Overzichtelijk en schoon.

Het personeel is ontzettend aardig maar wel wat moeilijk te verstaan. Eerst de minpunten; bubbelbad functioneert niet volledig. Er zijn nozzles die niet meer te stellen zijn en er is een nozzle weg. Boven het zwembad mist een afzuiger. Is nu een groot storend gat. De vloer is overal glad. Zelfs met slippers aan. In de douche, de kamer en in het zwembad. De ruimte mist iets van sfeer. Pluspunten; personeel. Zoals gezegd ontzettend klantgericht meedenkend. Hele fijne infrarood sauna, Finse sauna, stoomcabine zwembad en jacuzzi. Fijne en simpele bediening. Simpele minibar en snacks. Er kon ook besteld worden van een menukaart. Ook de èchte kaarsjes voegen toch nog wat sfeer toe. Nogmaals het zag er schoon en netjes uit. Ook de flamingo was goed gezelschap ;). Al met al een leuke middag gehad. Erg genoten en de tijd vloog voorbij. Beslist een aanrader en misschien tot in den Bosch.

• Prijs kwaliteit verhouding

Kleine maar fijne privé spa-ervaring

We hebben onlangs een bezoek gebracht aan deze privé spa. We schrokken even van de ingang via een cafetaria, maar de vriendelijke ontvangst maakte dat meteen goed. Het bad stond al voor ons klaar, wat echt prettig was. Je hoorde af en toe wat geluid van anderen, maar dat stoorde niet echt. Enige minpuntje: de tv werkte niet met wifi, dus we konden geen eigen muziek of films afspelen. Verder echt genoten! Al met al een prima ervaring voor wie op zoek is naar een intieme en ontspannen spa-sessie. Wij komen zeker terug!

Geweldig!

Super netjes! Vriendelijk personeel! Alles wat je nodig hebt om volledig te ontspannen, is aanwezig.

Helemaal top!

Alles was schoon en goed verzorgd (badslippers, badjassen, handdoeken, koffie, thee, fris)

• Prijs kwaliteit verhouding

Wspaniale spedzony czas !

Super miejsce! Świetny pomysl na spędzenie czasu , najlepiej w zimne albo deszczowe dni!

Ultiem ontspannen

Geweldige ruimte, heerlijke sauna. Erg rustig, heel kalmerend ook hoe de lichten wat gedimd zijn. De jacuzzi is echt geweldig. Fijne gastvrouw bij ontvangst.

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was een heerlijk relax moment, waar alles aanwezig was!

Heel gastvriendelijke gastheer die ons een rondleiding gaf. Alles was netjes en aanwezig. Echt geweldig.

Eerlijke revieuw

Bij binnenkomst kom je eerst langs kantoren waar mensen aan het werk zijn, werkenergie dus niet prettig Je wordt netjes ontvangen, maar in het Engels. Ruimte goed schoon en prima maar niet wat ik ervan verwacht voor 50 euro per uur. Ik miste haakjes voor mn handdoek, en er waren maar 2 handoeken pp, 1 grote en 1 kleine. Badjassen wel heel zacht. Douche producten stonden op de grond, jacuzzi zat verkeerdom waardoor ik er moeilijk uit kon komen. Wel fijn even in een bubbel gezet, dus gaan we zeker vaker doen maar niet meer bij Calmante

Prachtig!

Erg mooie kamer, alles was netjes opgemaakt en het was erg schoon! Niks te klagen alles wag gewoon super geregeld! Ik kom hier zeker weten nog een keer terug.

We hebben genoten

Maar het was jammer dat stoom doche het niet deed en de shampoo op was en het heeft puur te maken twee sterren omdat we wel de volle prijs hebben betaald en de stoomcabine capot was en de zeep was op

Gewoon geweldig!

Netjes, rustig en superschoon. We hebben genoten en komen zeker terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Als verrassing voor mijn vrouw op onze 22ste trouwdag te vieren gekozen voor een paar uurtjes wellness. Na een welkom ontvangst kregen we uitleg. De jacuzzi was gevuld en de sauna op temperatuur. De ruimte was extra romantisch ingericht. Volgende keer gaan zeker voor de combinatie van wellness met overnachting. Heel erg bedankt. Met vriendelijke groet, Christian en Nicole Vermeer

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was heel leuk en ontspannend

Ik vond het heel leuk Voor ons mocht de jaccuzi iets minder warm maar dat is persoonlijke voorkeur Wij komen zeker terug maar kiezen dan voor een ander thema Nieuwsgierig naar andere thema’s

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijne wellness op mooi locatie

Na goede ontvangst door Jacinta kregen we korte rondleiding in de wellness.....alles tot in de puntjes verzorgd...schoon en netjes. De extra borrelplank was super vers en lekker. Met oog voor detail is het een fijne plek om te genieten van sauna/jacuzzi. Wordt nog fijner als er ook een buitenruimte bij komt op korte termijn.

3 uur relaxen in romantische ruimte

De romantische ruimte was zeer proper, netjes en hygiënisch. Extra leuk was de hartvormige jacuzzi en de dubbele doucheruimte zodat je tesamen met zijn 2 tegenover mekaar kon douchen. De romantische inrichting was wel wat kitcherig naar ons gevoel maar voor de rest was het een zeer aangename ervaring. Het aanwezige personeel was ook heel vriendelijk en verwelkomend in de omgang.

Alles was top!

Heerlijk genoten met mijn vriend van de prachtige prive spa en de super klantvriendelijkheid van de werknemers

• Prijs kwaliteit verhouding

Wij zijn voor t eerst hier geweest en waren enorm verrast door de gastvrijheid en de sfeer van de loft. De foto’s geven een prachtige indruk maar zodra je binnenkomt voel je direct de ontspanning. Wij komen zeker terug.

Ja lekker relaxed

Goed geregeld, schoon en kalmerend

• Prijs kwaliteit verhouding

het was super schoon heel mooi en service was zeer goed ik kom zeker nog terug geweldig!!

Mooie ruimte en ontspannend

Super mooie ruimte, schoon en je komt er helemaal tot rust. Personeel heel vriendelijk!

Mooi

De grot ruimte was super mooi maar was wel een kleinere ruimte dan dat we gewend waren tov de jungle ruimte ,toch hebben we 3 gezellige en relaxte 3 uurtjes gehad, alles was top geregeld !!!!

Geweldig !

Heerlijk ontspannen. Alles keurig netjes schoon.

Genieten.

Gewoon doen…heerlijk genieten in een privé ambiance. Vriendelijk en een warme ontvangst van de gastvrouwen aldaar♥️.

• Prijs kwaliteit verhouding

Super mooi en luxe prive sauna echte aanrader

Het was echt relaxed

Super fijne sfeer

Prachtige privé sauna en een hele fijne sfeer. Op alle faciliteiten is ook niks aan te merken. Alles is schoon en je kan alles goed zelf bedienen (sauna, stoombad etc) Je word heel vriendelijk ontvangen, alles word netjes aangegeven en uitgelegd. Al met al een hele goede ervaring gehad! Zeker een bezoekje waard.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!