Heerlijk

Gastvrij ,rustig en schoon

Goeie spa

Alles was oprecht positief en goed! We werden vriendelijk en enthousiast ontvangen. Temperatuur van het water mocht net iets warmer maar toch een 10 waard! Kom hier zeker terug

• Prijs kwaliteit verhouding

Nette kamer, met fijne sauna, jucussi en stoomcabine. We willen zeker nog een keer terug komen.

Heerlijke 2 uurtjes gehad

Eeg schoon Sfeervol ingericht Sauna infrarood massagestoelen jakuzi stoomkabine en zwembad waren allemaal heerlijk

• Prijs kwaliteit verhouding

Ruim, schoon en vriendelijke eigenaresse! Genoten! Zeker voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel.

• Prijs kwaliteit verhouding

Goed geregelt en goed dat die aan de moslims denkt!!!!

Relaxen , heerlijk

Was helemaal top

Alles was heel proper en netjes, en goede onthaal en uitleg van de personeel! we hebben 3 uren lang echt genoten op de moeder&dochter dag in de beach ruimte, zeker een herhaling waard! Dankjewel Aerts wellness

Ontspannen maar niet tevreden

Alleen vond ik het jammer dat ik 30 minuten bezig geweest met een tv die het uiteindelijk niet deed, de vrouw achter de Bali zei dat er contact zou opgenomen worden maar tot op het heden heb ik geen mail ontvangen

• Prijs kwaliteit verhouding

Ik ben gisterenavond samen met mijn man geweest 3 uurtje Ik kan dit zeer zeker aanbevel het was in 1 woord geweldig Gisteren voor het eerst in 14 jaar samen weg geweest zonder kinderen voor onze huwelijksdag Het was een mooie ervaring en de dame die deze avond dienst had 1 woord wat een lieverd gezellig nog met haar zitten praten terwijl ze ondertussen ook doorgaat voor de gasten Dit is voor ons zeer zeker voor herhaling vatbaar Tevens wil ik nog tegen de eigenaar zeggen diep en diep respect dat je dit in een zware tijd(corona) ben op gaan richten dit laat zien als je iets wil je het kan bereiken ongeacht welke tijd Wij komen zeker in juli weer terug Liefs Andrea&Ron filemon

• Prijs kwaliteit verhouding

Super leuke mensen geweldig ontvangst voor herhaling vatbar ....♥️♥️♥️

Geweldig, schoon, en SUPER gastvrij

Heel mooi, prettig, rustig, schoon En er werd op de laatste minuut nog van alles uit de kast gehaald om ons verblijf nog aangenamer te maken. Er werd een extra tijdslot aangemaakt, en een welkomsdrankje met wat lekkers omdar het onze 20jarigw trouwdag was. Echt SUPER BEDANKT voor het meedenken. Tot snel weer. Lieve warme groetjes Martijn en Susan

Fantastische ervaring

Wij hadden de buiten wellness geboekt dit keer. Was heerlijk. Alles ook weer goed verzorgd. Heerlijke whirlpool en sauna. Zwembad was een leuke aanvulling. Echt een aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel mooie locatie, vriendelijke service en alles was zoals gewenst.

Niks op aan te merken

Helemaal top

Super gastvrij ontvangen. Prachtige lokatie en heerlijk 2.5 uur ontspannen. Was top we komen terug

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk, echt even afschakelen !!

Ik had een verjaardagsarrangement en een lunchplankje erbij besteld. Beiden waren ook super verzorgd en het eten was heerlijk. Wij komen zeker nog eens terug !!

Geweldig mooie privesauna

Zag er schoon, mooi en gezellig uit. De tijd was zo om. Het vip arrangement zeker de moeite waard.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een complete prive sauna belevenis

Bij de start een leuke ontvangst en een snelle maar goede uitleg. Netjes schoon en compleet. Bijzonder plekje in de haven van Ijmuiden. 10 minuten voor het eind, gaat het licht op wit en weet je dat het bijna voorbij is. Een aanrader. Komen zeker nog eens terug

Top.

Heel mooi en groter dan verwacht. Ook aardige en gastvrije eigenaren. Alleen jammer dat bij een overnachting eigen consumptie niet mag, voor het avondeten zijn we daardoor nog weg gemoeten en hebben we 2 uur verloren.

Heerlijk

Zeer tevreden goed aanbevolen

My

Alles was erg goed, alleen het belangrijkste punt: de vloeren waren extreem glad. Als je niet goed oplet, kun je gemakkelijk uitglijden en iets breken. Normaal gesproken mogen vloeren niet zo glad zijn. Dit is echt een probleem dat opgelost moet worden

• Prijs kwaliteit verhouding

Hartelijke ontvangst en een prettige locatie.

Na een hartelijke ontvangst heerlijke avond gehad. Alles precies volgens omschrijving

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijne welness maar wel beperkt

We mochten een half uur eerder komen dus dat was super fijn. De bad jassen die er hingen mochten we ook huren last minute. Via de app geregeld dus helemaal top. Nette instructie voor de jacuzzi en zeker ook logisch. Op de website staat dat er shampoo aanwezig is maar er was alleen douchegel,uiteindelijk hier ons haar maar mee gewassen. De deken die op het bed lag had ik even opzij geschoven en daar vielen nog allerlei rozenblaadjes (decoratie) onder vandaan,gaf ons het idee dat er niet grondig was schoongemaakt. Wat wij echt miste was een Turks stoomcabine en een watertap. Evengoed kunnen relaxen, Finse sauna was prima en al lekker op temperatuur net zoals de jacuzzi.

• Prijs kwaliteit verhouding

Wel ontspannen maar niet optimaal genoten

Goede ontvangst, echter vond ik de locatie niet heel school. Vooral de jacuzzi en het zwembad. In het zwembad lagen haren en in de jacuzzi was aan de zijkant viezigheid.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk verblijf, privé, fijn ontvangst zonder vragen en schoon!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!