Super leuk

Zoals altijd een heerlijk verblijf! Natuurlijk niet de goedkoopste maar alles is altijd tip top in orde en het personeel is super vriendelijk!

• Prijs kwaliteit verhouding

Hele fijne gastvrijheid en mooie arrangementen

De Beste!!!!

De Beste!!!

Alle potentie, maar...

Eerste indruk was supergoed. Het is een sfeervolle ruimte en wij voelden ons gelijk ontspannen... Maar aan de randen, bij het wateroppervlak van de jacuzzi zaten bruinige vlekken (alsof iemands tanning spray had afgegeven?). Ook in het toilet waren nog remsporen van een vorige bezoeker. Ook het prullenbakje in het toilet was niet geleegd. Het gaf de indruk dat er niet of slecht was schoongemaakt. Hoewel het verder netjes eruit zag, durfden wij er niet helemaal vanuit te gaan dat alles brandschoon was ivm met de hierboven genoemde viezigheden.

Alles perfect verzorgd.

Perfecte lokatie

Zeker aan te raden

Fijn mensen

Het was geweldig avond zeer schoon en mooi locatie

• Prijs kwaliteit verhouding

Hygiënisch, sfeervol en vriendelijk personeel

Super gerelaxt

Heerlijk en netjes

Heerlijk en netjes ziet er zeer mooi uit

Heerlijke sauna

Het was een zeer nette ruimte en voldeed aan de verwachtingen alles op orde. De ontvangst was prima, kaarsjes aan en een muziekje. We misten alleen iets van een kraan voor drinkwater.

Helemaal top

Cijfer zegt meer dan genoeg

Cijfer zegt meer dan genoeg

Heerlijke ontspanning

Fijn om eventjes er tussenuit te zijn en te relaxen. Perfecte locatie midden in het centrum. Mooie combinatie met dagje winkelen/ hapje eten en afsluiten met wellness.

We hebben genoten

We hebben genoten van ons verblijf, we hadden ook een bittergarnituur,milkshakes en een ontbijt erbij geboekt. Alles was top in orde en lekker!! Ontbijt was iets later maar we waren hiervan netjes op de hoogte gesteld!! Het was de moeite waard om even te wachten want we hebben lekker ontbeten!! We raden deze accomodatie zeker aan omdat je ook lekker kan zwemmen!! Vriendelijke gastvrouw en ze laten je netjes weten als ze het eten komen brengen! Jordy en Manon

Genoten zeker een aanrader

Gister heerlijk genoten van een ochtend spa in de Asuka. Wij komen zeker nog eens terug !

• Prijs kwaliteit verhouding

In een romantische omgeving konden we samen goed ontspannen!

Verblijf en personeel waren goed. We hebben badjassen ook gehuurd maar kregen een witte badjas van 1000 jaar terug. Hij was verkleurd en hartstikke oud!

Lekker ontspannen

De ruimte zelf was super mooi met alle luxe. Ik kan het iedereen aanraden. Er kunnen nog wel wat puntenjes worden verbeterd, De badjassen en de drankjes waren niet koud.

• Prijs kwaliteit verhouding

Even heerlijk ontspannen samen met mijn partner!

Alles was keurig geregeld. We moesten even wachten, omdat er iets tussen was gekomen, maar kregen deze tijd er wel nog bij. Alles was netjes en werd goed uitgelegd. De stoomcabine kregen we niet aan de praat, we hadden de uitleg niet goed opgeslagen, maar dat werd na die tijd nog eens aan ons uitgelegd voor een volgende keer. En anders hadden we ook kunnen bellen natuurlijk. Wij komen vast nog een keer terug!

Genoten

Samen met partner genoten bij Pur Sang. Werden ontvangen door super vriendelijke gastvrouw. Kamer was erg mooi, netjes en schoon. Even een korte uitleg over alles gekregen. Erg prettige ervaring gehad. Paar kleine verbeterpuntjes; vandaar de 9 en geen 10. Dit had te maken met de douchekop-stang/houder die "dol" was waardoor je die niet kon vast zetten, maar met de hand moest vast houden. Wat we ook jammer vonden was dat we de sauna niet konden opgieten met bijv. een lekkere aroma, en toch wel het gemis van een mini bar met wat lekker fris te drinken. Er stond wel thee en water (met citroen eventueel). Zoals gezegd zouden dit verbeterpuntjes zijn, we hebben er toch van genoten en zijn tevreden !

It was perfect

I have 4 hours poeked spa 1 , it was so nice time and we have a lot of enjoyment

Netjes en knus

Zeer aangenaam verblijf gehad! Topgastheer

King Spa

War ein schönes Erlebnis&werden wieder kommen

Leuk

Het zag er goed uit, we hadden voor 4 uur gereserveerd. We zijn hartelijk ontvangen. Er waren genoeg handdoeken en badjassen. Wij vonden de zwembad en de stoombad aan de koude kant in vergelijking met andere privé sauna’s, dat was een min punt er was een kindje bij die het heel koud kreeg waardoor die niet mee kon in het zwembad en dat was wel jammer.

Voor herhaling vatbaar

Het was heel netjes en vriendelijk ontvangen

Geweldig!

-Bij binnenkomst zeer vriendelijk onthaald. -Super service bij uitleg faciliteiten en bij het verlaten. -schoon en hygiënisch. -leuke gastvrouw. Zeker voor herhaling vatbaar!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!