Heerlijk 2 uur genoten

Vriendelijke/ gastvrij personeel. In 2 woorden alles gewoon geweldig

• Prijs kwaliteit verhouding

Leuke sauna mooie inrichting.

Ik heb een fijne ervaring gehad hier. De jacuzzi was mooi schoon en zeer groot,mocht wel ietsje warmer van mij maar deed niets onder. De sauna was ook goed, 70 graden alleen duurde deze wel even om op temperatuur te komen, maar dan kan je in de tussen tijd even relaxen in de jacuzzi. Badjassen en handdoeken aanwezig. Ik miste alleen een stoomcabine wellicht kan die in de toekomst erbij gebouwd worden. Er was een mooie sterrenhemel plafond met afstandbenieding te bedienen, maar tv scherm met daarop netflix etc. Vloerverwarming en automatische gordijnen. Een minpuntje. Ik had een romantische arrangement bijgeboekt met rozenblaadjes etc. maar dit waren helaas roze neppe blaadjes.. wat ik wel jammer vond. Had graag echte rozen blaadjes gehad. Maar verder ben ik zeer tevreden.

The Best !!

Een hele mooie spa, alles super verlopen, super schoon en goede service!! Wij gaan hier vaker komen :)

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk ontspannen in luxe!

Heel erg mooie en luxe prive spa. Heerlijk tot rust kunnen komen samen met mijn partner en ook de kindjes mochten gewoon mee komen. Erg netjes en schoon, van alle gemakken voorzien. Echt geweldig en hier gaan wij zeker terugkomen!

Zoals voorheen perfect

Teleurstellend bezoek aan Nova Blizz Spa

Vandaag met mijn vrouw een bezoek gebracht aan Nova Blizz Spa in Gorinchem. Wat bedoeld was als een ontspannen uitje, veranderde al snel in een reeks teleurstellingen. De ontvangst was allesbehalve warm. We kwamen binnen in een smalle, rommelige gang waar zelfs een matras tegen de muur stond. Het voelde eerder alsof we per ongeluk in een onfrisse locatie terecht waren gekomen dan in een privéspa. De gastvrouw sprak nauwelijks en vroeg meteen: "Welke gasten zijn jullie?" Geen gepast welkom. Het bleek dat de ruimte nog niet klaar was. Dat terwijl we precies vijf minuten voor aanvang arriveerden. De eerste indruk van de ruimte was: oké. Maar al snel sloeg dat om in teleurstelling. De ruimte voelde klein, krap en onafgewerkt aan. Er waren een paar decoratieve pogingen gedaan, maar die konden het geheel niet redden. De jacuzzi viel direct tegen. Er dreven meerdere zwarte spikkels in het water, minstens een stuk of tien. Dat is bepaald geen teken van goede hygiëne. Er waren geen snacks of kleine extraatjes aanwezig. Geen chipje, geen popcorn, geen M&M’s. Iets wat je bij veel andere privéspa’s wél standaard ziet, zelfs als ze geen volledige maaltijd mogen serveren. De douche leek niet in orde. Nadat we, op te dringend verzoek van de gastvrouw, netjes hadden afgespoeld voor gebruik van de jacuzzi, zagen we dat de vloer aan de andere kant van de douche nat was. Er lag een plas water naast de gesloten zijde. Niet bepaald veilig of verzorgd. Tot onze verbazing stond er ook een asbak met aansteker in de ruimte. Dat gaf ons het gevoel vijftien jaar terug in de tijd te stappen. In een tijd waarin roken in binnenruimtes vrijwel overal verboden is, voelt dit ontzettend achterhaald aan. En dan de televisie. Die vertoonde vijf of zes dikke horizontale strepen, waardoor normaal tv-kijken onmogelijk was. Toen we Netflix wilden gebruiken, bleek de afstandsbediening nauwelijks te werken binnen de app, maar het kon ook de TV zelf zijn.

Alles op en top

• Prijs kwaliteit verhouding

De plek was echt prachtig, goed service schoon en heel ontspannend. De ontvangst was vriendelijk .

• Prijs kwaliteit verhouding

3 uurtjes de wellness geboekt. Wat hebben wij genoten. De wellness is helemaal privé en je kunt je eigen muziek kiezen en het thema kun je ook helemaal zelf bepalen. Koffie en thee kun je onbeperkt pakken. Echt ideaal. Je hebt echt tijd voor elkaar.

