Schoon en opgeruimd

Schoon en opgeruimd

Heerlijke avond

4,5 uur heerlijk genoten van een heerlijke privé spa. Zeer grote ruimte waar je echt het idee hebt alsof je een complete spa voor je zelf hebt. Heerlijke baden en sauna's. Helemaal tot rust gekomen.

Super !

Heel mooie

Top locatie! Fijne spa

Fijn onthaal en alles aanwezig voor een fijne tijd

İk vond het Prachtig

Het was echt een mooie plek, schoon en warm. Wij vonden heerlijk. Een tip graag minder gloor in het water.

• Prijs kwaliteit verhouding

Zo genoten in deze fantastische welness. Aangenaam ontvangst. Als je binnenkomt,ben je direct zen. Wat een heerlijk bed, alleen moet je voorzichtig zijn bij het in en uitstappen want het is nogal hoog. En persoonlijk heb ik graag een zwembad erbi. Als ik kon, zou ik jullie 6 sterren geven

Heerlijk genoten

Hele prettige ervaring gehad , Wij komen zeker weer eens terug

Gewoon super

Ben er nu voor de tweede keer geweest en ben uiterst tevreden. Medewerker is flexibel en doet niet moeilijk over 5 min eerder aanwezig zijn. Kamer is super en van alle gemakken voorzien. Alle ruimtes waren lekker op temperatuur en het is er schoon.

• Prijs kwaliteit verhouding

Vriendelijke ontvangst. Was schoon en fijn.

• Prijs kwaliteit verhouding

Douche heeft 2 standen : heet of levend verbranden Muziekbox doet het niet In de stoomcabine als je niet goed uitkijkt krijg je hete stoom op je been We werden er eerder dan onze tijd uitgeroepen met geklop op de deur Voor de rest was het schoon en netjes Jacuzzi was fijn warm en krachtig en groot , bed had comfortabele bedekking Sauna was snel warm

• Prijs kwaliteit verhouding

Was een zalige 4 uur. Vriendelijke ontvangst. Een propere mooie wellness met alles erop en eraan. Ook de snacs en drinken waren heel svhappelijk in pijs.

Fantastis!

perfect

Alles was perfect. Dank u wel!

Heerlijk

Heb hier genoten samen met mijn vriendin

Good

Nice atmosphere.

Nice en lekker

Was heerlijk goed ontvangen alleen de kamer kon wel warmer. Misschien komt het door dat we de eerste wat waren om 12:45uur Zwembad voelde ik aan me voeten vuiligheid en zag los liggende haar Maar verder een mooie kamer en netjes

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie locatie, mag aan de buitenkant nog wel aangepakt worden

Heerlijk genoten, mooie complete privé sauna. Met alles erin.

Nooit meer anders

Wij zijn ervaren sauna gasten, maar hadden nog nooit een privé sauna geprobeerd Nu wel, ter ere van een 50e verjaardag, en we willen niet meer anders Spa supreme Amora is romantisch, schoon en voorzien van alles wat je nodig hebt We hadden 3 uur geboekt maar gaan een volgende keer zeker langer. Absolute aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldig , echt genieten.

Heerlijke relaxte middag gehad

heerlijk

whirlpool mag wat warmer.

Genoten!

Schoon, nieuw en netjes.

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles was perfect. Fantastisch ontvangst met een goede uitleg. Variatie in mogelijkheden. Heerlijke lunch met vele soorten hapjes en drankjes. Een echte aanrader!

HEERLIJK!!!

Heerlijk genoten

Goede ervaring.

Het enige nadeel was dat we bij aankomst aantroffen dat her trappetje van het zwembad kapot was. Waardoor in het zwembad gaan lastig was. Voor de rest een top ervaring gehad

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!