Alweer top!

We hebben weer een fantastisch bezoek gehad! We komen hier regelmatig en het is iedere keer opnieuw een heerlijke ervaring. Bij aankomst worden we altijd vriendelijk ontvangen en alles is duidelijk uitgelegd. Linda is ontzettend gastvrij en eerder werden we ook door Adrian met dezelfde warmte ontvangen. Aan alles is gedacht: voldoende slippers, badjassen en handdoeken, een lekker warm zwembad, een fijne sauna, jacuzzi en stoombad. Zelfs de waterdruk van de plafond­douche is perfect. We begrijpen dan ook niets van de negatieve reacties die hier en daar voorbij komen; wij hebben tot nu toe nog nooit een tegenvaller gehad. Voor ons zoontje met autisme, die niet naar een openbaar zwembad kan, is dit echt dé ideale plek. Het zwembad is bovendien ruimer en dieper dan bij veel andere privé-sauna’s — precies de reden waarom wij hier blijven komen. Kortom: elke keer weer genieten!

Weer super geweest

Weer super geweest alles netjes en schoon

• Prijs kwaliteit verhouding

Complete en fijne wellness!

In hartje Kampen, een fijne welnes om er even helemaal uit te zijn. Knus en compleet!

Perfect discret

De ongewone omgeving verbergt een waar wonderland. Dank aan de dromer en iedereen die betrokken is bij de exploitatie ervan.

Altijd super!

Wij komen hier zeker elke maand en het is altijd heerlijk ontspannen. Vriendelijk personeel en mooie ruimtes.

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie locatie en hele lieve gastvrouw. De ruimte zelf was heel mooi, schoon en netjes. Ook heel sfeervol. Alles werd goed uitgelegd door de gastvrouw.

Erg schoon

Fijn verblijf gehad, vriendelijke medewerker.

Geweldig.

3 zeer grote bedden binnen 2 stappen te bereiken vanuit de sauna of jacuzi die trouwens ook heel ruim zijn. Grote mooie ruimte. Bubbelbad heeft niet veel kracht en er zitten niet olien in of iets om het lekker te laten ruiken maar als je echt een massage wilt kan je die daar ook boeken. Ook heel redelijk geprijst. Vaker doen in ieder geval. Vrouw die er werkt is ook heel sociaal en aardig.

Dit moet je beleven

Absolute aanrader voor iedereen die zichzelf wil verwennen met een moment van luxe en ontspanning.

Perfecte avond

Prachtige sauna en bubbelbad en goede service goed vertoeven daar

Altijd weer genieten

We zijn al vaker hier geweest en het is altijd weer tot in de puntjes verzorgd. Voor ons geen andere privésauna meer.

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldig! Vriendelijke medewerkers! Goedkoop! Ik zou het zekker aanbevelen We zijn helemaal tot rust gekomen! En we gaan zekker vaker na toe

• Prijs kwaliteit verhouding

Super luxe en goede sfeer!

Het was super mooi en leuk, schoon en nieuw! Wat een super leuke date! Alles was heel praktisch waardoor je lekker kon genieten :)

• Prijs kwaliteit verhouding

Een geweldige ervaring rijker.

Heerlijk kunnen genieten en weer helemaal zen geworden. Top spa!

Geweldig genoten

Mooie privé sauna nette uitleg

• Prijs kwaliteit verhouding

Super relax en een geweldige ervaring

Ik heb een hele leuke middag gehad samen met me vriendin. We kwamen er beide helemaal zen uit en hadden ons goed vermaakt.

Geweldig!

Ik was zeer tevreden met mijn bezoek. Supervriendijk ontvangen geweest. Lekkere hapjes en drankjes. De faciliteiten waren goed onderhouden en we konden echt tot rust komen. Zeker een aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Prachtige schone ruimte, goede uitleg, mooie faciliteiten

Fijne ruimte om een paar uurtjes te genieten. Aardige eigenaresse. Aanrader.

Heerlijk!

Ontvangst vriendelijk, hele mooie spa, goede temparatuur, schoon en de lunch was lekker. Wij hebben genoten!

Fijne relaxmiddag

Fijne lekkere middag gehad in mooie ruimte met goede warme sauna en jaccuzi

Heerlijk genoten samen

Magische ervaring

Supergastvrij ontvangen.

Een fijne ervaring

Een moment van luxe en wellness en tijd voor elkaar.

A Perfect, Relaxing few hour getaway

My boyfriend and I had a really great experience here. After a long week, it was exactly what we needed—a relaxing private spa with thoughtful amenities like a sauna and jacuzzi. We loved starting in the sauna, doing a cold rinse, and then unwinding in the jacuzzi. The atmosphere was calming, and all the small touches—from the speakers and personal care products to the overall ambience—made the visit feel extra special. The host was also incredibly friendly and made sure we were well taken care of. A wonderful place to recharge and spend quality time together.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!