Schitterend

Supermooie welness, gezellig en zeer vriendelijk. Wij komen zeker terug om ook de andere thema's te proberen. Grote ruimte maar wel heel gezellig en romantisch ingericht. Top

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima.

Prima.

Ontspannend

Heerlijk een paar uurtjes ontspannen zonder vreemde mensen. Een nette ontvangst met uitleg en service Wij zijn al een aantal keren geweest en zullen dit blijven dit doen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was erg lekker en fijne privacy

Tip

Heel erg genoten

We hebben genoten van alle faciliteiten en ook de minibar was compleet!

Heerlijk!!

Super! Mooi, schoon, netjes, goed verzorgd en heel lief personeel

• Prijs kwaliteit verhouding

Leuk en goede dag gehad.

Wij zijn hier voor de eerste keer geweest. En het is ons heel goed bevallen. Vriendelijke gastvrouw en alles goed verzorgt.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een prettige ontspannen ervaring in een mooie welness omgeving

We werden zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Het was ons eerste bezoek aan deze sauna en we kregen een goede uitleg. Badjas en slippers waren beschikbaar. We hebben een heerijke ontspannen ochtend gehad en echt genoten van de jacuzzi en de sauna.

Topp

Topp

Heaven!

Wat hebben wij intens genoten. Alles straalde rust, luxe en ontspanning uit. Iets wat wij echt nodig hadden. Het was super schoon, stijlvol en tot in de kleinste details verzorgd. De jacuzzi was echt de kers op de taart en maakte het helemaal compleet. En dan de lieve eigenaar… zo warm en gastvrij, dat voelde meteen goed. Dit was pure verwennerij en zeker niet onze laatste keer. Wij komen heel snel terug! Hoop dat wij een keer 2 dagen kunnen blijven logeren,dit is gewoon heaven!

Compleet, netjes, schoon

Komen zeker terug!

Vreselijk

Een hele nare putlucht, vies water en maar 2 handdoekjes.. We mogen na klachten nog een keer langskomen maar ik hoop ten zeerste dat de 2e keer meer ontspanning geeft Ook was de ruimte niet schoon en moest bij binnenkomst nog gereinigd worden waardoor we 15/20 minuten moesten wachten. Deur werd ook niet open gedaan in de eerste instantie

• Prijs kwaliteit verhouding

Beach unit stelt niet teleur

Alles pico bello, juiste temperaturen en zeer proper. Eén minpunt: bij het buitengaan diende ik 22 euro bij te betalen omdat we enkele nootjes/ snoepjes hadden opgegeten die heel ostentatief lagen uitgestald. Wij dachten oprecht dat die bij de prijs inbegrepen waren. Niet dus.

Gewoonweg heerlijk

Zoals gewoonlijk weer een verademing. Een perfect verzorgde en schone ruimte waar aan alles gedacht is. Een drie uur durende mini vakantie waarin je jezelf goed kunt verwennen. Personeel is heel vriendelijk en attent. Letterlijk en figuurlijk een warm bad...!

Heerlijke ontspannen!

Hele mooie kamer! Het water van zowel het zwembad als het bubbelbad was heerlijk warm! We hebben echt heerlijk genoten! Zeker een aanrader!

Absolute aanrader!

We hebben heel erg genoten van jullie sauna Ardenne. Ook het ontbijt was erg goed. We misten enkel een infrarood. Dan was het helemaal af! Hartelijk dank voor jullie fijne ontvangst.

Heerlijk!

Een heerlijke relaxavond in drukke tijden. 100% ontspannen.

Wederom volop genoten

Deze keer was Ardenna aan de beurt om te ontdekken. Ook hier alles tot in de puntjes geregeld. We konden alleen de badslipper niet vinden :-) Wederom hebben we volop van de long stay genoten die voorbij is gevlogen. We komen absoluut weer terug!

Clean, sfeer, rust.

Mooie sauna

Mooie sauna en netjes en schoon een fijne plek om te ontspannen

• Prijs kwaliteit verhouding

Relaxt, heerlijk, schoon en vriendelijk personeel!

Fijne ervaring, mooie wellness. Mooi groot zwembad, absoluut een aanrader. Tapasplankje mag voor de prijs iets uitgebreider/luxer.

• Prijs kwaliteit verhouding

Gisteren voor het eerst hier geweest, incl een heerlijk ontbijt. Alles was in de puntjes geregeld. Alles heel schoon en vooral zeer gastvrij. We komen beslist nog eens. Zeker een aanrader!

Hele ontspannende privé ruimte

Super. Goede indeling van de ruimte. Geweldige apparatuur. Heel schoon. Even helemaal weg van de drukke buiten wereld. Zeer relaxed.

Top ervaring!

Mooie en schone privé wellness. We zijn zowel bij de eckhoorn als de andere accommodatie de veluwenaer geweest en bij allebei een top avond gehad! Bij aankomst krijg je uitleg en een rondleiding en der staat altijd een welkoms drankje voor je klaar. Kort samen gevat je kan het niet beter wensen nette mensen, schone plek, het ruikt er altijd heerlijk en meer dan genoeg privacy!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!