uitstekende service

Fantastische ontzorging. De locatie-manager heeft het fantastisch geregeld. Ik heb met mijn vrouw prima kunnen genieten met privacy en ontzorging. Lekkere garnituur gegeten, de minibar was compleet en precies in orde!

heerlijk

helemaal zen naar huis gegaan.

Super!!!

SUPERB!

Het was weer super.

Heerlijk genoten van de spa voor 4 uur. Alles was weer netjes geregeld en goed verzorgd! D gastvrouw is altijd vriendelijk en zorgt dat je niets te kort komt!

heerlijk

heerlijk spa en slapen. De hapjes waren lekker ontbijt ook heb echt genoten hoor. Ga ik zeker nog een keer doen. Aardige mensen ook.

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldig voor een perfecte avond uit!

Een fijne ervaring gehad bij Romantica Roermond, wij zijn zeker van plan om nog eens terug te komen!

Prettig als altijd

Alles was super

Heerlijk ontspannen zoals altijd

Top verzorgd zoals altijd!!

Goed verzorgd

Het was een mooi uitziende zeer schone welness ruimte. Zeker genoten en komen zeker nog een keer terug.

Heerlijk ontspannen tijd gehad

Op een paar minpuntjes na, was het heerlijk ontspannen. De sauna deur ging steeds open en sloot niet goed af en in de whirlpool deden niet alle functies het waardoor je met zijn tweeën verplicht was aan 1 kant te zitten. Verder een mooie ruimte en en wanneer alles naar behoren functioneert, kom ik zeker weer terug.

Wel voldoende

Ik had een andere kamer als ik geboekt had.Ik had n.l dezelfde geboekt als de eerste keer dat ik daar was. Het zwembad was kleiner en ontzettend koud.

Fijn verblijf

Het was overall een fijn verblijf, een puntje van aandacht is dat de jacuzzi nog niet warm was en dat werd ie pas tegen het einde van ons verblijf. Sauna werd wel heel erg snel warm. Daarnaast was het niet zo prettig dat in de ruimte van de massagestoelen personeel rondliep en een rooklucht naar binnen kwam. Los van die twee punten was het super schoon, was het personeel vriendelijk, was de sauna erg lekker en het lounge bed ook.

Supergoed

Fantastisch!

Echt een Aanrader

Echt wel relax

Redelijk klein ,maar wel gezellig Enkel de douche,regendouche is aan vervanging toe ,ook kon je de temperatuur niet regelen .

• Prijs kwaliteit verhouding

Genieten met de Brabantse G!

Wat een paradijs op aard in de oase van Nederhemertse verscholen welness, M&M vertegenwoordigd als Mama&Michelle zijn he-le-maal reloaded en hebben de Yin & Yang weer volledig in balans als je je laat onderdompelen is deze no more words to say-today_____ wélness!!!! Carpe Diem! Dikke aanrader!! ☆☆♡☆☆

• Prijs kwaliteit verhouding

Heb genoten van de spa! Aanrader

• Prijs kwaliteit verhouding

Was beter gewend, service loopt terug

Wij boeken regelmatig een bezoek aan deze sauan en kiezen dan altijd de Luxery Loft in combinatie met het Diamond Arrangement. De aangeboden fruitschaal of borrelplank een aanrader, in combinatie met de fles alcohol vrije champagne welke er normaal altijd bijzat. Helaas dit keer bij het betreden van de sauna geen fles bubbels aangetroffen, gevraagd aan de dame bij de balie of deze nog kwam, deze deelde ons mede dat deze niet meer in het assortiment zit en ook niet meer op de website wordt aangeprezen bij het door ons gekoezen arrangement. Echter zie ik vandaag op de website dat deze er nog steeds op staat vermeld, beetje vreemd. Ook hebben wij dit keer geen tegoedbon ontvangen welke wel hoort bij het gekozen arrangement. De sauna maakt een hoop goed, maar zien helaas wel dat de service en de aangeboden extra's terugloopt. Ook de kaarsen welke staan opgesteld in de sauna zelf deden het niet allemaal en stoomcabine stond niet aan. Dit alles bij elkaar was voor ons na een lange periode van tevredenheid een kleine teleurstelling. Weet ook niet of wij de volgende keer hier nog gaan boeken. Gaan ons verder orienteren. Jammer van deze ervaring.

• Prijs kwaliteit verhouding

Was goed ,maar spijtig dat het teras aan de voorkant is

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldig gewoon toppunt van genieten en ontspannen

Gister waren we aanwezig voor ons 2 jaar samen zijn We zijn er een aantal keren geweest Ons eerste date. Ons eerste jaar en gister Ons 2 jaar samen Echt een aanrader. Puur genot en ontspannen. Zoveel keuzes en altijd bereid om aanpassingen te doen. We wouden andere kleuren en andere ballonnen maar geen enkel probleem

• Prijs kwaliteit verhouding

Ik vondt de ruimte erg mooi zou sowieso nog een willen komen en het was erg schoon echt een aanrader als je lekker met je geliefde wilt ontspannen of met vriendinnen

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijne ervaring, vriendelijk ontvangen, top geregeld allemaal!

Super erg genoten!

Ik was nog nooit naar een spa geweest. Dit was zeker wel een super eerste ervaring. Wij komen zeker terug

• Prijs kwaliteit verhouding

Beste plek om te ontspannen

Altijd een hartelijke ontvangst. De kamer is altijd schoon en van alle gemakken voorzien. Sauna, douche en bubbelbad. Bed om even te relaxen. Klein zitje om wat te eten. Gevulde koelkast. Na 2,5 uur kom ik er als herboren vandaan.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!