Laden reviews...
5.792 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Gasten prijzen consequent privacy en rust van de ruimtes, evenals de hoge standaard van hygiëne. De privé wellness-omgevingen zijn goed uitgerust en bieden een kalme sfeer. Het personeel is vriendelijk en attent, waardoor gasten zich welkom voelen. Al met al vertrekken bezoekers ontspannen en waarschijnlijk komen ze terug.
Wij zijn heel erg goed ontvangen. Alles was ook heel erg schoon en mevrouw die ons heeft ontvangen was zeer vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.
UG
Helmond
Super relaxed...was mooie gezellige sauna met overnachting... Zo veel genoten, voor herhaling vatbaar.
Rezy en Steve
Merksplas
Heel aangenaam lekker warm, proper vriendelijke en de ruimte is heel fijn. Groot zwembad voor zoon om te zwemmen en genoeg andere dingen om uit te proberen voor hem. We hebben echt genoten als gezin.
Annie Vandervelden
BOCHOLT
Alles was super goed en het personeel was vriendelijk en de ruimte was netjes en mooi het eten was lekker er bij dus bij deze zeker een aan ridder voor iedereen
Bjorn
Belgie rijksweg dilsen
Mooie ervaring met mijn gezien. Grote zwembad en verzorgde accomodatie. Vriendelijke gastvrouw. Herhalingsvatbaar.
Muhammed
Soest
Hele fijne en mooie spa zeker een aanrader
naomi
Den haag
Perfect ontvangen en een hele mooie omgeving met veel privacy. Echt een aanrader.
Henk
's-Hertogenbosch
Goeie privé sauna Met goeie prijs kwaliteit verhouding
Aytac
Vlaardingen
Wij hebben hier heerlijk genoten !
Jacintha
Heerenveen
Alles was naar wens! Mijn vriend en ik hebben heerlijk kunnen genieten. We werden gastvrij onthaalt en de hygiëne was super! Het enige minpunt wat wij hadden was de beamer. Deze had een brandvlek in de lens, waardoor films niet mooi geprojecteerd konden worden. Dit vonden wij erg jammer, aangezien we dit wel graag wilden gebruiken..
AY
Groningen
Vol op genieten! Echt één aanrader!
Thomas
Groesbeek
Heerlijke Sauna, goede nette, schone faciliteiten. Goed personeel! In één woord Fantastisch!
Ray
Maastricht
het was leuk en hygiënisch ! dankjewel
Saskia
België
Heel mooi en schoon
Abdelkader
Rotterdam
Ik heb het super leuk gehad. Heb het cadeau gegeven als verjaardagscadeau en we hebben samen genoten! Leuk geregeld en mooi in elkaar gezet. Veel mogelijkheden en we konden vanuit de hottup zelfs netflix kijken. Aardige dame die ons verwelkomde en alles even doornam. Fijne prive tuin met een leuke sfeer. Zou zo nog eens gaan
Sanne
Houten
Heerlijk genoten.
Michel
Groenekan
Vriendelijk onthaal , goede begeleiding en we waren echt ontspannen na de sessie , gaan zeker terug om een van de andere kamers aan te doen . Hes wasTOP
Jack
Bree
Erg fijn, alleen jammer dat er geen minibar aanwezig was.
Johan
Veldhoven
Vriendelijk personeel, Leuke ontvangst Alles netjes verzorgd en geregeld
Manny
Geleen
Privé spa Luxx Alkmaar: Mooi verzorgde wellness. Heerlijk tot rust gekomen. Goed ontbijt en gezellige gastvrouw. Je voelt je op je gemak. Zeker een aanrader.
Fenja
Zuid Scharwoude
We hebben genoten, alles tot in de puntjes verzorgd! We zijn fan van de stoomcabine. Komen zeker in het nieuwe jaar terug
Kirsten
Venlo
Het was voor ons de eerste keer in een prive spa en her is ons uitstekend bevallen. Bij aankomst hebben we goede uitleg gehad van maria en hadden we ook een borrelplank besteld die er keurig uitzag.
Raimondo Van de kraats
Eck en wiel
Mooie ruimte en leuk ingerichte wellness. Absoluut privacy, schoon en goed verzorgd.
Gert Lubbersen
Bunschoten
Bij binnenkomst werden wij direct hartelijk ontvangen door Frans. We kregen een duidelijke rondleiding en alles werd tot in de puntjes goed uitgelegd. Ik zal deze wellness echt aanbevelen bij anderen. Ik vind het vooral fijn dat alles wat je nodig hebt aanwezig is en je alles via de app kunt regelen als je iets nodig hebt. Als je iets besteld wordt het in de lift gezet en kan je het er daarna zelf uithalen. Je hebt echt een hele verdieping voor jezelf.
Wesley
Rijen
Bij aankomst ontvangen door Jerry, ontzettend aardige host. Jerry nam ons meteen mee naar ons verblijf om daar verder alles rustig uit te leggen. Bij het zien van ons verblijf werden we even stil van hoe mooi, luxe en schoon het eruit zag. Diverse faciliteiten zoals een zwembad, bubbelbad, sauna, stoombad met douches, een uv-licht en infrarood waar je voor kon staan. Alle ingrediënten waren aanwezig om heerlijk tot rust te komen en te genieten van al deze faciliteiten. Met Jerry afgesproken dat hij om 10;00 het ontbijt voor ons zou verzorgen de volgende ochtend. Het ontbijt was heerlijk vers bereid en ook stipt om 10:00 klaar. Wij hebben dan ook niets te klagen over deze locatie en hoe dit geregeld is. Zeker een aanrader om eens een keer te doen om volledig tot rust te komen en je verstand op 0 te zetten.
Ferry
Zaandam
Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring?
Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen.
Over Privesauna
Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie!
Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen.
Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.
We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte.
Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!
Branch
Retail, E-Commerce