TOP

Het was de eerste ervaring en wat was het leuk

TOP

warm welkom, alles netjes voorbereid.

• Prijs kwaliteit verhouding

Echt een moment van rust met mijn vriendin, een wellness die je relatie echt versterkt

Heerlijk.genieten hier

Hele fijne ruimte om samen te genieten. Super dat we konden overnachten.

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooi proper vriendelijk en goed van prijs wij komen terug

Blijf zo verder foen

Heerlijk ontspannen

Ontvangst was erg vriendelijk en alles werd duidelijk uitgelegd. De ruimte was schoon en fris. We komen zeker nog eens terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Afgelopen vrijdag in hotel buren geweest. Het was in een woord geweldig, gastvrijheid is ook dik jn orde. Hygiene een dikke 10 Kortom een aanrader. We komen zeker terug

Netjes en goed verzorgd

Goed behandeld door de gastvrouw alles was goed uitgelegd

Heel mooi schoon Hele vriendelijk personeel Echt een aanrader

• Prijs kwaliteit verhouding

Zo goed en netjes verzorgd. De gastheer was ook netjes en je voelde je gelijk welkom. Zeker een aanrader om vaker te gaan.

Goed en comfortabel

Een comfortabel sauna met een goede ventilatie en gezellige sfeer. Binnen 40 min is sauna van 50 naar 80 graden opgewarmd. Geschikt voor max 2 mensen.

Heerlijk

Fijne ervaring, samen met de vrouw even tot rust gekomen.

Heerlijk avondje uit voor 2

Mooie ruime kamer Goede faciliteiten Fijn en netjes personeel

Heerlijk tot rust gekomen

Geweldig genoten van de privé spa. Alles was naar wens, zoals geadverteerd.

De vis! Recomand

Recomand ❤️

• Ne-ai recomanda? Yes

Top verblijf

Gewoon top

Weer enorm genoten

Voor de 2e keer bij Crystal Spa geweest. Was weer heerlijk, mooi en schoon. Enige minpunt, de ‘waterval’ in het zwembad kan niet uit (we konden het in ieder geval niet vinden) wat voor veel herrie zorgt. Heel mooi de waterval, maar wel fijn als je hem af kunt zetten.

Waardig

Heldere instructies, alles goed opgewarmd, hygiënisch, mooi interieur, goede faciliteiten en extra’s. Helaas hadden wij geen slippers, de rozenblaadjes die ik erbij had besteld waren er niet en de vloerverwarming was iets te heet, we hadden zelf namelijk geen slippers meegenomen. Vanwege de rozenblaadjes zou ik graag daarvoor een restitutie ontvangen.

Erg goed!

Heerlijke middag gehad met het gezin. Sauna's waren al opgewarmd, maar koelde ook weer af. Je zou die doormiddel van een knop weer moeten kunnen activeren, maar dat is ons helaas niet gelukt bij de stoomcabine. Gelukkig was de andere sauna nog wel heet. En het heerlijk warme bubbelbad was ook zeer aangenaam. Fijne was dat er ook handdoeken en koffie/thee beschikbaar was. Er was ook shampoo/zeep maar dit pompje werkte niet. Ik wilde dit aan het eind aangegeven, maar bij vertrek was er niemand aanwezig. Enige minpuntje: uitleg was in het Engels. Nu begrijp ik het wel, maar kan me voorstellen dat er ook mensen zijn die geen Engels kunnen en dan is het best onhandig.

Echt top

Nette ruimte. Alles ziet er goed uit . Eigenaresse zeer vriendelijke en gast vrij Op naar de volgende keer

Heerlijk

Het was heerlijk en schoon

Rust gevend

We verbleven in de ocean view. Gastvrouw heeft alles uitgelegd. Parkeergelegenheid is goed Hygiëne ten top Hartelijk dank wij komen zeker terug. Je mag ook eigen eten/drinken mee nemen.

Zalig ontspannen

Voor herhaling vatbaar

Genoten

Het was onze 1ste keer bij Aarts wellness en we komen zeker nog een keertje terug. We zijn vriendelijk ontvangen en kregen uitleg in de ruimte. Ondanks de regen was het genieten in de beach ruimte. Het zwembad was lekker warm en de jacuzzi was overdekt.

Top en netjes

Gewoon geweldig en netjes snel weer boeken

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!