Heel vriendelijk personeel en een fijne plek om te ontspannen

Personeel was zeer vriendelijk. De ruimte was mooi ingericht. Alles was zoals beschreven, zoals het hoort!

Ontspannen de spa verlaten

Fijne ervaring met zijn twee geweest. Goed gebruik gemaakt van de ruimte was mijn eerste indruk.

Echt een top spa!

Voor het eerst geweest met mijn gezin. Heel schoon en mooi design. Het bubbelbad was lekker warm, mocht van mij zelfs warmer. Personeel was heel vriendelijk, zeker voor herhaling vatbaar!

Hier is het zo leuk!!

Dit is één van de weinige locaties waar wij zijn teruggekeerd en nog wel eens terug zullen komen! Het is niet helemaal zoals je een privé wellness voor je ziet en dat maakt juist dat het hier zo leuk is! Sjaak is een topvent! Voor ons een dikke aanrader

• Prijs kwaliteit verhouding

We hebben een super fijne overnachting gehad!❤️

We hebben overnacht in de Dubai kamer. Echt een hele mooie schone kamer met top faciliteiten! Het grote bubbelbad met mooie sterrenhemel erboven was onze favoriet❤️ We werden vriendelijk ontvangen en van te voren werd alles netjes uitgelegd over de bediening van alle apparaten. We hebben geen gebruik gemaakt van de keuken, we hadden zelf onze late night snack bij. Heel fijn dat je hier ook je eigen eten en drinken mee mag nemen. De koelkast was groot genoeg om onze eigen koelkastproducten te koelen naast de verkoopbare producten van Romantica zelf. We komen zeker een keer terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles is super, gezellige rust ruimte, goede grote douches, super sauna en stoomcabine en zeer relaxerende jacuzzi. Zeker voor herhaling vatbaar.

Top!!

Voor herhaling vatbaar, vriendelijk personeel en vooral schoon.

Es war perfekt!

Ich war bereits das dritte Mal hier und es war wie immer perfekt. Die Atmosphäre war sehr angenehm und ich konnte so gut entspannen. Alles war super sauber und vorbereitet. Es gibt kein einzigen schlechten Punkt!

Het was echt geweldig

Super vriendelijk personeel en echt een hele fijne ervaring

• Prijs kwaliteit verhouding

Op en top genieten en goed verzorgd

Naast dat de host erg vriendelijk was, is de accommodatie netjes schoon en sfeervol ingericht. Tijd vloog voorbij en de tapasplank is meer dan genoeg. Voor herhaling vatbaar.

Helemaal prima

Xxc

• Prijs kwaliteit verhouding

Super goed verzorgd en schoon

Fijne ruimte met genoeg faciliteiten en goeie service!

Tolles Erlebnis, wir kommen wieder

Von der Beschreibung der Räume, der Buchung und dem gesamten Ablauf dieses Erlebnis, waren wir sehr begeistert. Die Hygiene war einwandfrei und die Erklärung der Mitarbeiterin zu den verschiedenen Features war leicht verständlich.

Veel gereisd maar nog niet veel deze topkwaliteit gezien

Mooi uitgewerkt thema tot in de kleine details, genoeg wellness faciliteiten, verzorgde ruimte en vriendelijke eigenaar

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk dagje gehad mooi ingericht en super schoon. We gaan zeker nog een keertje

Geweldig!

Heerlijk genoten van de faciliteiten en het samen zijn met mijn partner in alle rust.

Echt geweldig.

Goede uitleg,rondleiding. Eén en al luxe en superlief personeel.

• Prijs kwaliteit verhouding

Precies wat we nodig hadden. Stilte en Rust!!

Letsel schade

Bij aankomst kregen wij geen enkele uitleg of begeleiding. De ruimte was schoon, maar de shampoo was leeg. Wat direct opviel, was hoe extreem glad de vloer was. Uit voorzorg hebben wij onze eigen slippers aangetrokken. De douche is in het midden van de ruimte geplaatst, waardoor het water zich overal verspreidt. Het zwembad is bereikbaar via twee trapjes die zeer glad waren. Bij het verlaten van het zwembad kom je via dezelfde trappen weer uit op een natte douchevloer, waardoor water onvermijdelijk door de hele ruimte wordt meegenomen. De vloer is niet antislip en vormt een duidelijk veiligheidsrisico. Daarnaast was er geen trekker of hulpmiddel aanwezig om het water te verwijderen, wat wij zeer onzorgvuldig vinden. Na ongeveer twee uur ging het ernstig mis. Mijn man is uitgegleden op de trap. Hij probeerde zich nog op te vangen, maar aan de rechterzijde was geen leuning aanwezig. Hij is van de trap gevallen, was kort buiten bewustzijn en heeft beide ellebogen, zijn hand, rug en hoofd ernstig verwond. Dit is een zeer kwalijke en onveilige situatie. Essentiële veiligheidsmaatregelen ontbreken volledig. Wij raden deze sauna absoluut niet aan.

Geweldig!

Geweldige ervaring, in het echt nog mooier dan wat je online ziet. Hele vriendelijke gastdame en gastheer. Deur gaat achter je dicht en volledige ontspanning komt . Ik was samen met mijn vrouw we hebben heerlijk genoten. Ik kom zeker terug !

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk tot rust gekomen.

Wij hebben een heerlijke 4 uurtjes gehad. Via de tv een muziekje op de achtergrond. Alles zag er keurig en schoon uit. Bij binnenkomst een rondleiding en uitleg gekregen. Wij komen vast nog wel een keer terug. Gr, René

Mooie en complete locatie

Uitleg over de faciliteiten gekregen. Aardige gastheer en alles was heel netjes en schoon!

Netjes

Nette spa. Iets kleiner dan verwacht.

Heel fijn

Heel fijn

Heerlijk ontspannen

Hele fijne ruimte, voelde heel verwelkomend. De kamer is ruim genoeg en voelt toch intiem. De jacuzzi is heerlijk. We hebben echt genoten en komen zeker terug!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!