Redelijk

De vloer is spek glad van de douche gevaarlijk

Top spa

Lekker warm water gezzelige sfeer Ik kom zeker weer langs

Heel mooi

Heel mooi

Very big@

I enjoyed my stay. The area is very open and clean. The host was friendly. I would go back again!

Süper

Het was beter dan ik heb verwacht

Kom zeker terug

Toppie

Fijn ontvangst, alles was naar wens

Was goed zoals altijd

We vonden alles goed, service was top , we hebben niets negatief te melden

Super !

Kom hier vaker , is een top plek! Niks op aan te merken

Ge wel dig

We zijn zeer gastvriendelijk ontvangen. De accommodatie was in één woord prachtig. Alles werd helder uitgelegd en we werden rondgeleid. De accommodatie was van alle gemakken voorzien. We hebben echt een geweldige tijd daar beleefd en willen daar zeker nog een keer of 30 terug komen hahaha. Het was zo relaxt dat je gewoon vergeet dat er daarbuiten nog een wereld was. Deze wellness raadt ik iedereen aan!!!

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk kunnen ontspannen en goed verzorgd.

Zeer vriendelijk personeel. Alles zag er heel netjes en goed verzorgd uit. Wij hebben in alle rust kunnen genieten. Het eten dat wij als arrangement hadden besteld was veel en erg lekker. Zeker een aanrader. Al met al lekker kunnen genieten.

Heerlijke prive spa

Hygiënische plek, alles wordt goed uitgelegd.

Fijne sauna.

Heerlijk genoten van de sauna. Wel ern paar tips. Een trekker in de algemene ruimte. Een trekker in de stoomruimte. Een hooftverhoogertje in de droge sauna. Zoetjes voor koffie. Zijn aleen maar tips, verder was het heerlijk.

Zeer nette sauna!

Heerlijk genoten, alles is netjes en overal Is voldoende van aanwezig.

• Prijs kwaliteit verhouding

Cadeau gekregen van mijn zoon. Geweldige locatie en wil hier zeker nog eens komen. Aanrader voor andere mensen. Temperatuur was ook perfect.

• Prijs kwaliteit verhouding

Perfect. naar mijn verwachting. Mooie locatie en hygiëne was ook top. Personeel heel vriendelijk oftewel helemaal top!

Vaker geweest altijd tevreden

Kom hier de laatste tijd vaker en alles is altijd top geregeld, oftewel tevreden klant.

Heel leuk cadeau

Ik heb dit als cadeau gekregen van mijn vrouw. Zeker een aanrader en kom hier nog wel eens terug.

Leuke locatie

Zeker aan te raden. Leuk personeel, mooie locatie. Je kan hier zeker lekker ontspannen.

Heerlijk tot rust gekomen

Super mooie plek om even tot rust te komen en te genieten van de heerlijke jacuzzi’s en stoombad. Kom hier zeker nog een keer terug.

Fijne middag gehad hier

Fijne middag bij deze locatie

Leuk gehad

Leuke locatie, leuk personeel

Heel erg tevreden.

Alles was in orde. Gastvrijheid. Aardig. Mijn reservering was met (Happy birthday arrangement) Maar hij was dat vergeten om te doen. door dat heeft hij ons een extra uurtje gegeven. Prima service.

Zeer relaxed

Ben hier voor de eerste keer geweest. En ik ga zeker vaker de kamer was heel schoon de sauna bubbelbad was zeer relevant

Top kamer top personeel

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!