Rustige relaxte plek

Sauna is klein

• Prijs kwaliteit verhouding

Helemaal top en wat een geweldige gastvrouw! Hadden de kids bij en ze was zo lief voor hun, en lette e tra op hun veiligheid. Alles brandschoon en de ruimte was lekker warm.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een topavond, was boven verwachting

Bij aankomst super fijn ontvangen. Even een rondleiding gehad m.b.t. de spa ruimte en wat alles is en hoe het werkt (ook al weet je dat al, gaat om het Principe). Ruimte was versierd zoals van te voren aangegeven. Alles was netjes schoon en verzorgd. Samen met mijn schat een Super verblijf gehad. Een dikke 10+ en zeker voor herhaling vatbaar. (owja trek maar iets zomers aan. want kou zul je er niet leiden haha) Kamer beschikt over Airco

erg aardig en professioneel

• Prijs kwaliteit verhouding

Onlangs heb ik genoten van een bezoek aan deze privésauna en het was werkelijk een heerlijke ervaring. Vanaf het moment van aankomst voelde alles rustig, verzorgd en professioneel aan. De ontvangst was vriendelijk en discreet, waardoor je je meteen op je gemak voelt. De sauna zelf was brandschoon en sfeervol ingericht, met oog voor detail en comfort. Alles wat je nodig hebt om volledig te ontspannen was aanwezig: een ruime sauna, een zalige jacuzzi en een aangename rustruimte waar je echt tot jezelf komt. Wat vooral opviel, was de absolute privacy en stilte. Geen haast, geen drukte, alleen pure ontspanning op je eigen tempo. De faciliteiten waren van hoge kwaliteit en perfect onderhouden, wat bijdraagt aan een luxueus gevoel. Ook de hygiëne was top, wat voor mij een enorm pluspunt is bij een wellnesservaring. Kortom, deze privésauna is ideaal voor wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse stress en volledig tot rust wil komen, alleen of met z’n tweeën. Een echte aanrader voor iedereen die houdt van comfort, privacy en kwaliteit. Wij komen hier zeker nog eens terug. Dank je wel prive saunas veluwe

We hebben genoten!

De sauna, de stoomcabine, zwembad en whirlpool waren top! De accommodatie was super netjes. De 2,5 uur was prima om twee keer een ronde te kunnen maken.

Heerlijk ontspannen

Hele mooie prive sauna,hele vriendelijke ontvangst

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel leuke middag gehad met mijn vrouw. Heerlijk kunnen ontspannen.

Traumhaft

Ein wunderschöner Ort zum entspannen, relaxen, essen, trinken und die Zeit zu zweit zu genießen.

Gewoon een fijne relax ruimte

Was zeer fijn

heerlijk

Echt alles tot in detail top

Geweldig!

De ontvangst was super vriendelijk. Alles was schoon en stond klaar voor ons. Zo ook de lunch met een warm eitje en verse jus d’orange. Het enige min puntje was dat er geen light/zero producten in de koeling stonden. Helaas ook niet in de koeling in de ontvangstruimte. Voor de rest was alles top!!

Super netjes

Mooie sauna, ontbreekt aan niks en is heel schoon. Alleen de tapas viel wat tegen, voor €30 verwacht ik wat anders!

Onwijs fijne locatie

Gisteren hier voor het eerst geweest. Ruimte is super mooi ingericht. Alles was heel schoon en met zorg klaargezet. Echt een hele fijne ervaring en een ontzettend vriendelijke host.

Geweldig!

Wij komen hier al geruime tijd: altijd vriendelijke gastvrouw, altijd schoon. Mijn verjaardag waren ze niet vergeten: een chocolaatje en ballonnen voor mij. Heel lief. Aan te bevelen!!!

Een zalig resetmomentje

Bij binnenkomst valt alle spanning al van me af. Er heerst een rustgevende en harmonieuze sfeer en je voelt je onmiddellijk tot rust komen. De ruimtes zijn altijd netjes en hygiënisch. Er is aan elk detail moeite besteed. Jammer dat de tijd altijd zo snel voorbij is.

Fijne en unieke ervaring

We zijn een nachtje blijven overnachten en het was heerlijk! Zeer hygiënisch, ruim en goede wellness faciliteiten. We zijn goed ontvangen en verzorgd door de locatie manager. Zeker aan te raden!

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was een geweldige dag om te relaxen. Schoon, fris en fruitig. Wij gaan zeker terug.

Heerlijke ontspanning mooie ruimtes

Was allemaal top geregeld relaxte eigenaar ook dus voor ons alles top

Geweldig!

Hele mooie kamer en alles tip top in orde!

Fenomenaal!!!!

Wat kan ik zeggen , wat een geweldige ervaring !!!! Wij zullen nog vaker gebruik maken van deze schitterende lokatie ! Wat fantastische ervaring , als wij een cijfer moesten geven dan was dit een hele dikke 10 plus !! Personeel was zeer vriendelijk ! Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid .

Walgelijk

De bosruimte rook heel muf. De sauna rook nog muffer, geur kwam uit de afloop.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een avondje heerlijk relaxen!

Bij aankomst was de kamer tiptop in orde. Prachtige ruimte met zwembad, jaccuzi, sauna en twee heerlijke massage stoelen. Even een avondje puur genieten, Top!

Heerlijk echt genoten

Ontvangen door een lieve jonge dame. Ruimte was mooi sfeervol en schoon Mijn vrouw en ik hebben echt genoten , de faciliteiten zijn echt meer dan prima ,vooral het zwembad vonden wij heerlijk

Heerlijk ontspannen

Wij hadden deze spa geboekt om een verjaardag te vieren. Heerlijk rustig, geen drukte om ons heen. Mooie spa, met alles wat je nodig hebt. Temperatuur van het bubbelbad kon je zelf regelen. De sauna vonden we in het begin te heet, maar met de deur op een kier was het prima. Had wel fijn geweest als we per persoon 2 handdoeken hadden, eentje om je af te drogen en een droge handdoek om in de sauna op te gaan liggen.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!