Geweldig mogen genieten van alles.

We kregen alles goed uitgelegt wat al erg fijn was. Alles was ook goed netjes en schoon. We denken zeker nog eens weer terug te gaan komen.

Heerlijk genoten.

Super schoon, mooi versierd, aardig personnel. Ik vierde mijn jaarlijks jubileeum met mijn so en het was een groot succes.

Heerlijk

Fantastisch verblijf gehad. Onderhoudt op details mag wat aandacht krijgen. Zeer warm en welkom ontvangen.

Leuk

Had leuke dag met alles er op aan Aanrader

Waouuuu

Is leuk om te doen

TOP

Vandaag zijn we eerste keer naar Pure Relax welness &sauna geweest en WOW wat een prachtige sauna. Op eigen terrein achter gesloten poort parkeren. Goede ontvangst en uitleg van de faciliteiten en gebruik. Het is gezellig ingericht, nu met kerstsfeer, en brandschoon. De whirlpool was fantastisch en heerlijk warm. Het zwembad met lazy access, 28gr en 1.40m diep. De sauna uiteraard heerlijk warm. Verder mooie regendouche, aangename ligbedden en zitje. Meer als voldoende handdoeken en badjas is er ook. Gratis wafels bij ontvangst en koffie/thee gratis. Blikjes drinken vielen qua prijs reuze mee. We hadden twaalf uurtje besteld en dat was erg lekker en zeer goed verzorgd. Kortom een oprechte aanrader!

Fantastische ervaring

Mooi, tot rust komen, genieten en nader tot elkaar komen. Wij hebben volop genoten van de prachtige ruimte en voorzieningen.

Heerlijk

Goed onderhouden en aan alle luxe voorzien!

• Prijs kwaliteit verhouding

Ik vond het geweldig en het is het zeker waard voor een romantisch avond. De service is heel goed vriendelijke dames. Enige wat op viel was dat bed aan de kleine kant is maar we hebben kunnen slapen.

Heerlijk

We hebben echt genoten van de overnachting hier. Biljart was een unieke toevoeging. Jacuzzi deed soms gekke dingen uit zichzelf maar voor de rest super!

Ontspanning in luxe

Een mini spa exclusief voor jezelf. Even compleet onderdompelen in rust en heerlijke faciliteiten.

100% geweldig

Top sauna

Fantastisch mooi

Mooie setting, top hygiëne en veel variatie

Fantastische ervaring

Prachtige privé spa! Fijn en vriendelijk ontvangst. Hapjes meer dan voldoende! Een 10+!

• Prijs kwaliteit verhouding

Hele fijne sauna met alles er op en er aan

Zeer complete sauna ervaring. Ruim opgezet, met alle faciliteiten die je zou willen in een sauna. En super schoon. Het enige verbeterpuntje was dat het water in de jacuzzi wat aan de koele kant was.

Zeker een aanrader

Alles was netjes en schoon en de werkneemster was attent en vriendelijk

Was echt mooie sauna

Alles was netjes en schoon.

Topsauna

Mooie, gezellige en schone prive sauna, zeer vriendelijke gastvrouw en zeer zeker een aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Lekker even ontspannen kan hier prima!!

Excellent

Was een super gezellige middag samen met mijn partner de servies was excellent.Bedankt voor jullie servies

Aanrader

Ik heb onlangs een bezoek gebracht aan een privé sauna in Dreumel (Maas en Waal) en het was een fantastische ervaring. Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde alles ontspannen, schoon en heel verzorgd. De ruimte was sfeervol ingericht, met oog voor detail en een warme, rustige ambiance die meteen voor volledige ontspanning zorgde. De faciliteiten waren uitstekend: de sauna was heerlijk warm, de jacuzzi perfect op temperatuur en alles werkte naar behoren. Wat ik vooral waardeerde was hoe hygiënisch en netjes alles was – duidelijk dat er veel zorg aan wordt besteed. Het was precies de privé-ervaring die ik zocht: rustig, intiem en ideaal om echt even tot jezelf te komen. Ik kan deze locatie dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan quality time en een luxe ontspanningsmoment. Ik kom zeker terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Ten eerste de medewerker is niet vriendelijk en ten tweede bij de bubbelbad zijn twee doppen niet af

Bij de bubbelbad zijn er twee gaten met schroeven eraan niet afgedicht met doppen, je kan zo lelijk je voeten ermee open halen of blessure oplopen. Ik kom hier regelmatig en voor het algemene is wel redelijk tot prima. Maar op deze dag was de medewerker ook niet vriendelijk, terwijl het altijd de service perfect is! P.s ik heb er foto's van gemaakt(twee gaten/schroeven zonder bescherming doppen), als u eventueel een email heeft kan ik het verzenden! Gr. E. Portier

Top welness ervaring

Super fijne ervaring. Schone ruimtes, badjassen, slippers alle faciliteiten aanwezig. Een warm ontvangst met uitleg bij aankomst. Top. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk en dicht in de buurt.

Een mooie locatie. Goed verzorgd, Hygiënisch. Wij hebben genoten van een goed werkend stoombad, heerlijke sauna en een fijn bubbelbad

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!