Voor herhaling vatbaar

Zeer nette privé sauna

Goeie ervaring, enige minpunt was dat de gasten voor ons de temp van de jacuzzi omlaag hadden gezet waardoor wij wat koud water hadden. Gastvrouw zag dit te laat maar benoemde het wel gelijk eerlijk. Wij konden haar openheid erg waarderen. Als nog genoten.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een heerlijke spa voor een ontspanning.

De kamer was onwijs mooi alles was erg netjes en schoon. De kamer heeft een chique uitstraling. Er ontbrak niks aan deze heerlijke avond.

• Prijs kwaliteit verhouding

Veel faciliteiten, vriendelijke dame, minder goede hygiëne.

Dit omschrijft eigenlijk al wat wij er van vonden. Op de foto’s ziet het er mooier uit dan in het echt. De vriendelijke dame die ons ontving vertelde ook dat ze binnenkort gaan verbouwen ivm het vocht dat overal in trekt. De vloer in de ontvangsthal was heel erg vettig, er zat ook echt een waas overheen. De vloer in de ruimte was ook niet schoon. De randen van de jacuzzi waren vies en zaten vol met huidvet van andere mensen, en de loungebank zat een heel naar geurtje aan.. De sauna en stoombad waren heerlijk! Mooi, schoon, goed op temperatuur en lekker warm. Het was al met al genieten maar qua hygiëne valt hier enorm veel winst te behalen. Klantvriendelijkheid van Teta, een dikke vette 10!

Bijzondere relaxte ervaring

Relaxte sfeer. eigenaren zijn zeer aardig niets is te veel zelfs nog onerverwacht verrast met wafels en ferro roches.heerlijk ruikende handdoeken en badjassen. Lekker warm water schoon, temperatuur ruimte en verlichting zelf instelbaar. Mijn vrouw voelde zich een ware prinses ikzelf die niet zo van welness houdt heeft er toch lekker van genoten

• Prijs kwaliteit verhouding

Zeer proper. Uitermate vriendelijk.

• Prijs kwaliteit verhouding

Anna heb ons voortreffelijk geholpen met alles dank je wel Anna. De faciliteiten waren super. Onz tijd is voor bij gevlogen. Het was onze 1st x was onze 1ste x we komen zeker terug nog.

Heeeeerlijk!

Voor de tweede keer hier geweest. Deze keer hadden wij de Wild Life. Wederom zeer netjes en goed verzorgd! Heerlijk genoten en helemaal zen het weekend in gegaan. Bedankt weer & tot de volgende keer.

Super!!!?

Sauna super netjes en gezellig Ontbijt was meer dan genoeg, de weegschaal was minder top de dag erna Miste wel hier en daar een haakje of kapstok voor de handdoek of badjas Echt een aanrader

great experience

we rented the spa for a girls night, and enjoyed it to the most. The Spa is spacious, clean, the swimming pool is really big, and water temperatures are pleasant. we had everything we needed to relax and enjoy time together.

Alles was perfect.

Alles was perfect

• Prijs kwaliteit verhouding

Echt een aanrader voor jong en oud!! Super netjes, schoon, fris, zenn, alles op temperatuur en overal een heerlijke geur naar het thema van de kamer!! Voor onze sessie een kleine rondleiding gehad van de zeer vriendelijke gastvrouw om de andere thema's te bekijken (onze 1ste x bahia) en ook deze zagen er top uit! Zeker voor herhaling vatbaar incl het lekkere eten, tot ziens!! Groeten Ben en Evelien

Fantastisch, heerlijk genoten!

Goed ontvangst, wat een prachtig plekje! Mooie sauna, echt enorm genoten komen zeker terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Bedankt voor de fijne dag

Was super fijn

Leuke uitje met vrienden

Wij zijn met 4 vriendinnen geweest. Het was een leuke uitje.

Heerlijk

Heerlijk een paar uurtjes ontspanning gehad. Hygiënisch en netjes onderhouden! Vriendelijke gastvrouw die alles duidelijk uitlegt. Een aanrader!

Beste plaats ooit

was echt een top ervaring , alles was tip top in orde zeer vriendelijk personeel en heel behulpzaan en zeer correcte prijzen

Heerlijk!

What you see is what you get. De recensies en foto’s van de ruimte komen overeen met de werkelijkheid. We hebben er echt van genoten. Super mooie en rustgevende ruimte, hygiene was ook top. Wij gaan zeker terug komen!

• Prijs kwaliteit verhouding

Voor het eerst met mijn dochters geweest en werden super vriendelijk ontvangen. We hebben super genoten, alles was echt super schoon, dus echt een aanrader. Wij komen zeker terug

Voldoende, maar niet goed

Faciliteiten zijn prima, we werden ook goed ontvangen en rondgeleid. Maar we hadden extra betaald voor hapjes en rozenblaadjes en kaarsen. We kwamen daar om 9:00 uur ‘s morgens aan, en er lagen gefrituurde frikandellen, kip Nuggets en bitterballen op ons te wachten. Niet erg geschikt op zo’n tijdstip zou je denken, daarnaast waren de rozenblaadjes van plastic gemaakt, en daar betaal je dan ook flink voor. De handdoeken die we kregen waren weliswaar schoon, maar vol vlekken, heel oud, aan vervanging toe.

Heerlijk genieten

Zeer mooi ingericht, prima prijs/kwaliteit.

Super geweldig!!

We werden vriendelijk ontvangen, en wat een mega super mooie kamer hadden wij (kamer 1) alles was perfect. Ik zou het iedereen aanraden.

Mooie ruimte vriendelijk personeel

Alles was schoon en goed verzorgd.

Super schoon en gastvrij

We hebben jeerlijk genoyen van ons welness ervaring. Het is er erg schoon. Gastvrouw heeft ons gastvrij en warm ontvangen. Wij komen hier hier zeker weer terug.

Nog beter dan verwacht…

Wat een fantastische wellnesservaring. De ruimte is veel groter dan gedacht en alles wat je kunt dromen is er. Een lekkere stoomcabine, een jacuzzi, een zwembad (dat ook groter is dan op de foto’s lijkt). Helemaal compleet. Drie puntjes van kritiek: - borrelhapjes stonden al warm klaar aan het begin, waarom dat niet op een tijdstip naar keuze, dat zou je bij aankomst kunnen doorgeven - minibar goed gevuld, maar drinken mensen er echt fristi? - behoorlijk wat chloor in het water van het zwembad en jacuzzi, beetje minder is ook genoeg

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!