Top en netjes

Gewoon geweldig en netjes snel weer boeken

Fantastische welness en service

Niet treveden

Teveel betaald Voor sauna en bubbelbad Niet tevreden

Vreselijk

De douche super goor helemaal vol met kalk Het bubbel bad hetzelfde en zon vieze bruine rand aangekoekt Ijs en ijs koud( airco staat op verwarmen 30 graden) maar het waait gewoon koud binnen Alles slecht afgewerkt maar niet beginnen over de tuin echt aftans kan echt niet alle kussens van de bankjes en stoelen zijn groen en nat. Asbak zat helemaal tot het randje vol met peuken Niet aan te raden deze plek ben overspannen na 1 uur na huis gegaan terwijl we voor 3 uur geboekt hadden

• Prijs kwaliteit verhouding

Het verwelkomen was al heel fijn. Joop heeft ons alles laten zien en uitgelegd. De manier waarop de kamer was bekleed voor Valentijn vond mijn vriendin geweldig. We hebben de avond van ons leven gehad. Alles was heel schoon. Ook had ik geen sigaretten meer en was de eigenaar zo vriendelijk om die ook nog eens te halen. Al bij al top service en ze zien ons zeker nog terug!

Wat een heerlijke plek!

Ontzettend genoten van ons verblijf in dit prachtige huis met alle luxe van wellness. De sfeer in het huisje was iets dat ons gelijk thuis liet voelen en eigenlijk alles was aanwezig wat we nodig hadden. Ik zou dit zeker aanbevelen als je een combinatie van luxe, rust en wellness zoekt.

Oase van rust

Wat een fijne ervaring bij deze privé sauna! De locatie ligt in een drukke straat, maar eenmaal binnen merk je daar helemaal niets meer van. Het is echt een oase van rust midden in de stad. Alles was keurig schoon en goed verzorgd, wat meteen een ontspannen en comfortabele sfeer geeft. Daarnaast was het personeel ontzettend vriendelijk en gastvrij. Ze zorgde ervoor dat we ons direct welkom voelden en hebben duidelijk oog voor detail. Zeker een aanrader voor wie even wil ontsnappen aan de drukte en volledig tot rust wil komen. Wij komen graag nog eens terug

Genoten!

Met ons gezin, kids 14 en 10 heerlijk genoten van een ochtend in jullie Spa. Alles was schoon en heerlijk warm bij aankomst.

perfect

zeer romantische inrichting , privacy en relaxatie

• Prijs kwaliteit verhouding

Douche loopt niet door. Alles matig schoon

redelijk, maar niet schoon

Heerlijk

Top faciliteiten en vriendelijk ontvangen.

Super mooi

Was super goed geregeld en was echt ontspannend, zeker een aanrader

Heerlijk genoten

Was alles na wens

Rustgevend

We hebben genoten in de prachtig en schone gedecoreerde japense style private spa. Het ontbijt was lekker verse. We hadden het fijn gevonden als we de temperatuur van de jacuzzi zelf konden instellen maar wens maar dat is dan ook echt het enige:-).

• Prijs kwaliteit verhouding

Zeer vriendelijke medewerkers erg mooi netjes en super relaxte sfeer

• Prijs kwaliteit verhouding

Netjes geregeld fijn verblijf enige puntje soms viel de verlichting uit

Het was geweldig

Super netjes en super schoon. Keurige uitleg gekregen. We hebben heerlijk kunnen genieten van de sauna en de jacuzzi.

Faciliteiten waren prima

We hadden helaas niet het gevoel dat het een privé sauna was door al het ruis en geluiden om ons heen cq op de gang .

Genoten !

Er even tussenuit Genoten

Heerlijk

Schoon en rustig

Dany

• Prijs kwaliteit verhouding

Mahler mooi en luxe kamer

Het is voor ons de 2e keer dat we langskomen bij aarts wellness en we zijn enorm tevreden. Hele fijne en goede service. Schone en mooie kamers. Wij komen zeker nog eens terug

Rustige relaxte plek

Sauna is klein

• Prijs kwaliteit verhouding

Helemaal top en wat een geweldige gastvrouw! Hadden de kids bij en ze was zo lief voor hun, en lette e tra op hun veiligheid. Alles brandschoon en de ruimte was lekker warm.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een topavond, was boven verwachting

Bij aankomst super fijn ontvangen. Even een rondleiding gehad m.b.t. de spa ruimte en wat alles is en hoe het werkt (ook al weet je dat al, gaat om het Principe). Ruimte was versierd zoals van te voren aangegeven. Alles was netjes schoon en verzorgd. Samen met mijn schat een Super verblijf gehad. Een dikke 10+ en zeker voor herhaling vatbaar. (owja trek maar iets zomers aan. want kou zul je er niet leiden haha) Kamer beschikt over Airco

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!