Heerlijk ontspannen.

We hebben een heerlijk ontspannen ochtendje beleefd in de spa, het water van de Jacuzzi was op de goede temperatuur en de sauna was netjes, de massagestoelen waren heerlijk, een programma speelt af waardoor er verschillende massages werden uitgevoerd, dat had ik wel nodig. Verder was alles superschoon en hygiënisch, alles was beschikbaar voor een scrub en douche, lieve gastvrouw die alles aan je uitlegt aan het begin, kortom echt een aanrader!

Heerlijke ochtend

De instructies vooraf waren perfect. Het was een verrassing voor mijn gezelschap en dat viel zeer goed in de smaak. We hebben enorm genoten! Alles netjes, schoon en aangename temperatuur.

Super relaxed.

Supermooie welness, voorzien van faciliteiten en alles is schoon en hygiënisch. We komen zeker een terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Prachtige wellness in een rustige omgeving. Aardige en gastvrije mensen die alles goed verzorgen van begin tot eind!

Heerlijke wellness middag

Ontbreekt je aan niets, alles super-schoon en fris, extra handdoek zou gewenst zijn (voor meerdere sessies in sauna, douche en bubbelbad) maar nemen we de volgende keer zelf mee voor de zekerheid, komen zeker terug

• Prijs kwaliteit verhouding

Gelijk altijd zeer tevreden over de mooie Beach ruimte , het was weer een mooie ervaring

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles goed schoon en netjes fijn onthaal en alles was tip top

Heerlijk

Sehr Schöner aufenthalt

Wir waren zum ersten mal hier udn sind nicht entäuscht worden. Der Beachraum ist TOP. Freundliches Personal Wir kommen wieder

Heerlijke avond gehad

Wij kwamen hier voor de eerste keer 3 vriendinnen die een heerlijke avond wilde relaxen en chillen. We werden netjes ontvangen door lieve Inna en alles werd goed uitgelegd. De stoom cabine en sauna zijn zo fijn en de jacuzzi is ook heerlijk en het zwembad het is echt luxe en gewoon even niks moeten maar gewoon gezellig en fijn om met vriendinnen te doen!. Wij komen zeker terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldige sauna! Schoon, compleet en goed verzorgd

Wij hebben een heerlijk ontspannen avond gehad! In een woord Fantastisch! Lieve gastvrouw, eten goed verzorgd, zag er mooi uit, hele fijne plek!

• Prijs kwaliteit verhouding

De Romeinse kamer was een hele mooie, nette en ook schone kamer met veel opties. Het luxe pakket erbij was ook zeker een aanrader met lekkere hapjes en drankjes. Personeel was ook heel vriendelijk!

Een ontspannende ervaring

Prachtige plek, en bovenal erg schoon en gezellig. We komen zeker snel terug.

Supper goed geregeld

Alles was netjes

• Prijs kwaliteit verhouding

Een geweldige avond gehad!

De sauna is nog behoorlijk nieuw en dat is duidelijk te zien. Je wordt zeer vriendelijk ontvangen en de ruimte is echt geweldig. Er ontbreekt je aan niets. Het enige nadeel is dat je het zo naar je zin hebt dat de tijd echt voorbij vliegt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk kunnen relaxen

Heerlijk kunnen relaxen

• Prijs kwaliteit verhouding

Fantastische A locatie op een discrete plek

Luxe staat hier hierop. Mooi aangekleed en duidelijke uitleg middels mail en formulieren aldaar als je kiest voor geen ontvangst voor beheerder. Ziet er netjes en schoon uit. Je waant je echt even in een ontspan momentje.

Heerlijk!

Paar uurtjes privé wellness (sauna & zwembad) was helemaal top. Heerlijk relax, waarbij het meebrengen van eigen eten/drinken is toegestaan. Zwembad was al opgewarmd & de sauna had een heerlijke eucalyptus olie. De host Desiree was super aardig & behulpzaam. Niets aan te merken op het bezoek. Wellicht een jacuzzi in de toekomst en we zouden er niet meer zijn weg te slaan!

Fijn, goede prijs!

Fantastic

I had a great time here for my birth with my partner, staff was very friendly and helpful, the private sauna was nicely decorated for my birthday.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een heerlijke en ontspannende ervaring!!!

Heerlijk genoten en lekker ontspannen Goede faciliteiten Schoon Zou het iedereen aanraden

Heerlijk genoten

4.5 uur lekker mogen genieten in deze prive sauna die heel netjes is verzorgd en schoon is Ook de tapasplank was erg lekker en de koelkast is genoeg gevuld met verschillende drankjes

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles was schoon en netjes. De plek is erg mooi. Ik raad een bezoek aan.

• Prijs kwaliteit verhouding

Zeer fijne omgeving, erg schoon en zeer romantisch. Goed uitleg bij het ontvangst. Goed privé gelegen. Zeer enthousiast. Hebben zelf voor zwager zijn bruiloft een bon meegenomen voor een verblijf in deze B&B Wellness. Wij komen zelf ook zeker nog terug.

Geweldig!

Prachtige wellnes spa met goede service. Wij hebben lekkere hapjes erbij geboekt en enorm genoten

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!