Fijne ervaring

geen klachten ervaren!

Genoten

We werden goed ontvangen en heerlijk voor 3 uur genoten in de prive spa. Alles zag er netjes en schoon uit. Het was genieten.

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie locatie, discreet, helemaal fijn!

Super fijne plek, makkelijk te vinden. De sauna zelf is heel ruim en echt prachtig. Al met al een heerlijke ervaring die we zeker nog een keer gaan herhalen. Kleine verbeterpuntjes: het is totaal onduidelijk wat de knopjes op het bubbelbad doen (hang er een geplastificeerde uitleg bij?) en de douche is volkomen onduidelijk te bedienen....

• Prijs kwaliteit verhouding

Ziet er allemaal heel goed uit, netjes en schoon.

Dikke prima

Aardige ontvangst en goede uitleg van de faciliteiten. Heerlijk genoten en tot rust gekomen op deze mooie plek.

Geweldig ervaring! Dank voor alles

We hebben genoten en alles is naar wens geweest. Dank jullie wel!

• Prijs kwaliteit verhouding

Zeker voor herhaling vatbaar!

Uitmuntend

• Prijs kwaliteit verhouding

Wauw, een woord is genoeg

Wij hebben hier gisteravond heel erg van genoten. Het ontvangst was prettig en door de gastvrouw goed geregeld. De ruimte was van alle gemakken voorzien, de wijn was heerlijk en alles was mooi schoon. De afrikaanse sfeer compleet met heerlijke geurtjes en aangename temperatuur zorgen direct voor een goede start van een romatisch samenzijn. Wij komen zeker terug!

Klassevol en goed verzorgd

Geweldig en lekker ontspannen

We hebben genoten super middag gehad. Alles was super schoon en een super goed verzorgde borrelplank. We komen zeker nog 1x terug..

Heerlijk

Vriendelijk personeel aan de balie, hij legde alles goed uit en ik was gestresst doordat in de file stond en wat later was. Mr heeft ons extra tijd gegeven. we komen zeker terug als de nieuwe spa opengaat!

Het was weer top.

We hebben bijna alle ruimtes gehad en sommige al 2 of 3x. Het blijft genieten.

Prima saunacomplex

We hebben een fijne ervaring gehad , de temperatuur van het zwembad was heel aangenaam.

• Prijs kwaliteit verhouding

slecht indruk van het verblijf

wij vonden dus paar dingen niet heel goed de whirlpool viel erg tegen weinig power van de stralen in het water; het water koel ook heel snel af dus constant bijvullen met heet water de vloer waar je overheen moet lopen spek glad overal en steen koud ! wat dus niet lekker aan voelt. douche duurt zeer lang voor warm water en werken niet optimaal 1 douche slang lekte aan alle kanten stoombad stelt gewoon niks voor super klein en deur sluit niet lekker de sauna was zeker perfect op warmte maar wel weer slecht sluitende deur en ook weer steen koude tegels op de grond en je kan amper naast elkaar zitten het zijn meer lig plekken. toen wij een bakkie koffie wilde pakken bleek de koffie zetter heel vies te zijn. wij hebben een pad gebruikt om een heerlijk bakkie te maken, wat blijkt het ging stinken als rotte eieren door heel de accommodatie deze koffie hebben we gelijk weggegooid maar de lucht is helaas blijven hangen wij hadden voor 3 uur geboekt maar zijn naar iets meer dan 2 uur weggegaan wij vinden het heel jammer dat je zoveel geld voor iets betaald en niet krijg wat je verwacht dus voor ons nooit meer

Alles goed verzorgd

Goede sauna

Topverblijf!

Heerlijke rustige plek waar je kan genieten van de wellness en rust. Prachtig huisje, van alle faciliteiten voorzien. Alleen het 2 persoonsbed beneden is wat klein en minder comfortabel omdat die erg beweegt als de ander draait. Verder top!

• Prijs kwaliteit verhouding

Zeer goed, buiten het vertrek.

De ontvangst en de faciliteiten waren heel goed. Alles was proper en ik en mijn vriendin hebben echt genoten ervan. Maar het vertrek is niet zo goed verlopen. Desondanks dat ik al op voorhand meerdere keren had gezegd dat we vroeger door moesten en dat dit door het personeel is goed gekeurd en door gegeven aan de volgende, kreeg ik nog een bericht dat we vroeger waren vertrokken en dit niet de bedoeling was. We hebben dit via whatsapp en de dag dat we incheckte heel duidelijk gezegd. Dus ik weet niet waar het hier is misgelopen.

Te duur

Te duur voor hetgeen je krijgt.

• Prijs kwaliteit verhouding

Was für eine tolle Erfahrung! Das Zimmer war super sauber und wunderschön dekoriert. Wir haben es wirklich genossen, es war sogar besser als wir erwartet hatten. Wir werden Sie auf jeden Fall im Dezember wieder besuchen. Wirklich ein Top-5-Sterne-Erlebnis und absolut empfehlenswert., vielen Dank, dass wir bei Ihnen sein durften.

• Prijs kwaliteit verhouding

Wir sind bereits zum zweiten Mal hier und es ist jedes Mal super entspannend.

Das Zimmer war etwas warm, aber wir waren zufrieden und werden Sie beim nächsten Mal auf jeden Fall wieder buchen. Ich kann Sie weiterempfehlen.

Genieten, kwaliteit en rust

Het was geweldig, lekker genieten en even bijkomen. Gastvrouw heel vriendelijk!

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldig netjes en goed verzorgd

Een hele middag genoten van de faciliteiten. Deze zijn uitgebreid en schoon. Wij hebben Marion als een hele goede gastvrouw ervaren die de tijd voor je neemt om alles uit te leggen en verder je privacy respecteert. De verzorging van hapjes en drankjes door haar hebben wij ook als zeer goed ervaren.

• Prijs kwaliteit verhouding

Het personeel was erg vriendelijk. De spa zelf was boven verwachting en zeer relaxerend. Wij hadden een fruitschaal en bittergarnituur, deze worden speciaal voor jou gemaakt, op een tijdstip naar wens. 10/10 experience.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een supper ervaring gehad alles was mooi en verzorgd ik kom zeker terug eventueel voor een samenwerking

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!