Gewoon genieten

Alles perfect in orde. Heel mooi, verzorgd, vriendelijk personeel. Het was af.

Super !

Niks op aan te merken

• Prijs kwaliteit verhouding

Een heerlijke locatie om een nacht te verbliven

Een heel hartelijk welkomst. Aparte slaapkamer, die zeer rustig en heel donker is. Bij de slaapkamer een apart toilet en douche. De relax ruimte voorzien van sauna, stoombad, bubbelbad, koffiehoek, douche, toilet rond ligbed en TV. Alles lijkt wel nieuw en is heerlijk schoon. Een locatie om vaker te bezoeken!

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel fijne ervaring, heel vriendelijk personeel, alles werd duidelijk uitgelegd. Wij komen zeker nog eens terug om de andere ruimtes te ontdekken!

Mooi spa, goed verzorgd

De spa is mooi en ziet er goed verzorgd en vooral schoon uit. De eigenaresse legt alles duidelijk uit en hoewel je merkt dat het niet haar eerste rodeo is, doet ze haar best om je je een welkom gevoel te geven. Het zwembad is lekker groot, dus je kunt er ook echt zwemmen en de sterrenhemel maakt het lekker romantisch. Niet onbelangrijk: de waterdruk is top!

mooi en schoon

mooi en schoon alle ruimte om te relaxen

Valt mee

Sauna is oke maar de bubbelbad is belachelijk je voelt geen bubbels

Te perfect

Eigenlijk wil ik mijn review niet plaatsen. Omdat het zo perfect was, dat ik dit pareltje niet wil voorzien van maandenlange wachttijden waardoor ik dit niet meer last minute kan boeken. Maar vooruit dan, heel mooi, ruim, schoon. Volgende boeking alweer gedaan. Kom je echt even tot rust.

Ontspannen avond

Het was een hele leuke gezellige avond wij hebben er heel erg van genoten wij komen zeker nog eens terug. Heel vriendelijk personeel!

Super sauna

Erg mooi schoon en netjes. Interieur is prachtig !

Heerlijk

Hele ontspannen avond. Zelf met de code naar binnen was eenvoudig. Alles stond aan en klaar. Zeker een aanrader!!

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke plek om samen te ontspannen

Alles is top, zeer aan te raden!

Voldoende maar kan beter

Nette ontvangst en uitleg. Jacuzzi was gevuld, sauna stond aan en stoomsauna moest nog worden aangezet. Koffie, thee en snoepjes waren van het huis en alles was netjes behalve onder de ligbedden lagen nog tampons en condooms van vorige bezoekers. Dit was natuurlijk een domper, maar je zag wel dat de rest allemaal netjes was schoon gemaakt. Daar melding van gemaakt, maar uiteindelijk wel een leuke middag gehad.

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was een heerlijke avond. Ontzettend mooi en schoon verblijf, de robot cleaner werd in ons bijzijn uit het zwembad gehaald nadat deze alles schoon had gemaakt. Goede hygiëne en een prachtig verblijf, wij komen zeker nog eens terug!

Helemaal top

Zalig ontspannend

Zeer vriendelijke ontvangst en alles tip top in orde!

Geweldig!

Fijne sauna met alles erop en eraan. Heerlijk verblijf gehad!

• Prijs kwaliteit verhouding

Vriendelijke mensen Was voor ons de eerste keer dat we gingen was heel netjes en een aanrader om te boeken.

• Prijs kwaliteit verhouding

Great but with some pool issues

The staff was really friendly, helpful when needed, and responsive. The Jacuzzi was nice and warm and nice to enjoy! The vicinity was clean and there were also sweets and tea free of charge. On the downside, the pool was unfortunately murky and 1-2 degrees colder than other pools of the same size that I'd been to before. It'd be understandable if the pool was big enough to do laps or activities but given the small size of the pool and that it's mostly for relaxation, I think it'd benefit from having a slightly higher temperature so the guests can use it for a little longer. The floor was also a bit wet, which wasn't much of an issue, just make sure that you have anti-slip slippers.

Zaaalig!

We zijn met ons zoontje van 6 maanden geweest en hij vond het super vooral de jacuzzi, dat was zijn topper. Ook wij hebben er heel erg van genoten!

Heerlijk

Met een woord heerlijk! Hele mooie locatie en het is goed te bereiken. Linda was heel vriendelijk en heeft ons goed geholpen. We hebben alle vier goed genoten.

Top locatie

Na een drukke tijd hebben we hier hellemaal op rust kunnen komen alleen was het wat lastig voor mijn moeilijk lopende vrouw om binnen te komen door trapje maar dat hebben we opgelost

Ontspannen en luxe

Mijn vriendin en ik zijn al bij vele prive spa’s geweest en we vonden beide de spa één van de mooiste waar we zijn geweest. Het was erg schoon, luxe en alles was aanwezig om goed te kunnen ontspannen. Kleine opmerking: Wij zijn gewend van andere spa’s dat je iets meer privacy hebt, dat was alleen niet helemaal het geval. Er hangen gordijnen bij de ramen maar voor als nog kan je erg goed naar binnen en buiten kijken… ik zelf vind dit niet zo prettig maar toch heb ik de welness aanbevolen aan mijn netwerk.

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles naar wens, zeer boven verwachtingen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Excelente lugar , nos encantó!

Un hermoso lugar, muy agradable, privado, nos pareció muy limpio, higiénico y estaba genial el sauna , el jacuzi, la decoración, buena atención, definitivamente volveremos , muchas gracias

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!