Heerlijk genieten

Leuke, mooie en hygiënische spa, Alles doet het goed en de service ook super! Ons beeldscherm deed het niet ter compensatie een drankje. Komen er graag

Mooi en leuk

Goede gast werd netjes ontvangen. Was wel glad daaro zelfs met slippers ben ik op me bek gegeaan maar voor de volgende neem ik me eigen slippers mee

Ontspannen

Last minuten deze prive sauna geboekt. Even lekker er lekker tussen uit. Genoten van deze aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Netjes maar kleiner dan de foto's doen lijken

Net en goed beheerde prive spa. Alles was schoon en fris. Minpuntje was de verwacht: foto's deden lijken dat de spa veel groter is. Verder was het oke. De extra pakketten zoals romantisch pakket stelt weinig voor met nep bloemblaadjes. Maar allerbelangrijkst: goed schoon, hygiënisch en goede voorzieningen zoals jacuzzi en zwembad.

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijne locatie en we hebben het prima naar onze zin gehad.

perfecte ontspanning

Ik ging naar de spa om te ontspannen en alles verliep prima. Het is er prachtig en je kunt er heerlijk ontspannen en even afstand nemen van alle verantwoordelijkheden. De perfecte plek

Top prive sauna

goede plek, mooie plek en aardig personeel. Top

geweldig

Prachtige locatie, super schoon en netjes allemaal, en super vriendelijke gastvrouw. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldige locatie

Mooie omgeving, mooie sauna, vriendelijke eigenaren.

De eckhoorn is geweldig!

Inmiddels zo'n 5 keer geweest bij sauna de eckhoorn in ermelo. Wij rijden er 5 kwartier voor, maar dit is het zeker waard. Geweldige ervaring, keer op keer. De eigenaren zijn enthousiaste, lieve mensen die hart hebben voor de zaak en haar bezoekers. Zeker een aanrader!!! Wij waren onze telefoonoplader vergeten en ook hierin gingen zij op zoek naar een lader voor ons. Geweldige service weer. Elke keer is het heel schoon en er staat lekker koud drinken klaar. Ook de privacy is uitstekend! Geweldig! Tot de volgende keer maar weer.

alles was geweldig

Mijn man en ik zijn in deze sauna geweest en we komen zeker nog eens terug! Uitstekende jacuzzi en sauna, de recreatieruimte is comfortabel en groot, ondanks de constante vochtigheid is er nergens schimmel of onaangename geur. Het is erg warm in de kamer. Er is ook een minibar. De tv beschikt over alle platforms, zoals Netflix, Prime en YouTube. U kunt verbinding maken met de luidspreker en naar uw muziek luisteren. De gewaden zijn wit, schoon en ruiken lekker. Voor aanvang wordt u ontvangen door de beheerder, die u alles uitlegt en laat zien hoe u alles moet gebruiken. Wij hebben geen enkel nadeel gevonden, het is nu onze favoriete plek.

Het was weer super

Hele vriendelijke dame bij binnenkomst. Alles weer netjes schoon. Het zwembad was iets koeler wat heel fijn was. Of dit bewust is gedaan omdat de temperatuur buiten hoger was dan de vorige keer dat we er waren (januari) weet ik niet maar wij vonden het weer heerlijk. Bubbelbad was wel goed warm. Kortom het was weer heerlijk

• Prijs kwaliteit verhouding

Wij hebben erg genoten van ons verblijf. Het was super! Alles was tot in de details verzorgd, de accommodatie was supernetjes.

Mooie wellness

Mooie wellness. Wij hadden zes uren geboekt laar haddrn tijd te kort. Alles was zeer netjes behalve ijsbad en relaxzetels. Sugestie: buiten douche voorzien.

Goed.

Goeie sauna, goed geholpen en vriendelijke personeel zeker een aanrader en lekker rustig.

• Prijs kwaliteit verhouding

Wat een fijne en schone sauna. Vriendelijk verwelkomd door de gastvrouw. Prijs en kwaliteit verhouding klopt. Ontzettend genoten met mijn partner. Wij gaan vaker boeken :)

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!