Super mooi en luxe prive sauna echte aanrader

Het was echt relaxed

Super fijne sfeer

Prachtige privé sauna en een hele fijne sfeer. Op alle faciliteiten is ook niks aan te merken. Alles is schoon en je kan alles goed zelf bedienen (sauna, stoombad etc) Je word heel vriendelijk ontvangen, alles word netjes aangegeven en uitgelegd. Al met al een hele goede ervaring gehad! Zeker een bezoekje waard.

• Prijs kwaliteit verhouding

Prima alleen niet te gemakkelijk worden !

Prima alleen dit keer echt ijskoude airco en bad was niet warm. Parkeren wordt ook een steeds groter probleem .

Redelijk

Het is er redelijk donker, wij hadden de rechterkamer Best wel ouwe meuk. Is te zien aan de afwerking. Prijs en kwaliteit vind ik niet geheel in verhouding met elkaar.

Heerlijk genoten

Toen we aankwamen zag het er mooi en sfeervol uit de gastvrouw was een hele aardige mevrouw en we hebben er zeker van genoten

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk relaxed, zeer netjes en mooie accomodatie.

Wij hebben genoten van de sauna, bubbelbad en zwembad. Alles was zeer goed verzorgd en schoon en de host was erg vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Was heel leuk

Leuk

• Prijs kwaliteit verhouding

Weer enorm heel erg super genoten. Heerlijk kunnen ontspannen. Het was weer op en top. Het ontbijt was weer super en lekker. Alles super netjes en schoon. We komen weer heel graag terug

Prachtige prive sauna

Goed en netjes verzorgd.

Heel goed, lekker warm

Alles was goed, schoon en lekker warm. Alleen konden wij het licht niet van kleur veranderen, maar dit maakte het zeker geen mindere ervaring!

Helemaal Top!

Heel klantvriendelijk & alles schoon en netjes

Fantastisch!!!

We hadden de beach ruimte. Die was fantastisch. Buiten is paradijs. Alles heel schoon. En nieuw water gevuld in jacuzzi. Alles is er als je nodig hebt,maar je mag zelf ook alles meenemen. Super dat je buiten je tijd kan omkleden in een andere ruimte. Heel klein minpuntje. Uitleg gaat van je tijd af. Je kan zelf muziek opzetten. Echt alles ia aanwezig. Kom zeker terug.

Proper en vriendelijk ontvangen

Zeer vriendelijk ontvangen Kamer was heel netjes en mooi

• Prijs kwaliteit verhouding

Netjes, goed ontvangen en schoon

Geweldig. Hapjes waren aan de prijzige kant. Had iets meer divers mogen zijn.

Prachtige privé arrangement

Wij zijn heel warm ontvangen door de mensen daar. Een mooie rondleiding gehad in de tuin. En tot slot helemaal genoten van de privé spa . Zeker aan te raden voor mensen die twijfelen gewoon doen!

• Prijs kwaliteit verhouding

Enorm genoten van een lange nacht weg met mijn vriendin

Ik heb mijn vriendin verrast met een lange nacht bij deze privé spa. We werden erg vriendelijk ontvangen, een gastvrij gevoel. Dankzij de sfeerverlichting konden we steeds een vibe naar wens maken. Alles is er schoon en heb echt niks aan te merken op de faciliteiten. Ik raad deze spa zeker aan!

Geweldige ervaring

Dit was de 4de keer dat we zijn geweest en het blijft ontzettend genieten. Mooi locatie, geweldige faciliteiten en vriendelijk en gastvrije mensen. De borrelplank heeft ons weer verrast met de afwisselende hapjes die ontzettend lekker zijn en het is meer dan genoeg. Een compliment voor de eigenaren!

Super fijn en relaxed

Voor aankomst duidelijke aanwijzingen ontvangen per app. Bij aankomst was alles er zoals gemeld. Werkte perfect, alles lekker voorverwarmd. Top avondje gehad, heel ontspannend!

• Prijs kwaliteit verhouding

Weer een geweldig verblijf gehad

Voor de 3e keer een overnachting in de welness en nog steeds even speciaal als de 1e keer. Heerlijk ontspannen wakker worden met een geweldig ontbijt aan t zwembad. Alles perfect verzorgt. Dankjewel weer Frans en tot de volgende keer!

Heerlijk!

Ontvangst door een vriendelijke dame die alles heeft uitgelegd. Daarna 2 uur genoten van een ontspannen avond. Ook na afloop waren er twee vriendelijke dames die vroegen of alles naar wens was. Wij hebben genoten!

Genoten!

We werden netjes ontvangen door de gastvrouw. Ze gaf ons een rondleiding en gaf duidelijke uitleg over hoe alles werkte. De wellness was ruim, netjes en hygiënisch. We hebben heerlijk een paar uur genoten en komen zeker weer terug!

Tolle Auszeit

Wir hatten eine super schöne Zeit und konnten uns wirklich gut, trotz des regnerischen Wetters, erholen!

Heerlijk ontspannen

Super prive spa! Zeker een aanrader

Heerlijk genoten goede service

In 1 woord FANTASTISCH

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!