Helemaal goed

Zeer goede en handige ruimte

Heerlijk zoals gewend!

Ik en mijn vriend zijn nu een aantal keer geweest. We worden elke keer super fijn ontvangen door het personeel, altijd vriendelijk. We komen hier samen even lekker tot rust wanneer we dit nodig hebben, en dat lukt ook elke keer helemaal. Wij blijven zeker terug komen!!

Alles prima.

Heerlijk ontspannen!

Alles was netjes voorbereid! Hierdoor hoefde we alleen maar binnen te stappen en te genieten!

• Prijs kwaliteit verhouding

Super netjes, schoon en van alle gemakken voorzien!

Een heerlijke 3 uur ontspanning. Wellness was super netjes en schoon. Heerlijke frisse geur en aangename temperatuur. Jacuzzi was heerlijk warm. Mooie sfeerverlichting en ambiance. Gastvrouw zeer vriendelijk. Dit was onze eerste keer, maar zeker niet de laatste hier komen wij zeker nog een keer terug!

Altijd geweldig en heerlijk

Altijd heerlijk en genieten We zijn nu voor 5de keer geweest Altijd een super leuk vrouwtje die ons verwelkomd En Altijd is het weer heerlijk genieten ontspannen Dit keer was de zon even lekker om het hoekje aan kijken waardoor de tuin echt optimaal is en je lekker in het zonnetje kan zitten Nogmaals als je echt wilt genieten en even helemaal tot jezelf wilt komen niet meer nadenken maar gewoon lekker boeken En dan schrijf je net zo leuke review als mij

Geweldig & heel ontspannen

Zeer warm ontvangst en rustige locatie! Eenmaal aangekomen kreeg je een korte uitleg over hoe alles werkt en wat de regels zijn! Daarnaast werden we nog gebeld door de eigenaar om wat dingen uit te zetten. Wat voor ons geen probleem was! We hebben heerlijk genoten de 2.5 uur al hoewel die tijd zo voorbij vliegt! Maar we zijn helemaal opgeladen en tot rust gekomen! We gaan zeker een keer terug komen!

Ben luxe gewend

De bubbelbad is lekker alleen wel klein . Voor de rest een sauna ( niet mijn ding) en 2 boxspringen om even te kunnen relaxen Leuk als je net een relatie hebt en wil niet bij papa en mama Leuke locatie ga zo door.

• Prijs kwaliteit verhouding

Misschien, als plusje het verkoop van drinken of wat lekkers, als latere toevoeging voor het bedrijf zo leuk zijn!

Heerlijk

Heerlijk relaxed na bezoek Bahia. Zeer vriendelijk ontvangen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie plek om te relaxen

Voor herhaling vatbaar!

Ik ben hier samen met een vriendin geweest en we hebben het echt heerlijk gehad. Eerst kunnen genieten van een duo massage en daarna de privé wellness. Het heeft alles wat je nodig hebt om een avond helemaal te ontspannen. Wij komen zeker terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Voor de 2e keer geweest was weer top Heerlijk genoten. Weer de volgende gaan plannen

Heerlijke tijd gehad

Heerlijke tijd gehad. Vriendelijk ontvangen.

perfect

Mijn verblijf in de privéspa in Buren was een aangename ervaring. Voor het eerst genoten van een privé sauna, wat een verfrissende afwisseling bood ten opzichte van de gebruikelijke openbare sauna's. De faciliteiten waren schoon en het ontvangst vriendelijk. Een aanrader voor wie op zoek is naar ontspanning in een rustige en persoonlijke setting.

• Prijs kwaliteit verhouding

Super, alles was perfect.

Mooie Spa,

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel huiselijk en knusse omgeving.

Super ervaring prachtige spa

Het was echt een super ervaring Het begon al bij de ontvangst super vriendelijk De spa was echt super boven verwachten goed Het ontbreekt er aan niets We hebben echt genoten

Super erg genoten!

Heerlijke privé spa. Echt tot rust komen, super vriendelijk personeel en heel schoon allemaal.

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie, nette en gezellige locatie.

Goed contact met de eigenaar over aankomst en vertrek. Bij aankomst een duidelijke, vriendelijke en vooral korte uitleg van wat dingetjes. Er staat genoeg cola, fanta en water in de koelkast. Koffie en thee is er ook. De sauna is er goed, word snel en goed warm. Pooltafel is leuk om gezellig even bij te komen. De jacuzi ziet er groter uit op de fotos dan in het echt, maar met een beetje passen en meten vind je vanzelf een goede houding met zn 2. Goeie tv aanwezig met streamings opties en tv pakket. Ook een goede geluidsbox voor muziek aanwezig.

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles zit er op, thats it

Zoals geadverteerd, alles is er, maar het enige wat er uit springt is de fatsoenlijke prijs.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke plek om te ontspannen

Heerlijk genoten

Wij hebben met ons 2 heerlijk genoten van de faciliteiten die aanwezig waren voor herhaling vatbaar.

• Prijs kwaliteit verhouding

Helaas vind ik de prijs en kwaliteit verhouden ietwat aan de mindere kant

Opzich de ruimte was mooi toen we binnen kwamen maar we kwamen er al snel achter dat je alles hoorde in het gebouw wat ons een minder privacy ervaring gaf, de bubbels in de jacuzi waren te zacht en de jetz te hard de tegels waren erg glad waardoor je op moest letten dat je niet uitgleed. Het was opzich wel een leuke ervaring en als de prijs wat schappelijker was zouden we zeker wel terug komen. Wel super lief dat de medewerkster nog even koffie kopjes heeft gebracht en ze was super aardig

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!