Ontzettend genoten in deze privesauna

We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen een goede uitleg! Alles is zeer schoon! Het is heel erg goed genieten in deze fijne sfeer! Wij komen zeker terug!

Welldone!

Ideale locatie met een parkeergarage tegenover. Aardige medewerkster.

Heeeeerlijk genoten !

Vriendelijk ontvangen en begeleid, alles zeer proper en enorm kunnen genieten.

Relaxe belevenis

Was leuk gezellig

Es war sehr schön!

Alles super,sehr sauber!

het is erg goed

Goeie sauna

Alles was ged aleen kleine lekage gehaden natte kleding maar verders de droog sauna is top verders wel goeie beleving

Fantastisch!!

Wij hebben echt lekker van genoten! Heel schoon en in privé relaxen. Heerlijk!

Vakantie in eigen stad

We worden gastvrij ontvangen met een kleine uitleg van alles. Er staat al een ontspannen muziekje op en de openhaard is aan. De verlichting is sfeervol en jaccuzi op perfecte temperatuur. De hapjes zijn lekker en het is lekker schoon. Het voelde als 2, 5 uur vakantie in eigen stad.

Heerlijk rustgevend en ontspannend

Hele nette en goed verzorgde locatie. Waarbij je kan genieten van alle Wellness faciliteiten. Wij hadden ook de borrel plank genomen en de keuze was meer dan genoeg. We komen zeker nog eens terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was een top ervaring, super mooi, proper, …

Het was een top ervaring, super mooi, proper, …

Zonde van het geld

We keken uit naar een relax moment maar dit was eerder stress dan ontspanning. De bubbelbad was half kapot, de houten deuren overal waren beschadigd door de vocht, er was schimmel in een van de saunas. En voor het “ontbijt” van 60 euro, kregen we oud fruit, een paar broodjes van de lidl en de sap was niet vers maar uit een pak. De sfeer was heel slecht. We hadden 2 uur geboekt maar zijn helaas eerder weg gegaan. Echt jammer want het personeel was erg lief. Deze plek heeft dringend onderhoud nodig

Heerlijk 2 uur genoten en gerelaxt

Heerlijk 2 uur genoten en gerelaxt

Helemaal te gek !

Super locatie, de tijd vliegt aan je voorbij

• Prijs kwaliteit verhouding

Erg onder de indruk, nog veel beter dan op de foto’s.

Mijn partner en ik hadden een overnachting geboekt (19.00-10.00). Direct bij binnenkomst werden we verrast door de warme, knusse en luxe sfeer van de slaapkamer. De aparte (aangesloten) privé wellness, waar je via een tussengangetje (waar koffie, thee etc. te vinden is) vanaf de slaapkamer naartoe kan, was ook groter dan verwacht. Enorm luxe ruimte met uitgebreide faciliteiten en veel leuke opties. De faciliteiten zijn ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. De jacuzzi staat buiten op het privéterras. We hadden wat zorgen hierover omdat het zo regende en waaide buiten. We haalden de cover er net voordat er ingingen af en het water was super lekker warm. Leuke opties met lichtjes ook! Bij het naarbinnen gaan deden we de cover er steeds weer even op. Badslippers die inbegrepen zijn volgens de beschrijving waren niet aanwezig. Was wel erg fijn geweest. De vloer van het privéterras was erg koud en met het naar buiten/naar binnen gaan is er dan in ieder geval iets van een (bad)matje nodig zodat het binnen niet onnodig vies wordt. Bedankt voor de gastvrijheid en het verblijf wat meer dan boven verwachting was.

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was een onvergetelijke ervaring

het personeel ontving ons heel vriendelijk! De ruimte zag er weer helemaal perfect uit heel hygiënisch en netjes! Wij komen zeker terug

Heerlijk

We zijn heel gastvrij verwelkomt.Lieve personeel goede rondleiding gehad.super leuke lieve baas.Het is heel mooi en schoon daar binnen sfeervol.Het is het geld waard.jullie zullen ons terug zien

• Prijs kwaliteit verhouding

Prachtige, sfeervolle en ontspannende PrivéSpa & Welness!

Alles was tot in de puntjes geregeld: de inrichting, de faciliteiten, de ontvangst (alles werd uitgelegd) en het eten. We hebben genoten!

gewoon goed

mooie en zeer vriendelijke gastvrouw... eze sauna id een aanraader

Heerlijk genoten!

Mooie, ruime en zeer complete sauna. Netjes schoon en volop variatie in sauna’s. Gedacht aan kleine essentiële extra’s. Zoals deodorant, druppels voor in het water, olie in het al vol gelopen bad. Volledig in privacy enorm genoten

Zoals altijd top

Wij gaan hier vaker heen om even lekker tot rust te komen, even uit de drukte van een gezin met 3 kinderen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk genoten, sfeervol. Een en al top!

Voldoende

Alles aanwezig maar kwaliteit en comfort niet heel hoog. Voldoende voor de prijs en wel gastrvij

Geweldig!

We genieten nog steeds na van die heerlijke middag van luxe en weelde in de Arabian van Bahia! Het sprookje van 1001 Nacht bestaat echt! De ontvangst door gastvrouw Anita was zo hartelijk en wat ruikt het er heerlijk, zo schoon! Alles was aanwezig voor een onvergetelijke middag. De borrelplank is onovertroffen. We kijken nu al uit voor onze volgende bezoek!

• Prijs kwaliteit verhouding

Een hele mooie en gezellige privé sauna

Ben er 2x geweest, 1x in de middag en de 2de x met overnachting. Het is een hele fijne sauna en alle voorzieningen zijn top.. echt een aanrader.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!