We hebben genoten

Heerlijke 2 uurtjes gehad.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk ontspannen in luxe en rust

Wij zijn hier nu meerdere keren geweest. We waarderen de gastvrije ontvangt. De ruimt is sfeervol, ruim en van alle gemakken voorzien. Heerlijk om je even terug trekken in een druk leven.

Avondje ontspannen

Zoals verwacht wederom weer lekker kunnen genieten van een schone en rustgevende spa.

Absolute aanrader

Onze eerste ervaring bij een privé sauna en we hebben al afgesproken dat we dit zeker nog eens gaan doen. We hadden de luxury en de unit deed zijn naam eer aan. Daarnaast super vriendelijke gastvrouw die lekker de tijd nam voor ons om ons uitleg te geven

• Prijs kwaliteit verhouding

Zweer top was echt super

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel ontspannen zoals altijd!

Mooie ruimtes. Netjes en schoon. En vooral ontspannen. Tot snel weer.

Uitmuntend

Alles was weer tot in detail geregeld. Vanaf het moment dat we binnenkwamen tot het moment van vertrek. We zijn hartelijk ontvangen en het eten was weer heerlijk

Heerlijk

Lekker onstpannen met mijn vrouw . Mooi, schoon en heel netjes. Wij komen zeker weer

Het was okay

Het zwembad was echt koud; het was zeker geen 30 graden. De sauna daarentegen was heerlijk, en het bad was lekker warm/heet. Ook de stoombank was erg fijn. Ik heb uiteindelijk wel genoten.

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles zeer netjes schoon overzichtelijk. Zeer vriendelijk ontvangen en duidelijke uitleg. Ook na afloop netjes te woord gestaan.

Leider nicht so sauber

Hinter dem Fernseher war es extrem staubig und es schien so als ob dort schon sehr lange nicht mehr sauber gemacht wurde. Zudem war der Fernseher auch leicht beschädigt. Bei dem Preis kann man besseres erwarten. Es war auch kein Ansprechpartner vor Ort.

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles is super netjes en fijn

alle faciliteiten zijn netjes en schoon, je krijgt prima uitleg over hoe alles werkt en je wordt heel prettig ontvangen

Niets speciaals

Grote spleten bij de deur waar wind door blaast. Jacuzzi en zwembad water waren vuil. Geen kristallen in sauna als op foto. Etherische oliën waren op, er stonden enkel lege flesjes. Water loopt niet weg Geen handdoeken Veel lawaai van airco

• Prijs kwaliteit verhouding

Weer heerlijk ontspannen. Voor de 2e keer hier nu geweest. Temperatuur van de jacuzzi was 35 graden dus dat was wel te koud. Laatste uurtje was het pas lekker dus wel een tip om dat eerder op te warmen. Verder was het echt super. Sauna goed op Temperatuur alles goed schoon.. komen snel weer terug

Geweldig, schoon, vriendelijk,

Geweldig, enige wat ik miste is een reflex stoel Schoon, vriendelijk super genoten

Alles was perfect

Alles was super netjes.

• Prijs kwaliteit verhouding

Ik vond het zeer ontspannen en het had een gezellige sfeer. Ik ben samen met mijn man geweest en wij hebben echt genoten en zijn echt tot rust gekomen. Wij zijn er nu twee keer geweest. Echt een aanrader. Met zowel je vriendinnen als je man.

• Prijs kwaliteit verhouding

Everything was very good! Highly recommend!

Fantastische

Mijn man en ik hebben heerlijk genoten Was echt super En ewn dikke 10 voor de netheid en uitleg Gaan zeker nog een keer terug

NICEEEE

Everything was fine, so relaxing

Van A tot Z geweldig. Top tot volgende x

• Prijs kwaliteit verhouding

We gaan er 1x per maand minimaal heen om een leuke Ontspannen middag te beleven en weer helemaal zen eruit te komen. Vriendelijke mevrouw die je verwelkomt

Goed maar ook weer niet

Bij aankomst was de jacuzzi niet eens heet maar lauw. Gebeld en diegene zei dat de collega het niet goed had gedaan waardoor we in lauw water moesten zitten. Dus dat was minder. Daarnaast was aan de telefoon €5 per handdoek besproken, en de dame daar zei €10 wat al niet klopt. Ondanks alles hebben we een halfuur extra gekregen. Dat was “oke” omdat we geen ander keus hadden.

• Prijs kwaliteit verhouding

Prachtig mooie locatie, vriendelijke gastvrouw en keurig verzorgd

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!