Magische ervaring

Supergastvrij ontvangen.

Een fijne ervaring

Een moment van luxe en wellness en tijd voor elkaar.

A Perfect, Relaxing few hour getaway

My boyfriend and I had a really great experience here. After a long week, it was exactly what we needed—a relaxing private spa with thoughtful amenities like a sauna and jacuzzi. We loved starting in the sauna, doing a cold rinse, and then unwinding in the jacuzzi. The atmosphere was calming, and all the small touches—from the speakers and personal care products to the overall ambience—made the visit feel extra special. The host was also incredibly friendly and made sure we were well taken care of. A wonderful place to recharge and spend quality time together.

Helemaal top!

Effe lekker helemaal niks. Ja tot rust komen. Heerlijk ruimte, niks op aan te merken. Werden heel netjes ontvangen bij binnenkomst en heeelijk kunnen genieten van de faciliteiten komen hoer gauw weer terug

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldige privé spa ervaring!

Wij zijn met onze drie kinderen geweest, samen met mijn vrouw, en we hebben echt een fantastische tijd gehad. De spa was super schoon, mooi onderhouden en volledig privé, waardoor we heerlijk konden ontspannen zonder gestoord te worden. De kinderen vonden het geweldig, genoeg ruimte, veilige voorzieningen en overal een fijne sfeer. Mijn vrouw en ik konden ook echt tot rust komen. Alles was netjes, warm en perfect voorbereid bij aankomst. Gastvrouw was zeer vriendelijk, netjes alles uitgelegd. Een echte aanrader voor gezinnen die op zoek zijn naar quality time in een rustige en luxe omgeving. Wij komen zeker terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie spa, gastvrij ontvangst en fijn verblijf. IJsbad is een aanrader.

Lekker relaxed

Wij zijn en nachtje gebleven voor ons 15 jaar huwlijk ( keer wat anders zonder de kids haha) Alles was netjes geregeld. Het gast vrouw zat op ons te wachten en heeft ons goed uitgelegd hoe alles werkte. Verblijf was schoon en ruim niet zo gepropt wat je soms ziet. Zijn er paar dingen dat ik had anders gedaan en gewilt in het binnenruimte en buiten. Zoals tafel en stoelen om te kunnen ontbijten. En paar anderen ding maar niet echt te melden.

Geweldig!

We zijn naar verschillende prive wellnessen geweest maar deze was wel echt de beste! Goed ontvangst, lekker schoon,ruim alles wat je nodig hebt om lekker even te ontspannen! echt geweldig we hebben genoten! Enigste puntje was dat je geen drankje of hapje had/kon bestellen dus dat zelf meenemen!

Wel goed en schoon

Mooie spa , ik Kom zeker nog terug

Heerlijk genoten

Met zijn tweeën heerlijke rust gehad, kwam helemaal zen na buiten. Had voor 2 uur geboekt en dacht in eerste instantie houdt ik dat wel vol zo lang maar de tijd was zo voorbij. Kom zeker nog is terug!

Heerlijk ontspannend

Heerlijk ontspannen, we hadden een sauna en een infrarood sauna en een bubbelbad. Allemaal een aanrader. Alles was netjes schoon en verzorgd. Heerlijk genoten, even niks aan je hoofd. Dit gaan we zeker vaker doen!!!!

Ideale ontspanning

Welness met een extraatje erbij! Samen genieten van een leuke gevarieerde accommodatie! Verzorgd.

Amazing

Het blijft ontspannen puur

Zalige ontspanning

Wij zijn vaste klanten , normaal altijd de jungle ruimte. Nu kozen we eens de tropische ruimte, heel cozy. We namen dan ook nog eens een dubbel blok met ontbijt. Wel, een echte aanrader voor totale ontspanning

• Prijs kwaliteit verhouding

Moment heerlijk, achteraf bittere smaak

Fijne faciliteiten, en schoon. Het zwembad en het Turks stoombad zijn heerlijk. Alleen jammer dat de sauna niet warm werd. En dat het ook niet opgelost kon worden op het moment dat we er waren. Had zelfs het gevoel dat ik als klant niet geloofd werd door de eigenaar. Terwijl het meisje achter de balie het ook zelf had geconstateerd. Dit maakt de ervaring minder prettig. Anders hadden we een betere ervaring gehad. Nb als je naar deze wellness gaat, vergeet geen handdoeken, slippers, badkleding en zeep mee te nemen. Dit staat niet goed aangegeven op de website, maar is niet (of weinig) voor handen en verplicht (badkleding/slippers).

Altijd goed!

Vaste klant al 16 jaar.Altijd perfect!

Mooie locatie, ruim opgezet

Mooie locatie, mijn vriendin en ik hebben ervan genoten. 1 min puntje was dat we geen warm water hadden met douche, voor de rest was het voor ons goed!

• Prijs kwaliteit verhouding

Hele mooie locatie! Luxe uitstraling, een heerlijke douche en bed. De grote Jacuzzi was voor ons te koud (34) graden (is persoonlijk), Maar de kleine Jacuzzi heerlijk warm (39 graden). Buiten en binnen zijn veel fijne zitplekjes! En de massage stoelen zijn ook echt echt een aanrader, ontzettend goede stoelen met diverse programma's. Wij komen zeker een keer terug!

Beste in Nederland

Verreweg de mooiste. Hebber veel bezocht maar dit is echt kwaliteit. Gaan zeker vaker komen

Heerlijk ontspannen

In Almere waren we nog niet eerder geweest wel in 1 van de andere lokaties in Lelystad .Ook hier in Almere was alles goed verzorgt en schoon na een korte uitleg van alle voorzieningen hebben wij heerlijk 3 uurtjes kunnen ontspannen .

Eindelijk rust en ontspanning

Super goed verzorgd Gaan we zeker herhalen

Super!!

Super naar ons zin gehad, zeker voor herhaling vatbaar, Alleen misschien als positieve feedback, misschien een trekker voor de vloer droog te maken in de kamers

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie ruimte jammer dat jacuzzi niet werk

Mooie ruimte ruime jacuzzi maar werk nie kleine babystraaltje kwam eruit

Alles perfect

Een hele fijne plek , ik raad het iedereen aan .

Top!!!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!