Aardig goed

Warm water was na tijdje op dat was erg jammer

Top ervaring

Je wordt vriendelijk ontvangen en alles was top geregeld. Prima prijs en kwaliteit verhouding, we komen zeker nog eens terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Zoals altijd een zalige ervaring .

Elke keer weer de zelfde vriendelijke mensen die je volledig in de watten willen leggen . Was weer zoals altijd TOP .

• Prijs kwaliteit verhouding

Samen met partner tot rust gekomen in de romantische ruimte, 3 uur genoten en gebruik gemaakt van alles wat deze ruimte ons te bieden had. Genoeg hapjes en drankjes mocht je daar gebruik van maken. Wij komen zeker nog eens terug maar dan een andere ruimte ontdekken:) 1 aandachtspuntjes - jacuzzi mocht van ons iets warmer

Heerlijk genoten

Heerlijk genoten van het zwembad bubbelbad en de sauna’s de temperatuur was erg goed en hebben het echt goed naar ons zin gehad We zagen alleen wel dat er bij die stoomcabine het knopje van de douche sproeier kapot was en dat er in het bubbelbad de doppen van de waterspuiten wat los beginnen te zitten maar dit nog de pret niet drukken

Helemaal super!

Netjes en schoon! Vriendelijk personeel!

Beeindruckend

Uns fällt nur ein Wort ein -- Beeindruckend! Wir haben dort heute im Wellness Bereich drei wunderschöne Stunden zu zweit verbracht. Alles sehr harmonisch und luxuriös eingerichtet, sehr sauber, Häppchenplatte üppig und sehr lecker. Super freundliche Besitzerin (?), die uns alles genau erklärt hat. Wir sind verliebt und kommen bald wieder!

Kom steeds weer terug:)

Heerlijk ontspannen genieten

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles deed het naar wens en alles was hygiënisch

Een geweldige ervaring super genoten met mijn vriendin. Ook alles deed het na toebehoren. En belangrijkste alles was super schoon

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerijk genoten in een mooie omgeving.

Heel vriendelijk ontvangen. Goeie faciliteiten, Alles was tip top in orde. Met andere woorden puur genieten.

• Prijs kwaliteit verhouding

voor de tweede keer hier weer zeer goed

Mooie grote wellness ruimte

Zeer vriendelijk ontvangen en echt een hele mooie grote ruimte waarin je kunt ontspannen

Heerlijk relaxen!

Schoon, netjes en een lieve eigenaar. Ik kom zeker terug!

Wij hebben genoten

Het was een fijne ervaring, eerste keer bij jullie. Het zou fijn geweest zijn als het water inclusief was bij het verblijf voor de prijs kwaliteit verhouding. Bij het boeken staat er dat er koffie en wat lekkers ingebrepen was bij de deal. Koffie hebben we om gevraagd maar we kregen geen lekkers. Voor de rest was het prima.

• Prijs kwaliteit verhouding

Mijn vriend en ik hebben genoten! Wij hebben een ontzettend fijne en ontspannen avond gehad. Alles was erg schoon en tot in de puntjes verzorgd.. Alles werd netjes uitgelegd door een ontzettend lieve gastvrouw. Het is een geweldige plek om tot rust te komen. Zeker een aanrader wie echt tot rust wilt komen.

Schoon. Ruikt fris discreet

Alles netjes schoon mooie kamer.

Heerlijk ontspannen!

Wij hebben hier een top dag/nacht gehad. Alles was heerlijk schoon. Top service heerlijk eten en we waren onze telefoon lader vergeten. Zelfs die konden we lenen! Wij komen zeker terug!

Heerlijk

Lekker een paar uur ontspannen in een mooie warme ruimte.

Perfect!

Deze wellness eigenaar weet goed wat klanten verwachten van een wellness. Veel faciliteiten, super mooi, schoon en vriendelijk ontvangst. Dit is verreweg de beste wellness waar ik geweest ben. We komen zeker een keer terug!

Mooi verzorgde sauna!

Alles was netjes en schoon, en goed verzorgd! Het zit wel op een industrieterrein dus de ervaring begint wel pas binnen, maar dat is oké.

Heel fijn verblijf

Schoon, hele fijne sfeer en zeker voor herhaling vatbaar!

• Prijs kwaliteit verhouding

Zag er prima uit. Was een prima ervaring. Alleen miste we de sfeer. Ook hadden we een bittergarnituur besteld en dat was koud en proefde alsof het er al ruim 2 uur stond. Dat viel best tegen voor de 16 euro die je er voor betaald.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!