Geweldig!!

Wat een geweldige ervaring! Bij aankomst zaten we vast in de sneeuw, maar na een belletje kwamen jullie ons meteen helpen, zo dankbaar daarvoor. De rondleiding was heel fijn en het verblijf echt top. We hebben volop genoten van de faciliteiten en de uitstekende service. Absoluut een aanrader voor een heerlijke wellnessavond!!

Wonderfull place

I love it! Super relax

• Prijs kwaliteit verhouding

Super vriendelijke mensen en een prachtige welness, wij komen zeker terug!!! Doe zo verder !!!

Schoon en fijn!

Voor 3 uur geboekt, heerlijke plek om uit te rusten en te genieten.

Top priva spa

Echt top service als top kamers

Chillen

Relaxen na een paar hele intensieve maanden

Meine Erwartungen übertroffen

Einfach wunderbar, extrem sauber und schön. Jederzeit wieder und nur zu empfehlen.

Heerlijk!!

Heerlijk tot rust gekomen

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldig even helemaal in je eigen bubbel

Ik had deze ruimte geboekt voor mijn vriend en mezelf ivm 3 jarig jubileum om even samen te ontspannen. Deze prive spa was precies wat wij nodig hadden! Alle voorzieningen die je nodig hebt zijn aanwezig, we vonden zelf 2 uur te kort, dus de volgende keer zullen we langer verblijven. De exotica ruimte heeft een stoomcabine, sauna, lig jacuzzi, een ruim verwarmd zwembad. 2 regendouches en een super grote lounchbank. Ik had gekozen voor het romantische VIP pakket dus de ruimte was ook nog eens mooi versierd. Daarnaast is er ook een minibar waar je tegen betaling gebruik van kan maken. Wij komen zeker snel en graag terug! Dankjewel!

Lekker genoten !

Een mooie kwaliteit prijsverhouding, warm ingericht, lekker warm ook !

Super locatie

Tip. Iets meer handdoeken.

• Prijs kwaliteit verhouding

We hebben een fijne vrijgezellenfeest met ze allen.

Het was een fijne ruimte waar we met ze allen hebben genoten.

Geweldig genoten

Lekker genoten van alle luxe tijdens ons verblijf van zaterdag 12:30 tot zondag 11:00 uur. Gelukkig werkte het weer ook erg goed mee

Het was uitstekend!

Het was uitstekend. Alles was netjes en schoon! En het personeel was super vriendelijk. Ga zo door!

Leuk

Persoonlijk vonden de wij de ruimte zeer klein en mega warm.. zelfs met airco moeilijk omlaag te krijgen. Het lawaai van het zwembad was wel erg aanwezig… waardoor we zeer weinig hebben geslapen. Ook hadden we het gevoel om opgesloten waren… geen ruimte om naar buiten te gaan. .. De accommodatie op zich was wel mooi… proper en hygiënisch. Dus daarvoor goede punten.

Super relax

We hebben er allebei 3 uur van genoten en zullen het vaker gaan doen .was top

Rust gevend

Ik heb kunnen genieten samen met mijn vriendin

super

tjeetje, wat hebben mijn man en ik ontzettend genoten van deze mooie spa, schoon , mooie uitstraling en super gastvrij!! de borrelplank was heerlijk en zeker genoeg !! zeker voor herhaling vatbaar !!

Zeer goed bevallen

Mooie locatie en is ons heel goed bevallen. Alles ziet er netjes uit en ontbij erbij was goed verzorgd.

• Prijs kwaliteit verhouding

Hele vriendelijke en goede service! Prive sauna zelf ook super, alles werktd perfect

Weer een geslaagde ervaring

Geweldig!

Je wordt ontvangen door de meest gastvrije gastvrouw. Alles is netjes en schoon. Inmiddels zijn we al een paar keer geweest. En we gaan nog veel vaker terugkomen. Een keer ben ik mijn telefoon vergeten. Dit werd meteen opgemerkt bij de schoonmaak. Mijn telefoon is netjes bewaard. Nogmaals dank hiervoor!

• Prijs kwaliteit verhouding

Proper, relaxed en duidelijke communicatie.

Zeer mooi complex, gastheer en gastvrouw zijn zeer behulpzaam en duidelijk. We gaan zeker nog eens terug.

Sehr schöner Spa

Wir hatten einen sehr schöne Aufenthalt . Alles sehr sauber und schön eingerichtet. Definitiv empfehlenswert

• Prijs kwaliteit verhouding

Leuke ervaring we komen zeker terug

Zeer vriendelijk personeel een echte aanrader

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!