Heerlijk

Vriendelijk ontvangst, alles heel schoon en sfeervol

Helaas..

Het is een mooie sauna om te zien. Het is knus en er is gebruik gemaakt van mooie warme tinten. Helaas, hebben wij zelf urine van een ander van de wc bril moeten halen.. Moeten wachten tot de sauna warm was en vervolgens was de jacuzzi vol met huidaanslag van andere. Het voelde ruw in plaats van glad. De doucheput was verstopt. De slippers waren zwart van vuil en de ventilatie is niet goed geregeld dit wordt ook bevestigd door schimmel. We hebben geprobeerd er het beste van te maken nog alleen de pret was al bederft, we hadden al jeuk van het idee en het was er veelte warm. Wij gaan maandelijks naar een privésauna, maar dit hebben we nog nooit meegemaakt. Dit terwijl wij juist voor deze sauna gekozen hadden om de goede reviews over hygiëne. Normaal zouden wij ook nooit een slechte review plaatsen, maar dit was niet oke of relaxed.

Was top.

We gaan dit zeker vaker doen

All best

All best

• Prijs kwaliteit verhouding

het neuk bed knapte ik op af. voor de rest een prima en leuke gezellige sauna.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een heerlijke en mega ontspannende belevenis

De ruimte is ruim, mooi en zeer privé. Ontzettend vriendelijk ontvangen door Angela, en genoten van alles dat de wellness te bieden heeft. We gingen ontzettend ontspannen weer naar huis na onze overnachting.

• Prijs kwaliteit verhouding

De jacuzzi was goed verwarmd en schoon. De ruimte zag er schoon uit.

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was een zalige ervaring

We werden heel vriendelijk ontvangen Alles was netjes verzorgd

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijne wellness en attente gastvrouw!

We hadden last minute geboekt inclusief tapas. De gastvrouw is speciaal voor ons nog tapas gaan regelen. Faciliteiten zijn erg fijn! Hier komen we zeker eens terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Beste wellnes van nederland!

Een van mijn beste ervaringen. Ik ben zo vaak naar verschillende wellnes geweest maar dit was een van mijn beste ervaring. Hele vriendelijke medewerkers, kwa hygiëne letten ze heel goed op en de wellness zelf is te mooi voor woorden. Bedankt hiervoor en tot de volgende keer!

Weer super

Was er nu voor de 2de keer en was weer top thnx! Alleen waren 2 zeep/douche dispenser leeg

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles was aanwezig, schoon, netjes en zeer sfeervol. Leuke en vriendelijke mensen. Kan niks anders zeggen dan helemaal geweldig!! Geen 10 maar een 11 plus

Lekker relaxed

Geweldig!

Wij hebben heerlijk genoten van onze avond/nacht. Alles zag er goed en schoon uit. Ook zijn we ontvangen door een hele vriendelijke mevrouw! Wij willen zeker nog een keer terug komen.

Is een aanrader perfect

Wauw hygiënisch en aardig personeel echt om herboren te worden alles naar wensen ik raad iedereen aan .

• Prijs kwaliteit verhouding

Beste spa ooit super schoon.

Een luxe ervaring

Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen, daarna werd alles haarfijn uitgelegd. De ruimte zag er keurig uit, zeker onder de indruk.

Een relaxe ervaring

Alles zag er netjes uit en zag er schoon uit. Service was ook top al was er iets kon je dat aan geven voor derest zeker naar mijn zin gehad top plaats

• Prijs kwaliteit verhouding

Lang niet meer zo ontspannen

• Prijs kwaliteit verhouding

Altijd netjes voor een goede ontspanning

• Prijs kwaliteit verhouding

Ik vond het een fijne sauna . Alleen jammer dat de rechterdouche niet goed deed en werd niet warm. Het water van de jacuzzi was erg zout. En er zaten zwarte schimmel plekken aan het plafond.

Overzichtelijk en schoon.

Het personeel is ontzettend aardig maar wel wat moeilijk te verstaan. Eerst de minpunten; bubbelbad functioneert niet volledig. Er zijn nozzles die niet meer te stellen zijn en er is een nozzle weg. Boven het zwembad mist een afzuiger. Is nu een groot storend gat. De vloer is overal glad. Zelfs met slippers aan. In de douche, de kamer en in het zwembad. De ruimte mist iets van sfeer. Pluspunten; personeel. Zoals gezegd ontzettend klantgericht meedenkend. Hele fijne infrarood sauna, Finse sauna, stoomcabine zwembad en jacuzzi. Fijne en simpele bediening. Simpele minibar en snacks. Er kon ook besteld worden van een menukaart. Ook de èchte kaarsjes voegen toch nog wat sfeer toe. Nogmaals het zag er schoon en netjes uit. Ook de flamingo was goed gezelschap ;). Al met al een leuke middag gehad. Erg genoten en de tijd vloog voorbij. Beslist een aanrader en misschien tot in den Bosch.

• Prijs kwaliteit verhouding

Kleine maar fijne privé spa-ervaring

We hebben onlangs een bezoek gebracht aan deze privé spa. We schrokken even van de ingang via een cafetaria, maar de vriendelijke ontvangst maakte dat meteen goed. Het bad stond al voor ons klaar, wat echt prettig was. Je hoorde af en toe wat geluid van anderen, maar dat stoorde niet echt. Enige minpuntje: de tv werkte niet met wifi, dus we konden geen eigen muziek of films afspelen. Verder echt genoten! Al met al een prima ervaring voor wie op zoek is naar een intieme en ontspannen spa-sessie. Wij komen zeker terug!

Geweldig!

Super netjes! Vriendelijk personeel! Alles wat je nodig hebt om volledig te ontspannen, is aanwezig.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!