Zag er allemaal netjes uit en de ontvangst was vriendelijk

Precies zoals op de fotos netjes schoon en de ontvangst was ook erg goed

Top spa

Heel modern spa. Alles was leuk.

Heeeerlijk!

Een van de mooiere privé wellness! Altijd blij om er te zijn.

• Prijs kwaliteit verhouding

Lekker ontspannen na een dagje werken

• Prijs kwaliteit verhouding

Over het algemeen een hele fijne ervaring, de massage stoelen waren voor mij geen toegevoegde waarde

De spa was erg netjes en schoon. Werden vriendelijk verwelkomt door de gastvrouw. Alles werd goed uitgelegd. Enige nadeel vonden wij dat de verlichting niet te regelen was door ons zelf en de temperatuur van de whirlpool en de ruimte zelf had iets warmer mogen zijn. Ondanks dat komen wij zeker nog eens terug!

Lekker seks gehad

Normaal.

Super!!!

Hele fijne sfeer, zeker de moeite waard!! Je komt er heerlijk tot rust

• Prijs kwaliteit verhouding

Ik heb een ontzettend fijne ervaring gehad in de sauna grotruimte. Alles was perfect: een heerlijke, ontspannen sfeer, super schoon en goed onderhouden. Ik had het luxe arrangement erbij genomen, wat het geheel extra luxe en compleet maakte. Absoluut een aanrader…ik kom zeker terug!

Is beste voor ontspannen

Perfect top

Weer heerlijk genoten

netjes ontvangst en goede uitleg. Alles is super schoon en netjes. Er was bij ons iets met de stoomcabine dit is nadien super netjes opgelost. We komen regelmatig en het is heerlijk om tot rust te komen en heerlijk te genieten met in mijn geval mijn partner. Wij blijven zeker terugkomen

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk ontspannen maar zwembad kon schoner.

Zoals iedere keer een heerlijke ontspannen ervaring gehad al vond ik dat het water in het zwembad deze keer een beetje vies rook, alsof het een keer goed gereinigd moet worden... De rest was zoals altijd goed schoon en netjes. De receptioniste is erg vriendelijk en behulpzaam. We zullen zeker weer terugkomen al hoop ik wel dat het zwembad dan weer schoner ruikt.

genoten!

al meerdere keren geweest, zoals altijd was het weer heerlijk genoten en helemaal ontspannen!! hygiene, personeel, en t eten alles was weer top!! tot de volgende keer!

• Prijs kwaliteit verhouding

Altijd super fijn, super schoon en super fijne medewerkers

Ik ben hier nu al een paar keer geweest en elke keer was het een geweldige ervaring. Alles is tot in in de puntjes verzorgd

Genoten

We hadden weer genoten ❤️

• Prijs kwaliteit verhouding

Het ontbrak aan niks ! Na goede uotleg genoten in een woord top/super !

Was top

Schoon en zeker aanrader

• Prijs kwaliteit verhouding

Sfeervol, schoon en goed verzorgd

Wij hebben heerlijk genoten van deze sfeervolle, goed verzorgde sauna faciliteiten. Zekr voor herhaling vatbaar.

Geweldig!

Super mooie ruimte!

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel goed ontvangen door de gastvrouw. Alles goed uitgelegd. Was een heel ontspannen ervaring. Zou zeker terugkomen. De tijd ging heel snel voorbij.

• Prijs kwaliteit verhouding

jammer dat de ruimte die ik geboekt had defect was en hiervan niet op de hoogte gebracht was

Prachtige prive spa!

Ontvangen door een vriendelijke man die ons alles duidelijk heeft uitgelegd! De prive spa was super ruim, heel mooi en natuurlijk het belangrijkste erg schoon. Wij komen zeker terug!

Geweldig en goed schoon

Vriendelijke meneer en gezellige vibe en goed schoon.

• Prijs kwaliteit verhouding

Echt een aanrader, proper, relaxed en rustgevend.

Super service, miscommunicatie van de collega’s super opgelost. Ruimtes zijn super proper en mega mooi. Water is een ontspannende temperatuur en iedereen is super vriendelijk.❣️

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was super tof en zeer schoon alles zat er ook in Ik zal zeker nog eens een bezoekje brengen

Super lieve personelen

Alles perfekt…

Tolles Wellness Privat Angebot, sogar mit Kinder möglich, wir hatten 3 Stunden gebucht war uns zu wenig am Ende, nächstes mal länger. Total sauber und hygienisch, Toller Mitarbeiter, Toller Service, freundlich gerne wieder!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!