Leuke ervaring we komen zeker terug

Zeer vriendelijk personeel een echte aanrader

• Prijs kwaliteit verhouding

Proper, ontspannend, dus gewoon top

Meteen goed ontvangen. Duidelijke uitleg. Vriendelijke Gastvrouw. Goed onthouden. Goede sfeer. Effe helemaal relaxen

• Prijs kwaliteit verhouding

Top ervaring alleen bubbelbad maak veel geluid en je heb onder weinig muziek

Meer muziek onder

Teleurgesteld

Wij komen hier al jaren en nooit problemen gehad. Echter deze keer was ik enorm teleurgesteld door de service. Ik was mijn horloge vergeten in de ruimte en had dit pas door toen ik vertrok. Toen de medewerker aan de balie zijn collega ging verwittigen om na te kijken of er niks meer in de ruimte lag, kwam een andere collega die de kamer had nagekeken boven om te melden dat alles in orde was, wij zijn hierna ook vertrokken. 3u later hadden wij door dat ons horloge kwijt was, en we hadden volledig niks gehoord van de wellness, dus zijn wij teruggereden en hebben wij eerst nog lang moeten wachten tot eindelijk iemand boven kwam. Toen de medewerker die ons geholpen had belde naar zijn collega om te vragen of er een horloge was gevonden, toen pas kwam hij boven met ons horloge. Heel erg! Jullie kijken jullie ruimtes zogezegd goed na? Maar bij een vondst van iemand of spullen gaan jullie niet meteen bellen van wie dit geweest kon zijn? Het excuus uithalen dat jullie zogezegd niet wisten van wie het horloge was? (Het ging over een horloge van €7000!!!)

Verwachting waar gemaakt

Zoals altijd was het goed geregeld alles.lekkere temperatuur zwembad en al het andere.Anna heb de kamer mooi gemaakt met ballonnen en al het andere voor de verjaardags feest. Bedankt voor onze leuke verjaardags verassing.

• Prijs kwaliteit verhouding

Al het water was niet te koud of te warm. Alles was er en het zag er prachtig uit. We hebben er echt van genoten.

Mooie zaak!

Alles perfect!

• Prijs kwaliteit verhouding

Op 17 januari 2026 verbleven in de Jungle ruimte. Zalig lekker ontspannende ervaring. Alles wat we konden wensen was aanwezig. Zalige temperatuur zowel de ruimte als het zwembad, de whirlpool, sauna, we hebben het luxe verwenpakket erbij genomen en echt het was zalig. Uiterst vriendelijk personeel. Wij hebben nu bijna alle ruimtes gehad, en blijven gebruik maken van Aarts Well-ness.

Top prive spa/sauna

Alles was schoon toen wij aankwamen. Goed verzorgd en gastvrij.

• Prijs kwaliteit verhouding

Super aardige gastheer! Mooi en schoon verblijf met alle gemakken voorzien. Echt een aanrader.

Geweldige ervaring

Het was een geweldige ervaring, mooie prive sauna met voldoende faciliteiten. Schoon, netjes en vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar. En wat de prijs betreft, daar hoef je het niet voor te laten liggen. Ik raad het zeker een ieder aan.

Heerlijk genoten

Wij hebben enorm genoten van onze privé sauna-ervaring. Alles was perfect geregeld: uitstekende service, een super hygiënische omgeving en een ontspannen sfeer. De communicatie vooraf en tijdens ons bezoek was bijzonder prettig en zeer beleefd. Een topbeleving die we zeker aanraden!

Heerlijk verblijf

We hebben een heerlijke overnachting gehad. Mooie, schone wellness met super vriendelijk ontvangst. Gebruik gemaakt van de catering wat ook goed verzorgd was en helemaal niet duur. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was een fijne ervaring

Top en ik zou het iedereen aanraden!

• Prijs kwaliteit verhouding

Wat een mooie accommodatie en een lieve gastvrouw

Heerlijk ontspannen!

Het ziet er nog mooier uit als op de foto's! Echt een dikke aanrader. Wij da heen eerst dat 2 uur te kort zou zijn maar we hadden het na die 2 uurtjes allebei zo warm omdat je geen raampje open kan zetten. Het enige wat ik miste in de kamer was een trekkertje voor de vloer.

Even ontspannen

Je waant jezelf even in een andere wereld. Heerlijk om nog eens te doen. Jammer dat we niet wisten dat de temperatuur van het bubbelbad zelf bijgehouden moet worden anders heb je ineens fris water. Reminder voor ons voor een volgende keer.

Super ervaring

Eerste keer wellnes, prima locatie, komen zeker terug

Amazing Experience

I really enjoyed my time at Escapez – Escape Bali. The sauna was amazing, with an automatic water sprinkling system and eucalyptus essential oil added to the stones. It felt very pleasant and unusual for a dry Finnish sauna. The jacuzzi was wonderful as well! With my height of 164 cm, I could lie fully stretched and fit perfectly — total relaxation. Everything was thoughtfully provided: a hair dryer, shower gel, shampoo, tea, coffee, oat milk, towels, and slippers. A big thank you to the staff for their hospitality and excellent service!

• Prijs kwaliteit verhouding

Echt een heerlijke tijd die omvloog.

Erg mooie omgeving en heerlijk zwembad. De drie uur vlogen om. Daarna nog een rondje door de prachtige tuin gewandeld.

Fijne nette sauna.

Fijne en nette sauna. Goed verzorgd.

• Prijs kwaliteit verhouding

Schöne Location aber leider zu warm

Sehr schöne Wellness Location aber leider viel zu warm gewesen fast so wie in der Sauna. Auch das Wasser im Schwimmbecken war viel zu heiß. Zum Glück gab es eine Klimaanlage die das Ganze noch retten konnte.

Genoten!

Heerlijke en goed onderhouden Spa. Jacuzzi en sauna zijn fantastisch. Gastvrijheid en service zijn perfect!

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was echt een mooie plekje en het was ook echt heel fijn want die spa is gwn zo relaxed da je voortaan elke week wilt gwn gaan boeken

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel vriendelijk personeel en een fijne plek om te ontspannen

Personeel was zeer vriendelijk. De ruimte was mooi ingericht. Alles was zoals beschreven, zoals het hoort!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!