Perfect!

Mooie schone wellness. Alles zit erin om een aantal uur even samen te ontspannen. Super aardige ontvangst.

Een heerlijke middag ontspanning

Een geweldig mooie suite die van alle gemakken is voorzien. Super schoon, mooi aangekleed en alles wat nodig is aanwezig. Goed gevulde mini-bar en romantisch aangekleed. Super ontvangst en uitleg door Kathelijne. Voor herhaling vatbaar.

Relax

Super ontvangst heerlijk relax ontspannen nette spa

Genoten

Hygiënisch, goede services

• Prijs kwaliteit verhouding

4 uur wa te kort! Wat een ontspanning!

Zeer prettige ervaring. Zeer gastvrij ontvangen en alles goed geregeld. Mooie complete en schone accomodatie.

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie ruimte, grote jacuzzi , sauna stond aan. Bon bon stond klaar met en glasje champagne. Alleen bed lijkt wel op een p%!%# bed. Buiten dat heerlijk genoten van alles. Ik zou zeker nog een keer boeken

Uitstekend!

Heel fijn onthaald, we waren kwartiertje vroeger maar dit was geen probleem! De ruimte was mooi opgeruimd en alles werkte fantastisch! Wij komen zeker nog terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Vriendelijk personeel, faciliteiten waren netjes en schoon, wij hebben genoten !

Relaxen

Samen met mijn man erg genoten.

• Prijs kwaliteit verhouding

Prachtige locatie en heerlijke dag gehad

Heerlijke privé wellness erg mooi allemaal en prettig verblijf gehad.

In 1 woord…GEWELDIG

Vriedelijk ontvangst, goed uitleg, heel schoon en fijn, extra’s als thee koffie en frisdrank en heerlijke douch middelen aanwezig.

• Prijs kwaliteit verhouding

De entourage was prachtig, de faciliteiten ook heel fijn. Het welkomstdrankje met de chocolaatjes, de bloemblaadjes op het bed allemaal heel gastvrij en romantisch. Het enige wat wel fijn had geweest, shampoo en doucheschuim bij de douche.

• Prijs kwaliteit verhouding

De prive sauna was erg schoon. De infrarood sauna ging alleen heel moeilijk aan en de stoomsauna hebben we helemaal niet aan gekregen. De jacuzzi was heerlijk maar wel onwijs diep waardoor je als je onder de 165/160 cm bent je eigenlijk niet kan zitten.

Heerlijk genoten!

Samen met mijn vriend ben ik hier geweest, we hebben ontzettend genoten van alle voorzieningen. Vriendelijke medewerkster die ons alles duidelijk uitlegde, we voelde ons meteen op ons gemak. Alles was super hygiënisch, zeker je geld waard!

Altijd geweldig geregeld bij Bahia

Niets op aan te merken

• Prijs kwaliteit verhouding

Weer heerlijk genoten en ontspannen.

Dit was de 2e keer dat wij hadden geboekt bij Sensess Welness. Het was geweldig. We hebben weer heerlijk genoten en zijn ontspannen thuisgekomen. Bij aankomst vriendelijk ontvangen en uitleg gekregen. Het ziet er allemaal tip top schoon en netjes uit !!

Simpelweg fantastisch!

Alles was perfect voor elkaar. We voelde ons meteen thuis en hebben ontzettend genoten! De massage is overigens ook echt een aanrader!

Geweldig was het!!

Fijn, genoten van de verblijf.

Very good

Very clean. Everything was preheated well. Overall enjoyed the experience.

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was heel schoon en mooi versierd!

De service was top!

Was heel leuk

Lage Zwaluwe

Heeeeeerlijk

• Prijs kwaliteit verhouding

Vorige keren prima, nu helaas wat minder

De jaccuzi wilde niet warmer dan 34 graden, na een uur gebeld en werd er gezegd dat het waarschijnlijk wat tijd overheen moest. Eindstand nooit warmer geworden dan 34 graden na 3 uur

heerlijk!

Echt last minute geboekt in de middag voor een avondbezoek. Alles perfect geregeld, goede uitleg, en daarna genieten. Voor mij en mijn partner was het de eerste keer hier, en het beviel zo goed, dat het zeker niet de laatste keer zal zijn.

Leuke spa

Erg leuke ruimte met een fijne jacuzzi en goedwerkende sauna. Wij hadden de nieuwe mexico ruimte, erg leuk thema en een fijne ruimte. De ruimte is net nieuw en met balkon wat wij erg fijn vonden, stoeltje op balkon zou helemaal top zijn! Volgende keer gaan we de andere ruimtes proberen! Vriendelijk ontvangen door de medewerker!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!