clean. Perfect spot to relax - highly recommended!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super ontspannen

Super lieve eigenaresse Warme ontvangen alles was schoon verzorgd en netjes tot de volgende keer

• Prijs kwaliteit verhouding

Beste plek van het limburg

Heel vriendelijke mensen, een zeer proper, tot de volgende keer.

Heerlijk

Genoten

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was geweldig wel een klein aan dacht puntje als jullie een fles body craem en watten staafjes hebben liggen voor na het douchen is het hele maal perfect

Lekker ontspannen privé

Heerlijke 3 uur gehad in Spa Surpreme

• Prijs kwaliteit verhouding

Dit was de eerste keer wij hier waren, Alles zag er net zo uit als op de foto’s Locatie was makkelijk te bereiken, bij aankomst stond gelijk iemand klaar voor het ontvangst. Duidelijke uitleg gekregen, van een vriendelijke medewerker. Wij hebben enorm genoten.

• Prijs kwaliteit verhouding

Prachtige locatie en aardige gasheer

De gastheer heeft ons rond geleid en vertelde hoe alles werkte zo dat we het zelf aan konden passen. Vooral het bubbelbad vonden we fantastisch met al die mogelijkheden. Het is een bijzondere rustige locatie wat je niet verwacht in een stad

• Prijs kwaliteit verhouding

Hele mooie thema ruimte. Wij hadden de bosspa. Van alle gemakken voorzien. Je kunt maximaal van de tijd gebruik maken. Omkleden kan in de daarvoor aparte ruimtes. Haardroger etc alles aanwezig. Zeer vriendelijk personeel. Wij komen graag nog eens terug.

Echt super 10 sterren

Bij ontvangst een super lieve dame die kort maar duidelijk alles heeft uitgelegd. De spa zelf was heel schoon. Het zwembad was misschien ons favoriet, lekker warm en echt wel groot. Wij komen heel graag terug. En dat bij ons om de hoek.

Hygiënisch en heerlijk rustgevend

Bij binnenkomst wordt je hartelijk ontvangen, de kamer zag er netjes uit met een heerlijke borrelplank. De romantische setting kon misschien wat meer wat betreft de rozenblaadjes en kaarsen. Over het algemeen verder een heerlijke middag gehad, zeker een aanrader!

Super!!

Heerlijk. De tijd ging te snel voorbij. We komen zeker een keer terug.

Waanzinnig!

Fijn verblijf gehad!

goed en netjes

het was wederom een leuke ervaring. Enige probleem is de douche unit, deze werkt niet naar behoren en missen een douchekop verder is het personeel erg vriendelijk en accommodatie is erg leuk.

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was een goede sauna, leuke avond gehad.

Goed voor een verassing.

We hadden wat moeite om de plek te vinden. Alles was erg schoon. Toen werden we begroet door een hele aardige dame. Ze legde ons uit hoe we de dingen moesten gebruiken. De deur kan niet van buiten naar binnen worden geopend, maar wel ondersteboven. De dame is de enige die de sleutel heeft maar ze komt tegen het einde en klopt op de deur om te vragen of we klaar zijn. Voor de rest is het enige dat de jacuzzi niet werkt voor elke stoel alleen een die werkt met de boubels en de geur van het water was een beetje raar.

• Prijs kwaliteit verhouding

Raad ze ten zeerste aan.

PERFECT

PERFECT!!

Heerlijk genoten!

Toen wij aankwamen werden wij heel goed en vriendelijk ontvangen. Ze liep meteen mee naar de kamer om alles uit te leggen. De jacuzzi was nog niet helemaal vol, dit werd goed opgelost wij kregen namelijk hiervoor 15 minuten extra tijd boven op de 2 uur. Kortom heerlijk genoten! Wij zouden dit zeker nog een keer boeken!

Was een leuke ervaring

Mooie ruimte, goede service gekregen! We hebben van begin tot einde van genoten en zijn helemaal ontspannen terug vertrokken. We komen zeker nog eens terug.

Super leuk

Was super leuk

Genoten!

We hebben een heerlijke middag gehad, we werden vriendelijk ontvangen en het was heerlijk schoon. Enige puntje was het plafond boven het zwembad die erg beschimmeld was, maar daar heb je verder geen last van.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!