Super hygiënisch en fijne plek om te ontspannen!

Een fijne plek om tot rust te komen waar je alle faciliteiten tot je beschikking hebt. De spa was ook super hygiënisch en de medewerker was ook heel aardig en behulpzaam.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel gastvrij top geregeld en mooie locatie!! Komen zeker vaker.

Heerlijk tot rust gekomen

De ruimte was goed onderhouden, erg netjes! Personeel aan de receptie is erg vriendelijk en legt alles goed uit! Heerlijk avondje genieten!

Heerlijke ontsoanning

Mooi en goed verzorgd. Fijne gastheer. De faciliteiten zijn goed, volgende keer hoop ik ook de stoomcabine te proberen. Herrlijk ontspannen 3 uurtjes gehad! Dank aan de gastheer.

Echt een heerlijke spa!

De whirlpool, sauna en het stoombad waren heerlijk. Ik krijg altijd een warm welkom, en alles is schoon en netjes. Ook voor een solo tripje is deze spa perfect!

Geweldig!

Heel mooi, vriendelijk personeel! Zeker een aanrader

Was zeer goed

Was heerlijk lekker genoten is een aanrader zeker de moeite waard klant vriendelijk en sauna jacuzzi was top wij gaan zeker nog een keer naar toe maar dan voor wat langer blijven rust en ontspanning ja was goed mvg Rob en Soraia

Wunderbar

Super schön und privat, gerne wieder!

Heerlijk

Het was heerlijk ontspannen! Netjes en schoon. Goede uitleg over hoe alles werkt. Wij hebben genoten en is zeker voor herhaling vatbaar!!

Luxe

Ik ben er één keer geweest voor een verjaardag en het was echt geweldig. We kregen zelfs een mooie prijs, dus we waren heel tevreden. De tweede keer was ik er met de kinderen en ook toen heb ik me super goed vermaakt. Er is niets om over te klagen – alles is top, een 10/10. Ik heb geen enkele minpunt opgemerkt

Super privé welness

Super uitgebreide privé welness met o.a. heerlijk zwembad. De gastvrouw is altijd erg verwelkomend. Ze hebben een expertise op zouttherapie wat ook heel fijn is.

Niet helemaal naar wens

Bubbelbad te koud door de airco sauna te heet. TV kregen we geen muziek of op. Kon de intercom ook niet vinden op het scherm. De koffie was niet aangevuld. Aankomst was vriendelijk.

Niet naar verwachting

Teleurstellende ervaring. Het was te koud in de ruimte, zelf met badjas aan. De stoomdouche werkte totaal niet, deze bleef. Het zwembad en jacuzzi was wel voldoende warm. Ik heb dit ook via mail laten weten aan de eigenaar, maar daarop komt geen reactie.

Super gewoon top

Vriendelijke gastvrouw zeer nette ruimte super genoten voor herhaling vatbaar

• Prijs kwaliteit verhouding

Half uur buiten moeten wachten omdat er niemand aanwezig was

Helaas hebben we een half uur buiten moeten wachten, omdat er niemand aanwezig was op de gereserveerde tijd. Ook lagen er in de ruimte nog rozenblaadjes van een andere afspraak, niet echt proper helaas….

alles naar wens

we hebben zeker naar ons zin gehad.

• Prijs kwaliteit verhouding

Top ervaring, heel erg mooi! Erg rustig en relaxend

We hebben er heel erg van genoten. Jacuzzi stond al lekker aan toen we aankwamen en het bad in de ksmer was ook super lekker. De finse sauna was ook erg heerlijk! Dus dit verblijf krijgt van ons een dikke 10! We komen graag nog eens terug

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was echt geweldig!! Heerlijk genoten. Tapas plankje bij besteld deze was ook erg lekker. Super vriendelijke eigenaar. Duidelijke uitleg gehad. Heel mooi en super schoon. Gewoon helemaal top!!

Ontzettend genoten

Wauw, ik heb best wat privé wellness gezien maar deze steekt er echt bovenuit! Wij hebben een overnachting gedaan met oud en nieuw en zijn helemaal zen, tot rust 2026 in gegaan. Alles is super netjes de gastvrouw legt alles heel netjes uit en zijn warm ontvangen inclusief leuke aankleding welkomstdrankje en hapjes dat is toch top voor z’n oudejaarsavond. Onze baby van 5 maandjes heeft zelfs genoten hij heeft heerlijk geslapen! Er was zelfs voor hem een box en speelkleed neergelegd. Bedankt voor de gastvrijheid!

• Prijs kwaliteit verhouding

Even heerlijk tot rust komen

Opnieuw bij de Harbor Spa geboekt en weer opnieuw genoten van de rust en fijne atmosfeer. Hou er wel rekening mee dat er geen minibar meer is (mag niet meer van de gemeente IJmuiden), gelukkig is het geen probleem als je zelf eten en drinken meeneemt.

Prima, fijne plek

Sauna was schoon en fris, zwembad was heel erg heet, rond de 40 graden, dat vonden wij niet fijn. Uitleg was goed en ontvangst heel prettig en vriendelijk.

Super ervaring

Alles perfect in orde, proper, vriendelijk.

Heerlijk verzorgde welness

We hebben hier heerlijk kunnen ontspannen,van alle gemakken voorzien om helemaal tot rust te komen echt een aanrader!

Super goed bevallen

Was super goed Voormekaar

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles top wie immer gewesen

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!