Goede ervaring.

Het enige nadeel was dat we bij aankomst aantroffen dat her trappetje van het zwembad kapot was. Waardoor in het zwembad gaan lastig was. Voor de rest een top ervaring gehad

Helemaal geweldig

• Prijs kwaliteit verhouding

Zeer goed en heel hygiënisch!

Hele mooie ruimte! Wij hebben genoten en wij komen zeker terug! ☺️

Mooie privésauna

Voor een verblijf van 2 uur prima sauna. Sauna zelf ik klein maar goed, heerlijke jacuzzi en prima voor elkaar met douche- en relaxruimte. Vriendelijk personeel.

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles was mooi geregeld en zag er goed uit

It IS an amazing place

Great enviroment with great privacy. The room was very calm and chill. Great for enjoying a good time with your partner or Friends.

Geweldig.

Stoom kabin werk niet of weten de gasten niet hoe het werk.

Teleurgesteld

Water van jacuzzi was goed schoon en warm. Alleen jammer dat de stoombad het niet deed bediening knop was helemaal weg best wel gevaarlijk vocht en water er achter . En de sauna deur is ook verzakt en beste kieren er tussen. en een tegel was helemaal los bij de jacuzzi trap glee bijna uit. Dit was in de tropical .dan vind ik de city spa toch wat beter 2 keer geweest

• Prijs kwaliteit verhouding

We hebben een heerlijke avond gehad!

Eigenaares heeft ons heel fijn ontvangen en alles goed uitgelegd. De ruimte was zeer hygiënisch waar ik zelf altijd goed op let en in de ruimte is alles om een gezellige en ontspannend moment te hebben. Zeker een aanrader en aangezien er uitbreiding komt in de ruimtes komen we ook zeker nog een keer terug.

Puur genieten.

Heerlijk even ontspannen.

Genoten

Hele leuke ervaring, vooral het koude weer in combinatie met de wellnes. Aardig personeel. Mooie Creatieve ruimte.

Ontspannende belevenis

Nette, vriendelijke gastvrouw die ons (in het Engels) alles uitlegde. Ruimte was schoon en opgeruimd. Vers, schoon water. Sfeervolle inrichting. Paar aandachtspunten: koude vloer. Geen klok, je wilt eigenlijk je mobiel niet bij je hebben, maar deze had je nodig om de tijd in de gaten te houden. Geen zandloper en temperatuurmeter in de sauna. Een beknopte gebruiksaanwijzing voor de sauna's zou fijn zijn.

Uitstekend en super hygiënisch

Niet verwacht dat het zo hygiënisch zou zijn. Heerlijk genoten en uitgerust. Goed begeleid ook omdat we voor het eerst kwamen. We komen zeker terug

Prachtig

Een hele mooie plek om te ontspannen hygiëne was ook goed wat ik het belangrijkst vind dus heel erg schoon goed behandeld door personeel zeker een aanrader

Good

Very good

Sehr gut

Genütliche location und sehr sauber. Kann man nur empfehlen

Heerlijk !

De privé sauna was ideaal van formaat en alles was netjes en schoon, wat zorgde voor een ontspannen sfeer. We hebben echt genoten van ons verblijf. Een klein aandachtspunt was dat het water in de jacuzzi wat aan de koude kant was. Ook was er bij vertrek rond 10:45 niemand aanwezig bij de receptie toen ik nog iets wilde afrekenen, maar dit deed verder geen afbreuk aan de fijne ervaring. Zeker een aanrader!

Alles was ok

Heerlijke!!!!

Heerlijke plekje om van elkaar genieten!!

Top avond gehad!

Het is echt een top plek heerlijk schoon en top ontvangen alles is een 10. Enige tip die ik zou willen geven is hang er een groter Tv neer. Voor de rest echt een aanrader.

Het was GENIETEN

Het was super fijn bij sauna romantica nu voor tweede keer geweest. Super aardig en vriendelijk personeel. Echt kunnen genieten. Zeer hygiënisch in een woord top. Ik kom vaker terug!

Alle gemakken binnen handbereik

Prettige ervaring. Vriendelijke gastvrouw. Zwembad te klein om echt in te kunnen zwemmen. Jacuzzi maakt veel herrie en staat naast het bed waardoor oordopjes nodig zijn om te slapen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Ik ben er zeer tevreden mee. Voor herhaling vatbaar

Geweldig.

Vriendelijke ontvangst. 3 uurtjes lang kunnen genieten van een heerlijk warm bubbelbad. Sauna en stoomcabine top! Het rook er heerlijk schoon! En zo zag het ook uit. Op en top geweldig!

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie kamer met alles erop en eraan

Mooie kamer met alle gemakken voorzien

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!