Eenvoudig perfect.

Op zondag heb ik deze sauna gereserveerd. We kwamen 15 minuten eerder aan en de gastheer was al druk bezig om alles perfect voor ons te maken. Hij ontving ons heel vriendelijk en met een glimlach. De plek was erg schoon, in de koelkast stonden verschillende drankjes, de jacuzzi werkte goed en ook de sauna vonden we uitstekend. Er is vloerverwarming, een stoombad... de gastheer had kaarsen aangestoken, wat voor een erg gezellige sfeer zorgde. Een ideale plek om aan het eind van een lange week je vermoeide spieren te ontspannen en even helemaal tot rust te komen.

Top en verzorgt

• Prijs kwaliteit verhouding

Een luxe oase van relaxatie

Een avond, nacht en ochtend is bij Jaap(of was het toch Hans) en Gerda de beste ervaring die we hebben kunnen ervaren. Wat een liefde, rust, genot hebben we ontvangen. Een super sauna, een superieure jacuzzi, fijne keuken en een enorm bed. Het ontbijt heeft ons bezoek compleet gemaakt. Wij kunnen het een ieder aanraden en zullen zeker nog eens een bezoek brengen...

Bali Java

My husband and I went to a private sauna to celebrate our wedding. The service was very friendly and professional. The sauna was very atmospheric and comfortable, with plenty of opportunities to relax. The champagne was delicious! It's great that you can order drinks to Bali. We will definitely visit this place again.

Prima prive sauna

Kids hebben genoten zeker voor herbalingvatbaar.

Beste

best spa ever

Zeer ontspannen:)

Hele aardige man die ons geholpen heeft. Locatie is schoon en comfortabel. Tv erbij en lekker een filmpje kijken in de jacuzzi.

Heerlijk!!

Heerlijk 4,5 uur genoten. Aan vrijwel alles is gedacht. Er schoon, handdoeken op de juiste plaatsen. Whirlpool, zwembad en sauna op de perfecte temperatuur. Alleen jammer dat de whirlpool maar 1 standje heeft en die eigenlijk wat te zacht is. Enig minpuntje is de oploskoffie. Erg jammer en doet afbraak aan de verder perfecte locatie. Zet er dan een simpel nespresso apparaatje neer van een paar tientjes met 4 cups.

• Prijs kwaliteit verhouding

een hele goede en relaxte ervaring

Het was een nette kamer en alles was eigelijk heel goed en lekker. Voor herhaling vatbaar. Komen zeker nog eens terug

Geweldige sauna

Heerlijke sauna, we zijn hier voor de 4e keer geweest. We komen zeker terug !

Ontspannen prive sfeer

We zijn zeer gastvrij ontvangen. Rondleiding door de privé ruimte gekregen met uitleg over de werkwijze van alle faciliteiten die er zijn. We hebben heerlijk kunnen ontspannen!

Heerlijk relaxt!

Mooie en schone saune. Mooie moderne apparatuur. Van alle gemakken voorzien. We werden vriendelijk ontvangen. IK heb erg genoten van de tijd hier.

Is

Niet leuk

• Prijs kwaliteit verhouding

Service gericht, schoon, duidelijke uitleg waar wat is hoe het werkt. Hele mooie plek! Een overnachting, zeer prettig op deze plek! Dank jullie wel voor de gastvrijheid en de ervaring!!

• Prijs kwaliteit verhouding

Ze waren heel vriendelijk en zo gastvrij alles was tot in de puntjes verzorht

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was super mooi en hygiënisch

Het was een fijne sauna alles goed geregeld, ook de hygiëne was goed, en een fijne en goede sfeer, alleen 1 nadeel de vloer is spiegel glad om met natte voeten te lopen!

Echt geweldig!!

Super ontvangen, goede uitleg gekregen en dan echt genoten van de ontzettend mooie luxe kamer. Helemaal zen naar huis gegaan!

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke prive sauna van alle luxe voorzien

Spa Royal is een prachtige prive sauna. Vriendelijke gastvrouw. Allerlei extra’s aanwezig of te verkrijgen. Genoten van een middagje samen ontspannen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Es war wieder alles perfekt!

Nach langer Zeit waren wir nochmal hier und es war wieder alles perfekt vorbereitet, schön dass Rick immer noch da ist (: haben uns sehr wohl gefühlt, danke ans Team

Heerlijk genoten

Aanrader

Heerlijk! Compleet, netjes, goed

Goede ontvangst en rondleiding. Heerlijk verblijf, alles was er. Volledig ontzorgd en ontspannen. Voor herhaling vatbaar!

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel erg genoten van onze ochtend spa!

Heel erg genoten van onze ochtend spa! Alles is schoon en nieuw. We namen een tapasplank met allerlei lekkers. Gerelaxed bij het zwembad, in de jacuzzi en sauna.

Het was ontspannend

Het was leuk en lekker

Heerlijk

Bij aankomst heel vriendelijk onthaald. Geven goede uitleg. Alles ziet er keurig netjes uit.

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was in 1 woord fantastisch!

We hebben heerlijk genoten. Het was heel ok heel compleet. Ook heel comfortabel. Bedankt voor deze goede zorgen!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!