Heerlijk tot rust gekomen

Van alle gemakken voorzien. Heerlijke combinatie van bad, sauna, douche en lekker relaxen. Daarbij heel fijn dat er een koud watertje klaarstaat en je kan genieten van een lekker bakje koffie of thee.

Heerlijke ontspannen avond gehad

Mooie, schone sauna, zeker aan te raden! Vriendelijke behulpzame gastvrouw! Kleine puntjes voor verbetering, 2 hoofdsteunen wirlpool zaten los, ook deden de bubbels het niet, de jets waren heerlijk en krachtig. Ook dachten wij slipper te krijgen maar deze waren er niet, we hebben er verder niet naar gevraagd.

Heerlijk goed genieten

Echt heel lekker zeker een aanrader

Fantastisch heerlijk chill

*Vriendelijk personeel *schoon *mooie entourage

• Prijs kwaliteit verhouding

Wij zijn erg tevreden. Was een goede service met aardige mensen en de kamer met de spa was top. Wij komen hier zeker terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Gewoon een geweldige privé sauna heerlijk om even op te laden

• Prijs kwaliteit verhouding

Super fijne spa! Schoon, rustgevend en goed verzorgd. Echt genoten en helemaal ontspannen naar huis gegaan. Zeker een aanrader

we hadden genoten maar….

toen we aankwamen was dat meisje die ons ontving best wel arrogant, we hadden niet gepast om te betalen en ze had geen wisselgeld en toen ik dat aangaf zei ze: ja dus? echt op een arrogante manier, zo kan je echt niet met klanten omgaan, er moet wel wisselgeld zijn als je contant kan betalen lijkt mij, maar het was uiteindelijk opgelost door een tikkie en dat ik het zo terugkreeg, we kregen later drankje van de zaak dat was wel aardig. qua ruimte is het wel mooi alleen jammer dat er geen kleedruimte was en minpunt vond ik dat er geen regendouche was, jacuzzi en stoombad was wel lekker, maar van ons mocht het water in het zwembad wel wat warmer, we hebben ondanks paar minpunten wel een leuke middag gehad en genoten

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was echt fijn! Erg genoten!

De moeite waard! Echt ontspannen en tot rust gekomen!

Netjes ontspannen warm ontvangst

Zen

Heerlijke ruimte, lekker warm. Wij waren helemaal zen en tot rust gekomen na onze 2 uurtjes in de Romeinse ruimte. Voor herhaling vatbaar.

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles perfect naar wens ! Prachtig welness heel netjes alles!

Dit was onze eerste keer en het was gewoon perfect! vriendelijk personeel, alles naar wens, alle info gekregen een rondleiding. Gewoon top! wij komen zeker nog vaak terug !

Хорошая сауна

Нас встретил приятный молодой человек. Помещение просторное, чисто. Но... в туалете не было туалетной бумаги и раковина в туалете не работает. В целом, было всё хорошо

Een mooie belevenis

Het was heerlijk, lekker ontspannen, ik zou de volgende keer een betere uitleg willen hebben over het gebruik van de jacuzzi de sauna en de tv, de jacuzzi zat niet vol genoeg dus ging niet bubbelen , de sauna moesten we zelf op temperatuur brengen maar had niet de juiste resultaat. En het zou mooi zijn als we wisten hoe we onze favoriete muziek konden streamen .

Heerlijk genoten samen.!

Wat een prachtige locatie, fijn en warm ontvangen. Alles werd super uitgelegd, en dan kom je binnen echt WAUW.! Alles was perfect !

• Prijs kwaliteit verhouding

We hebben ontzettend genoten. Alles was super verzorgd, schoon en netjes. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk, een weelde

Een heerlijke tijd gehad. Alles is keurig verzorgd en een enorme luxe

Lekker genoten

Vriendelijk ontvangen. Korte uitleg over de faciliteiten en daarna hebben we heerlijk kunnen genieten van een grote aangenaam verwarmde ruimte, een wat kleinere sauna en een heerlijk groot verwarmd zwembad.

Mooi, fijn en schoon!

Heerlijk mogen genieten van de vele mogelijkheden en luxe. Een aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Als je dit ooit wil doen moet je hier naartoe gaan. Super aardige eigenaar en alles is echt super schoon. Aan alles is gedacht en je komt niks tekort.

Mooie prive sauna

Mooie prive sauna, mooi ingericht, was de eerste keer hier, zeer tevreden.

Geweldig!

Helemaal goed!

Aardig goed

Warm water was na tijdje op dat was erg jammer

Top ervaring

Je wordt vriendelijk ontvangen en alles was top geregeld. Prima prijs en kwaliteit verhouding, we komen zeker nog eens terug.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!